• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Kizlar sabah 5 ten beri kasıklarımda dolgunluk ve batma karnimda sertleşme belime yayılan değişik bı ağrım var istirahat ile geçmedi doktorumla görüştüm gel bakalım bayramda yokum riske atmayalım dedi gelmesini bekliyorum birazdan gireceğim muayeneye umarım bişey yoktur biraz korktum
Benimde öyle olmuştu dün nstde hiç sancım çıkmadı gelip geçici bı durumdu sanırım umarım sizinkide öyledir

Bende de enfeksiyon yok en son geçen hafta bakıldı, beyaz şeffaf karışık akıntım en başından beri oluyor canım doktor normal dedi yanma kaşıntı vs yok günde 3litreden fazla su da içiyorum
Ben de aynı şekilde, bol su da içiyorum. Normal o zaman, katlanmaya devam 😂

Kızlar ben dün idrar ve kan tahlili yaptırdım doktorumun isteği üzerine. Henüz baktıramadım sonuca, idrar temiz görünüyor fakat benim akıntım oluyor bazen şeffaf bazen beyaz gibi bu normal mi acaba? Sürekli çamaşır değiştirmekten sinirim bozuldu.
Bende de oluyor en başından beri. Çok sinir bozucu bir şey. Birer kere vajinal enfeksiyon ve mantar için fitil kullandım, iyi de geldi ama iki gün sonra tekrardan başladı 😒 Vajinal kontrol etti mi?

Valla bende anlamadım canım bakalım giderim işte doktora güveniyorum şimdi gidecek olduğum o nerse o artık 🤷‍♀️ yani benim ilk oğluma da minyon filan demişlerdi eşim uzun ben uzunum çocuk kocaman doğdu. Cidden son zamanlardaki ultrason yanıltıcı oluyor
Ya işte 1 ml kaysa hemen az da fazla da deyip insanları telaşlandırıyorlar çok büyük fark yoksa telaşa gerek yok deseler tamam deyip geçeceğiz

Selam kızlar bugün 31+1 iz kontrolüm vardı bebiş 1885 gr 43 cm olmuş doktor her şey yolunda dedi haftaya tekrar çağırdı hem nstye gireceğim hemde kan değerlerime bakılacak . Nst için biraz erken değil mi ? sanki kalp atışlarını biraz uzun süre dinledi daha önce ki muayenelere göre bir sorun olduğunu söylemedi hatta 1 hafta kadar ileride gidiyor dedi ama kafama takıldı çoğu kişi 34 den önce girmemiş nstye
Çoğu hastane 32 de başlıyor canım Bi sıkıntı olduğundan değildir yani endişelenme bişey olsa direkt bugün gönderirdi çektir diye

İnşallah canım endişeleniyorum bakalım ne dicek eşimle gidiyoruz o da diyor suratın kireç gibi oldu bi kendine gel diye 🥹
Bence ölçümde hata vardır. Yoksa hepsi aynı şeyi söylerdi diye düşünüyorum, erkenden bilgin olurdu doktorlar uyarıyor çünkü bir sey görünce. İnşallah sorunsuz güzel haberlerle çıkarsınız hastaneden. Su problemini de bol bol su içerek, havuç ve armut ile arttıranlar olduğunu okumuştum. İnşallah daha da güzel olur her şey. Stres yapma, hissediyorlar gerçekten de 🥺

Bende de oluyor en başından beri. Çok sinir bozucu bir şey. Birer kere vajinal enfeksiyon ve mantar için fitil kullandım, iyi de geldi ama iki gün sonra tekrardan başladı 😒 Vajinal kontrol etti mi?
Evet çok sinir bozucu, insanı rahatsız ve tedirgin ediyor. Yok etmedi. Gebeligimin başında vardi onda da toz ilac kullanmıştım bir kez. Sonra tekrarı olmadı. O zaman da vajinal muayene yapmamıştı.

Burdaki yorumları okuyorum masallah doktorlar çok ilgili benim doktor mu çok rahat anlamıyorum ki aslında çok iyi ve ilgili kendisi şaşırıyorum nst de sancı çıkıyor ama nst iyi diyor Eki Görüntüle 3567899
Benimde bugün sancım çıktı ama ben hissetmiyorum dedim doktor da önemsemedi zaten düzenli olması önemli dedi

Benimde bugün sancım çıktı ama ben hissetmiyorum dedim doktor da önemsemedi zaten düzenli olması önemli dedi
Benim geçen hemen hemen 20 lerden aşağı inmedi Bi tane 33 çıktı diye yatış verdi ben yatmadım bu sancılar bebek hareket edince de yükseliyor şuan ben gitsem bayağı yüksek çıkar herhalde kendini ittirip duruyor sabahtan beri tekme falan değil bildiğin geriyor o da ağrı yapıyor

Evet çok sinir bozucu, insanı rahatsız ve tedirgin ediyor. Yok etmedi. Gebeligimin başında vardi onda da toz ilac kullanmıştım bir kez. Sonra tekrarı olmadı. O zaman da vajinal muayene yapmamıştı.
Ama bu akıntı idrar yolu ile değil vajinal enfeksiyondan kaynaklanıyor ya da mantardan. Alttan kontrol etmesi gerekti. Yanma, kaşıntı gibi belirti olmasa da bende enfeksiyon çıkmıştı. Bir sonraki kontrolünde muhakkak kontrol ettir canım.

Benim geçen hemen hemen 20 lerden aşağı inmedi Bi tane 33 çıktı diye yatış verdi ben yatmadım bu sancılar bebek hareket edince de yükseliyor şuan ben gitsem bayağı yüksek çıkar herhalde kendini ittirip duruyor sabahtan beri tekme falan değil bildiğin geriyor o da ağrı yapıyor
Benimde az önce en yüksek 29 u gördüm de. Nefes alışımla bile değişiyo aslında. Derin nefes alıyorum yükseliyo, sonra verirken düşüyo. Sancın var denmesi için internette 40 ve üstü yazıyoda. Nedir doğrusu acaba

Bizim haftamız aynı bugün benim de kontrolüm vardı. 2650-2700 civarı kilosu gayet iyi dedi. Geçen hafta bana 2 hafta geride karın cevresi. Protein ağırlıklı beslen bol bol dinlen bol su iç demişti doktorum. Bugünkü kontrolde fark epey kapanmış devam et böyle dedi. Yani bence sizin de normal. 🥰 Kendinize ve bebisinize çok dikkat edin. Sağlıkla vaktinde kavusun inşallah. 💐
Bu alıntı Nisan grubundan arkadaşlar. Karın çevresi 2 hafta geriden gelen biri yazmış toparlanabilir bir durum demek ki sağlık açısından sorun teşkil etmiyor gibi yazmış Nisan annesi

Ayy kızlar bittim bugün. Bayram için yatılı misafirlerim var. Yabancı değil . Ama öyle de olsa temizlik alışveriş derken pert oldum. Bir de bebişin mobilya geldi. Bakalım gece neler olacak😀

Back
X