- Konu Sahibi Mervenur277
- #19.701
Ahh annelerimizRabbim sağlıkla kazasız belasız sorunsuz zamanında kucağınıza almayı nasip etsin inşallah size ve tüm hamile annelere
Benim annemde öyle 21 yaşında ben olmuşum bana duvar boyadığını anlatıyor 8 aylık hamileyken, ne istiyorsun anne bende mi evi boyarken çocuğumu doğrayım dedim gülüyor![]()

Ahhh bu kıyaslamalarKayınvalidemde bana dedi ben hiç gebeliklerimde ağrı sızı hatırlamıyorum doğru düzgün beslenmiyorduk bile gebeliği sende gördüm dedi şakayla karışık bende dedim ki sen 18 ve 20 yaşında doğurmuşsun ben 34 oluyorum sence bu etken değilmidir annemki 32 haftaya kadar metrobüsle günde 2buçuk saat git gel yaptım işe, onlar evdelermiş. Azıcık oram buram ağrıyor diyince şımarıklık mı görüyorlar ne anlamadım
![]()

Yaa canım annem benim kızlara da verdi ve tesadüf mü bilmiyorum sariliklari düşmeye başladı o günBak ben şimdi anneme sordum var mıydı sizin zamanınızda diye. Hepimize vermiş şekerli suaç kalmayalım diyeymiş. Bende ilk defa duydum. Verip verip de diyo bi kaşık değil çay kaşığının ucuyla verdik diyo. Demek bişe olmuyomuş. Sağlıklıyız.
![]()