• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Burdaki yorumları okuyorum masallah doktorlar çok ilgili benim doktor mu çok rahat anlamıyorum ki aslında çok iyi ve ilgili kendisi şaşırıyorum nst de sancı çıkıyor ama nst iyi diyor
IMG_0751.webp

100 E kadar gördüm nst de sancı var yada yok hiçbir şey söylemedi
Sanırsam korkmamam için birsey demedi ama aşırı rahat
100 iddialı yalnız, tek bir sancı mı var 100 e çıkan düzenli mi ? 40 ın üzerinde ve düzenli olduğunda takip edilmesi gerekiyor diye biliyorum ben.

100 iddialı yalnız, tek bir sancı mı var 100 e çıkan düzenli mi ? 40 ın üzerinde ve düzenli olduğunda takip edilmesi gerekiyor diye biliyorum ben.
Evet 1 kere çıkmış 100
40 üzeri çok çıktı ama hiçbirsey demedi bende anlamadım
7-14 nisana nst verdi 21 nisanda son kontrol 22-24 arası doğum not aldı
Bakalım nst zamani tekrar sancı çıkacak mı

Kızlar ben dün idrar ve kan tahlili yaptırdım doktorumun isteği üzerine. Henüz baktıramadım sonuca, idrar temiz görünüyor fakat benim akıntım oluyor bazen şeffaf bazen beyaz gibi bu normal mi acaba? Sürekli çamaşır değiştirmekten sinirim bozuldu.

Ay kızlar n’oluyo hepimize birden bu mayıs bebeleri ne kadar meraklı erkenden gelmeye sıpalar ya bu hafta hepimizde bi hareketlilik var. Ben de yoldayım gidiyorum bakalım bana neler dicek.

Kızlar ben dün idrar ve kan tahlili yaptırdım doktorumun isteği üzerine. Henüz baktıramadım sonuca, idrar temiz görünüyor fakat benim akıntım oluyor bazen şeffaf bazen beyaz gibi bu normal mi acaba? Sürekli çamaşır değiştirmekten sinirim bozuldu.
Bende de enfeksiyon yok en son geçen hafta bakıldı, beyaz şeffaf karışık akıntım en başından beri oluyor canım doktor normal dedi yanma kaşıntı vs yok günde 3litreden fazla su da içiyorum

Back
X