• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Kızlarrrr 2 saat doktordaydım desem yeri. Bence Ankara’nın en iyi doktorlarından birine gittim ara ara gidiyorum zaten kendisine. Baktı herşeye suyu gayet yerinde dedi 14 müş 7 altına düşünce endişeleniriz dedi. Plesenta gayet olması gerektiği gibi beslenmeyle alakalı bi sorun yok dedi dopler baktı o da çok iyi dedi Nst ye girdim sancım vs çıkmadı. Bebeğin kalp atışları da çok normal dedi. Ve evet karın çevresi iki hafta kadar geride ama bunun yanında endişe edeceğim durumlar yok hareketleri vs çok iyi dedi. 2 haftaya kadar olan gerilik normaldir bunun açılmaması gerekir dedi. Beslenmeye dikkat et öğün atlama asla dedi ben de atlıyorum ister istemez. Protein kefir kuruyemiş va bu şekilde sabah iki yumurta yemeye çalış dedi bu fark kapanmaz değil kapanır ha kapanmadı mı çok sorun değil önemli olan farkın açılmaması böyle kalması dedi. İki saat benimle konuştu ve çok detaylı muayene etti. Bebeğin yüzünü görene kadar uğraştı kendi de sağolsun içime su serpti. 34 olmuşsun artık 10 günde bi görünmeni istiyorum doktora dedi bana uzak olmasa hep gelirim ama bana ters hocanın yeri bende durumlar bu 🌺
Çok sevindim iyi olmanıza 😍 bebeğin sağlığı da iyi demek ki bir sorun görse zaten söylerdi ❤️❤️

Kızlarrrr 2 saat doktordaydım desem yeri. Bence Ankara’nın en iyi doktorlarından birine gittim ara ara gidiyorum zaten kendisine. Baktı herşeye suyu gayet yerinde dedi 14 müş 7 altına düşünce endişeleniriz dedi. Plesenta gayet olması gerektiği gibi beslenmeyle alakalı bi sorun yok dedi dopler baktı o da çok iyi dedi Nst ye girdim sancım vs çıkmadı. Bebeğin kalp atışları da çok normal dedi. Ve evet karın çevresi iki hafta kadar geride ama bunun yanında endişe edeceğim durumlar yok hareketleri vs çok iyi dedi. 2 haftaya kadar olan gerilik normaldir bunun açılmaması gerekir dedi. Beslenmeye dikkat et öğün atlama asla dedi ben de atlıyorum ister istemez. Protein kefir kuruyemiş va bu şekilde sabah iki yumurta yemeye çalış dedi bu fark kapanmaz değil kapanır ha kapanmadı mı çok sorun değil önemli olan farkın açılmaması böyle kalması dedi. İki saat benimle konuştu ve çok detaylı muayene etti. Bebeğin yüzünü görene kadar uğraştı kendi de sağolsun içime su serpti. 34 olmuşsun artık 10 günde bi görünmeni istiyorum doktora dedi bana uzak olmasa hep gelirim ama bana ters hocanın yeri bende durumlar bu 🌺
Ayy hadi gözün aydın canım ♥️🙏🏻 Bebelerimiz aksiyonu seviyor😂

Beslenme dikkat edip protein ağırlıklı yersen fark büyük ihtimalle kapanır

Anladım canım, merak ettim benim 29 çıktı bi ara bi problem yok dedi doktor da o yüzden merak ettim. Herhalde bu değerler baya düşük olduğu için hissedilmiyo bence.
Bide bende enfeksiyon var o ağrı yapabilir dedi bebişte tekme atıyordu hep oda yüksek çıkarmış olabilir

elfida39 elfida39 ne yaptın canım? Bebek hareketlendi mi? Bazen sakinleşebiliyorlar pozisyona göre.

T tufiberry sen nasılsın, bebiş nasıl?
Ben cok korkrm panik oldum girtim sansima hastanede kadin dogumcuda varmis kontrol etti poziston degistirmis ve misil misil uyuyor hanfendi 😂bir sorunn yok icim rahatladi biraz beklesem uyanicakmis aslinda ama iwte panik oldum 🥹

Ben cok korkrm panik oldum girtim sansima hastanede kadin dogumcuda varmis kontrol etti poziston degistirmis ve misil misil uyuyor hanfendi 😂bir sorunn yok icim rahatladi biraz beklesem uyanicakmis aslinda ama iwte panik oldum 🥹
Çok sevindim canım 🥰

Çok sevindim seviyolar korkutmayı 😅

Dün nstde hiç sancım çıkmadı bugün yine kasıklarıma acı bı ağrı giriyo Dr bebek iri rahim doguma hazir görüp erken doğum olabilir dedi hiç böyle bişey yaşayan oldumu iri bebek erken doğum riski mıdır🙄

Dün nstde hiç sancım çıkmadı bugün yine kasıklarıma acı bı ağrı giriyo Dr bebek iri rahim doguma hazir görüp erken doğum olabilir dedi hiç böyle bişey yaşayan oldumu iri bebek erken doğum riski mıdır🙄
Benim kadin dogm cerrahi arkadasim var onunla sk sk knusuyorum sohbet sirqsinda soyle soylemisti dogumu anne baslatmaz bebek baslatir bebek ne zaman plesentanin ona yeterli besini oksijeni tasimadigina karar verir o zaman vucudu terk etmek ister rahim.agzi ile.ilgili bir problem olmadigi surece erken dogumlar hep plesenta kaynakli olur dedi iri bebegn ne alakasi varmis olayla pek anlamadm demkki beslenmen bebege cok yaramis masallah onde gidiyor

Kızlar ben dün idrar ve kan tahlili yaptırdım doktorumun isteği üzerine. Henüz baktıramadım sonuca, idrar temiz görünüyor fakat benim akıntım oluyor bazen şeffaf bazen beyaz gibi bu normal mi acaba? Sürekli çamaşır değiştirmekten sinirim bozuldu.
Benim de çok fena akıntım var 1 aydır. Doğuma yaklaştıkça artması normal dedi doktorum benim de camasirim birden ıslanıyor ve akintimin rengi ve bazen beyaz bazen de sarı renk ama normalmiş. Yeşil ve ağır koku olmadigi surece endişelenmene gerek yok sarı akıntı normalde enfeksiyon belirtisidir ama gebelikte normaldir korkmam gereken tek akıntı rengi yeşil renk dedi. Tahlillerin temiz çıktıysa bence çok kafaya takma.
Yarm saat once fark ettim ki bebis cok sakin yani o sert sert tekmeler vs yok birqz korktm acikcasi gozlemliycem 1 2 saat hala ayniysa bi gidicem acile
Benim bebiş erkek, eskiden tekmelerinden havalara hopluyordum canim yaniyordu. Son zamanlarda hiç tekme yok sadece yer değiştirme ufak tefek esneme hareketlerini falan hissediyorum doktora söyledim hareketleri azaldı diye ama her şey normaldi yolundaydı. Bebeklerimiz baya büyüdü artık çok rahat hareket edebilecekleri kadar alanları yok ☺️ Sen yine de için rahat etmesini istiyorsan git doktora ama çok da panik yapma.

Selam kizlar ben 20:00 civarı eve geldim ilaç tedavisi bittiğinde kasilmam kalmamıştı sadece karnım full sertti sonra yumuşamaya başladı oda. Nste girdim 25 ten yukarı çıkmadı. Eve saldı beni drum endol fitil ve progestan verdi 3x1 olarak. Yine olursa yine gidicem eve geldiğim gibi ilk isim duş alıp çantami hszirlamak oldu Allah'tan kafamda herşey hazırdı herşey yıkanıp utulenmisti steril edilmişti sadece listeye bakarak alıp koydum artık ne zaman isterse o zaman gelecek meleğim 🥹

elfida39 elfida39 ne yaptın canım? Bebek hareketlendi mi? Bazen sakinleşebiliyorlar pozisyona göre.

T tufiberry sen nasılsın, bebiş nasıl?

Beni taburcu ettiler, çiçeğim bayramda hastanede kalacak çıkmaz dediler. Her gün babası ile bir kere görme hakkımız var. Durumu iyi ama toparlaması gerekir dediler.

Beklemek dünyanın en zor şeyi.

Back
X