• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Rabbim sağlıkla kazasız belasız sorunsuz zamanında kucağınıza almayı nasip etsin inşallah size ve tüm hamile annelere 😊
Benim annemde öyle 21 yaşında ben olmuşum bana duvar boyadığını anlatıyor 8 aylık hamileyken, ne istiyorsun anne bende mi evi boyarken çocuğumu doğrayım dedim gülüyor 🤣
Ahh annelerimiz😆 Benim annem beni 38 yaşında doğurmuş ama babam yurtdışından döndüğü için özel istekle😅 O da beni ev ararken bir anda doğurmuş. Ben 40 yaşındayım bebisimiz sürpriz oldu. 1 saat temizlik yapsam bitiyorum.
Kayınvalidemde bana dedi ben hiç gebeliklerimde ağrı sızı hatırlamıyorum doğru düzgün beslenmiyorduk bile gebeliği sende gördüm dedi şakayla karışık bende dedim ki sen 18 ve 20 yaşında doğurmuşsun ben 34 oluyorum sence bu etken değilmidir annem 😂😂😂 ki 32 haftaya kadar metrobüsle günde 2buçuk saat git gel yaptım işe, onlar evdelermiş. Azıcık oram buram ağrıyor diyince şımarıklık mı görüyorlar ne anlamadım 🥲
Ahhh bu kıyaslamalar😬 Neyse ki benim de kayınvalidem olgun bir kadın. Sürekli iyisin yine diye motive ediyor beni.
Bak ben şimdi anneme sordum var mıydı sizin zamanınızda diye. Hepimize vermiş şekerli su 😅😅😅 aç kalmayalım diyeymiş. Bende ilk defa duydum. Verip verip de diyo bi kaşık değil çay kaşığının ucuyla verdik diyo. Demek bişe olmuyomuş. Sağlıklıyız. 😅😅
Yaa canım annem benim kızlara da verdi ve tesadüf mü bilmiyorum sariliklari düşmeye başladı o gün 😄

Canım mesajla konuşmuştuk son görseli paylaşmışlardı ama kargo bilgisi sms olarak gelecek demişlerdi, sms geldi sorunsuz teslim edildi. Sanırım bayram yoğunluğu görsel iletmedilerse, ben çok memnun kaldım kumaşı nakışı tam istediğim gibi geldi hepsini yıkadım ütüledim dolabında bekliyorlar 🥹
Anladım canım o zaman bayramdan sonraya gelir gibi düşüneyim ben 😊

Ahh annelerimiz😆 Benim annem beni 38 yaşında doğurmuş ama babam yurtdışından döndüğü için özel istekle😅 O da beni ev ararken bir anda doğurmuş. Ben 40 yaşındayım bebisimiz sürpriz oldu. 1 saat temizlik yapsam bitiyorum.

Ahhh bu kıyaslamalar😬 Neyse ki benim de kayınvalidem olgun bir kadın. Sürekli iyisin yine diye motive ediyor beni.

Yaa canım annem benim kızlara da verdi ve tesadüf mü bilmiyorum sariliklari düşmeye başladı o gün 😄
Yani bence pek tesadüf gibi değil ama işte o zamanlarla bu zamanlar bir değil. Biz biraz daha endişeliyiz. Korkuyoruz. Onlar daha rahatlarmış. Annem diyo süt vermedim ya kızım diyo inek sütünü sindiremez diyo ama küçük bişe şekerli suyla sarılık olmadınız diyo. Bilmiyorum valla hangisi doğru hangisi değil. Baktığında sarılık olmasın diye mama da veriliyo. Hazır paket mamaların içeriği ne kadar temiz ki. Ben her ikisine de çok çok karşı değilim açıkçası.

Kizlar sabah 5 ten beri kasıklarımda dolgunluk ve batma karnimda sertleşme belime yayılan değişik bı ağrım var istirahat ile geçmedi doktorumla görüştüm gel bakalım bayramda yokum riske atmayalım dedi gelmesini bekliyorum birazdan gireceğim muayeneye umarım bişey yoktur biraz korktum
Canım inşallah bir sorun yoktur, sancıysa da korkma hemen ilaçla durdururlar inşallah. Haberdar et bizide. Güzel haberlerini bekliyoruz. 🙏🏻🙏🏻

Kizlar sabah 5 ten beri kasıklarımda dolgunluk ve batma karnimda sertleşme belime yayılan değişik bı ağrım var istirahat ile geçmedi doktorumla görüştüm gel bakalım bayramda yokum riske atmayalım dedi gelmesini bekliyorum birazdan gireceğim muayeneye umarım bişey yoktur biraz korktum
Canım çıktın mı haber ver bize

Yani bence pek tesadüf gibi değil ama işte o zamanlarla bu zamanlar bir değil. Biz biraz daha endişeliyiz. Korkuyoruz. Onlar daha rahatlarmış. Annem diyo süt vermedim ya kızım diyo inek sütünü sindiremez diyo ama küçük bişe şekerli suyla sarılık olmadınız diyo. Bilmiyorum valla hangisi doğru hangisi değil. Baktığında sarılık olmasın diye mama da veriliyo. Hazır paket mamaların içeriği ne kadar temiz ki. Ben her ikisine de çok çok karşı değilim açıkçası.
Canım zaten sürekli verilecek bişey değil ki şekerli su. 1 yaşına kadar şeker tuz vermedim normalde zaten. Ama mama büyük bir yardımcı. Annenin sütü yetmezse napicak mecbur 🤷🏻‍♀️

Canım umarım sıkıntı yoktur ama sanciya benziyor tarif ettiğin durum. Haber et bize de🙏🏻

Canım zaten sürekli verilecek bişey değil ki şekerli su. 1 yaşına kadar şeker tuz vermedim normalde zaten. Ama mama büyük bir yardımcı. Annenin sütü yetmezse napicak mecbur 🤷🏻‍♀️
Aynen kesinlikle öyle. Hatta ben bizim içeriğimizin bile çok temiz olduğunu düşünmüyorum 😅ne kadar sağlıksız gıda tüketiyoruz. Hamilelikte elimizden geleni yapsakta çok da temiz içerikli değiliz yani.

Aman Allah korusun haberdar et geçmiş olsun canım

Bir sorun yoktur inşallah buket. Bizi haberdar et lütfen.

Bu mayıs bebeleri mart ayını bize eziyet etmek için kullanıyor resmen 🤪

Canım moralini bozma. Durdururlar sancıları. İyi ki gitmişsin. Zamanında sağlıkla gelsin bebişin 🙏🏻

Regl ağrısı gibi bir ağrım var kasıklarımda karnım da kasılıp gevsiyo daha 1800 grmiz 😞
Rabbım zamanında sağlıkla gelmeyi nasip etsin, doktorlar güzelce ilgilenecektir. Bebisler sabırsız çıktı biraz 🥲 inşallah kasılmalar kesilir 🙏🏻

Back
X