Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Olabilir kortizon içeriyormuş iğne biraz ağır maalesef. Beni de pert etti. Özellikle kalçam 1 hafta düzelmedi, bir de progestan yapıyorlardı bir iki gece kalkıp ağladım resmen çocuk gibi acısından
Yaa bana ilk vuran kişi eli hafifti herhalde hiç acımadı. İkinciyi vuran kişide acıdı biraz ağrıdı hatta dedim ilki böyle olmamıştı. Sonra geçti yani o da. Uzun sürmedi. Kan sulandırıcıyı ben göbekten vuruyorum normalde evde onlar koldan vurdu burda o bile daha çok ağrıdı. Şaşırdım. Vuran kişide önemli herhalde ya. O düşük önleyici iğnelerden de vurulmuştum daha önce onlarda da acıtmamışlardı.

Ay ne güzel hiç ağrın olmaz umarım 5-6 tane yaptılar ya 2 de ciğer geliştirici aynı yere sürekli üst üste vurulmak zorunda kaldım ondan öyle oldu muhtemelen :/

Ay kızlar bacağımda krampla uyandım bugün çok berbat bişeydi eşim de korktu sabah sabah aksiyon yaşadık bundan sonra vitaminleri düzenli alıcam

Ben de şeker yüklemesi yaptım normal çıktı. Gebeliğe bağlıyorum sonuçla içimizde insan taşıyoruz bence hiçbir şeyimizin normal olması beklenemezzz
ben üç insan taşıyorum bir de her şeye pimpiriklenir oldum ya tam riskli haftalara geldiğim için

Abov üç tane küçük taşınabilir ankastre ısıtıcım varmış. Teşekkür ederim aydınlandım

Ay ne güzel hiç ağrın olmaz umarım 5-6 tane yaptılar ya 2 de ciğer geliştirici aynı yere sürekli üst üste vurulmak zorunda kaldım ondan öyle oldu muhtemelen :/
Olabilir canım, gelmiş geçmiş olsun. Dünden beri sırt ağrısı yaşıyorum bi de. Gece nerdeyse ağlıcaktım o kadar ağrım oldu uyuyamadım. Şimdi parol serum verdiler ama yani geçmedi. Doktor yataktandır evde var mıydı dedi. Yoktu dedim. Bi takip edelim onu da dedi. İnşallah geçer ya çok kötü bişe. Yatınca daha da ağrıyo ayakta daha iyi. Ama ayakta da durmamam gerekiyo. Şaşırdım napıcağımı.

Normal sırt ağrısı mı yoksa iki kaburga arasında bir acı gibi mi ? O ciğer geliştiricilerden sonra benim acayip bir ağrım oldu ben mideden sanıyordum yanıyor ekşiyor sanıyordum ama geçti sonradan. Tam iki göğsümün arası ve aynı hizada sırtım. Batıyormuş gibiydi

#direninmayısanneleri az kaldı ben de tuvalete gidip geliyorum sürekli eşim artık damperli kamyon diyor yataktan kalkarken bir törenle kalkıyorum resmen çırpınıyorum kalkabilmek için

Evet evet omurga kemiği oluyo herhalde tam midemin arkasından başlıyo yukarıyo doğru çıkıyo. Hatta çok şiddetliğinde midemde hafif ağrıdı

Evet evet omurga kemiği oluyo herhalde tam midemin arkasından başlıyo yukarıyo doğru çıkıyo. Hatta çok şiddetliğinde midemde hafif ağrıdı
Aynen canım ya aynısı oldu, sürekli su içtim midem ağrıyor sanıp, 3-4 gün filan sürdü sonra geçti. ben ilaç yan etkisidir diye düşündüm hiç olmamıştı çünkü. Eğer aynı durumsa bir süre sonra geçer ama kötü bir ağrı :/

#direninmayısanneleri az kaldı ben de tuvalete gidip geliyorum sürekli eşim artık damperli kamyon diyor yataktan kalkarken bir törenle kalkıyorum resmen çırpınıyorum kalkabilmek için
Ahahaha hiç deme. Onlar da bizimle taşıyor bebeği bir nevi Uyku arasında belimden ittiriyor kalkayim diye

Evet daha önce hiç olmamıştı, gece sadece 2 saat uyuyabildim. Çok kötü bi ağrı. Hatta dedim kötü bişe mi olcak ondan mı böyle. Ciğer geliştiriciyi ilk dozunj gündüz 2 de yaptılar akşam üstü başladı ağrım. Sonra çoğaldı. Gece 2 de ikinci dozu yaptılar. Hep şiddetli ağrı devam etti. Hala daha var. Yalnız olmadığıma sevindim ya. doktor da yapar demeyince insan korkuyo. Yataktan olduğunu sanmıyorum bu hastanede ilk kalışım değil hiç böyle bişe yaşamamıştım.

Kızlar 33. Haftamdayım bebeğimin kilosu 2100 görünüyor, karın çevresi bir hafta geri dedi. Kordonum tek arter tek ven olduğu için biraz endişeliyim açıkcası gelişim geriliği yaşanabilir demişlerdi başlamış mıdır acaba

Ben geçince sormayı unuttum doktora o da bir şey demedi bana, ama içeriğinin kortizon olduğunu duyunca bakmıştım biraz. Yataktan değildir bence de. Çünkü farklı bir ağrı mide ağrısı desen değil, tam sırt ağrısı gibi de değil. Acı-batma gibi bir his oluyor. İnşallah bir iki güne geçer

İnşallah canım çok sağol içim rahatladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…