Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Benimde öyle olmuştu dün nstde hiç sancım çıkmadı gelip geçici bı durumdu sanırım umarım sizinkide öyledir

Bende de enfeksiyon yok en son geçen hafta bakıldı, beyaz şeffaf karışık akıntım en başından beri oluyor canım doktor normal dedi yanma kaşıntı vs yok günde 3litreden fazla su da içiyorum
Ben de aynı şekilde, bol su da içiyorum. Normal o zaman, katlanmaya devam

Ay kızlar n’oluyo hepimize birden bu mayıs bebeleri ne kadar meraklı erkenden gelmeye sıpalar ya bu hafta hepimizde bi hareketlilik var. Ben de yoldayım gidiyorum bakalım bana neler dicek.
Bize de haber ver mutlaka, bence gayet güzel çıkacak sıkma canını hiç.

Bende de oluyor en başından beri. Çok sinir bozucu bir şey. Birer kere vajinal enfeksiyon ve mantar için fitil kullandım, iyi de geldi ama iki gün sonra tekrardan başladı Vajinal kontrol etti mi?

Ya işte 1 ml kaysa hemen az da fazla da deyip insanları telaşlandırıyorlar çok büyük fark yoksa telaşa gerek yok deseler tamam deyip geçeceğiz

Çoğu hastane 32 de başlıyor canım Bi sıkıntı olduğundan değildir yani endişelenme bişey olsa direkt bugün gönderirdi çektir diye

İnşallah canım endişeleniyorum bakalım ne dicek eşimle gidiyoruz o da diyor suratın kireç gibi oldu bi kendine gel diye
Bence ölçümde hata vardır. Yoksa hepsi aynı şeyi söylerdi diye düşünüyorum, erkenden bilgin olurdu doktorlar uyarıyor çünkü bir sey görünce. İnşallah sorunsuz güzel haberlerle çıkarsınız hastaneden. Su problemini de bol bol su içerek, havuç ve armut ile arttıranlar olduğunu okumuştum. İnşallah daha da güzel olur her şey. Stres yapma, hissediyorlar gerçekten de

Bende de oluyor en başından beri. Çok sinir bozucu bir şey. Birer kere vajinal enfeksiyon ve mantar için fitil kullandım, iyi de geldi ama iki gün sonra tekrardan başladı Vajinal kontrol etti mi?
Evet çok sinir bozucu, insanı rahatsız ve tedirgin ediyor. Yok etmedi. Gebeligimin başında vardi onda da toz ilac kullanmıştım bir kez. Sonra tekrarı olmadı. O zaman da vajinal muayene yapmamıştı.

Benimde bugün sancım çıktı ama ben hissetmiyorum dedim doktor da önemsemedi zaten düzenli olması önemli dedi

Benimde bugün sancım çıktı ama ben hissetmiyorum dedim doktor da önemsemedi zaten düzenli olması önemli dedi
Benim geçen hemen hemen 20 lerden aşağı inmedi Bi tane 33 çıktı diye yatış verdi ben yatmadım bu sancılar bebek hareket edince de yükseliyor şuan ben gitsem bayağı yüksek çıkar herhalde kendini ittirip duruyor sabahtan beri tekme falan değil bildiğin geriyor o da ağrı yapıyor

Evet çok sinir bozucu, insanı rahatsız ve tedirgin ediyor. Yok etmedi. Gebeligimin başında vardi onda da toz ilac kullanmıştım bir kez. Sonra tekrarı olmadı. O zaman da vajinal muayene yapmamıştı.
Ama bu akıntı idrar yolu ile değil vajinal enfeksiyondan kaynaklanıyor ya da mantardan. Alttan kontrol etmesi gerekti. Yanma, kaşıntı gibi belirti olmasa da bende enfeksiyon çıkmıştı. Bir sonraki kontrolünde muhakkak kontrol ettir canım.

Benimde az önce en yüksek 29 u gördüm de. Nefes alışımla bile değişiyo aslında. Derin nefes alıyorum yükseliyo, sonra verirken düşüyo. Sancın var denmesi için internette 40 ve üstü yazıyoda. Nedir doğrusu acaba

Bu alıntı Nisan grubundan arkadaşlar. Karın çevresi 2 hafta geriden gelen biri yazmış toparlanabilir bir durum demek ki sağlık açısından sorun teşkil etmiyor gibi yazmış Nisan annesi

Ayy kızlar bittim bugün. Bayram için yatılı misafirlerim var. Yabancı değil . Ama öyle de olsa temizlik alışveriş derken pert oldum. Bir de bebişin mobilya geldi. Bakalım gece neler olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…