- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #19.601
Yaa bana ilk vuran kişi eli hafifti herhalde hiç acımadı. İkinciyi vuran kişide acıdı biraz ağrıdı hatta dedim ilki böyle olmamıştı. Sonra geçti yani o da. Uzun sürmedi. Kan sulandırıcıyı ben göbekten vuruyorum normalde evde onlar koldan vurdu burda o bile daha çok ağrıdı. Şaşırdım. Vuran kişide önemli herhalde ya. O düşük önleyici iğnelerden de vurulmuştum daha önce onlarda da acıtmamışlardı.Olabilir kortizon içeriyormuş iğne biraz ağır maalesef. Beni de pert etti. Özellikle kalçam 1 hafta düzelmedi, bir de progestan yapıyorlardı bir iki gece kalkıp ağladım resmen çocuk gibi acısından
Ay ne güzel hiç ağrın olmaz umarımYaa bana ilk vuran kişi eli hafifti herhalde hiç acımadı. İkinciyi vuran kişide acıdı biraz ağrıdı hatta dedim ilki böyle olmamıştı. Sonra geçti yani o da. Uzun sürmedi. Kan sulandırıcıyı ben göbekten vuruyorum normalde evde onlar koldan vurdu burda o bile daha çok ağrıdı. Şaşırdım. Vuran kişide önemli herhalde ya. O düşük önleyici iğnelerden de vurulmuştum daha önce onlarda da acıtmamışlardı.
O kramp berbat bir şey, magnezyum u aksatmazsan tekrarlamıyor. İnsan felç oldum sanıyorAy kızlar bacağımda krampla uyandım bugün çok berbat bişeydi eşim de korktu sabah sabah aksiyon yaşadıkbundan sonra vitaminleri düzenli alıcam
ben üç insan taşıyorum bir deBen de şeker yüklemesi yaptım normal çıktı. Gebeliğe bağlıyorum sonuçla içimizde insan taşıyoruz bence hiçbir şeyimizin normal olması beklenemezzz
AbovŞöyle bir yazı gördüm :)
"Üçüncü üç aylık dönemde bebeğinizi taşımak aynı zamanda kişisel ankastre ısıtıcınızı da taşımak anlamına gelir. Büyüyen küçük çocuğunuz, emdiğiniz vücut ısısını verir. Bu sizi içten dışa daha sıcak hissettirebilir. İkizlere mi hamilesiniz? O halde iki küçük taşınabilir ankastre ısıtıcınız var"
Biz 1 sen 3 yanıyorsun :)Abovüç tane küçük taşınabilir ankastre ısıtıcım varmış. Teşekkür ederim aydınlandım
Canım en kısa sürede sağlıcakla kavusun bebisinleKızlar bebek hareketi azaldı demiştim öğlen size kontrole geldik apar topar sezeryana aldılar. Kızçem küvezde dua edin bize
Olabilir canım, gelmiş geçmiş olsun. Dünden beri sırt ağrısı yaşıyorum bi de. Gece nerdeyse ağlıcaktım o kadar ağrım oldu uyuyamadım. Şimdi parol serum verdiler ama yani geçmedi. Doktor yataktandır evde var mıydı dedi. Yoktu dedim. Bi takip edelim onu da dedi. İnşallah geçer ya çok kötü bişe. Yatınca daha da ağrıyo ayakta daha iyi. Ama ayakta da durmamam gerekiyo. Şaşırdım napıcağımı.Ay ne güzel hiç ağrın olmaz umarım5-6 tane yaptılar ya 2 de ciğer geliştirici aynı yere sürekli üst üste vurulmak zorunda kaldım ondan öyle oldu muhtemelen :/
Normal sırt ağrısı mı yoksa iki kaburga arasında bir acı gibi mi ? O ciğer geliştiricilerden sonra benim acayip bir ağrım oldu ben mideden sanıyordum yanıyor ekşiyor sanıyordum ama geçti sonradan. Tam iki göğsümün arası ve aynı hizada sırtım. Batıyormuş gibiydiOlabilir canım, gelmiş geçmiş olsun. Dünden beri sırt ağrısı yaşıyorum bi de. Gece nerdeyse ağlıcaktım o kadar ağrım oldu uyuyamadım. Şimdi parol serum verdiler ama yani geçmedi. Doktor yataktandır evde var mıydı dedi. Yoktu dedim. Bi takip edelim onu da dedi. İnşallah geçer ya çok kötü bişe. Yatınca daha da ağrıyo ayakta daha iyi. Ama ayakta da durmamam gerekiyo. Şaşırdım napıcağımı.
#direninmayısanneleri az kaldıGünaydın kızlar. Dün gece daha iyi anladım ki artık bize rahat yokKabusss gibi bir gece geçirdim. Nefes daralması ağrı sızı uyuyamama. Ne ara bayildiysam şükür sabah olmuş. Zaman hepimiz için su gibi aksın. Kavusalim bebelerimize
Evet evet omurga kemiği oluyo herhalde tam midemin arkasından başlıyo yukarıyo doğru çıkıyo. Hatta çok şiddetliğinde midemde hafif ağrıdıNormal sırt ağrısı mı yoksa iki kaburga arasında bir acı gibi mi ? O ciğer geliştiricilerden sonra benim acayip bir ağrım oldu ben mideden sanıyordum yanıyor ekşiyor sanıyordum ama geçti sonradan. Tam iki göğsümün arası ve aynı hizada sırtım. Batıyormuş gibiydi
Aynen canım ya aynısı oldu, sürekli su içtim midem ağrıyor sanıp, 3-4 gün filan sürdü sonra geçti. ben ilaç yan etkisidir diye düşündüm hiç olmamıştı çünkü. Eğer aynı durumsa bir süre sonra geçer ama kötü bir ağrı :/Evet evet omurga kemiği oluyo herhalde tam midemin arkasından başlıyo yukarıyo doğru çıkıyo. Hatta çok şiddetliğinde midemde hafif ağrıdı
Ahahaha hiç deme. Onlar da bizimle taşıyor bebeği bir nevi#direninmayısanneleri az kaldıben de tuvalete gidip geliyorum sürekli eşim artık damperli kamyon diyor yataktan kalkarken bir törenle kalkıyorum resmen çırpınıyorum kalkabilmek için
Evet daha önce hiç olmamıştı, gece sadece 2 saat uyuyabildim. Çok kötü bi ağrı. Hatta dedim kötü bişe mi olcak ondan mı böyle. Ciğer geliştiriciyi ilk dozunj gündüz 2 de yaptılar akşam üstü başladı ağrım. Sonra çoğaldı. Gece 2 de ikinci dozu yaptılar. Hep şiddetli ağrı devam etti. Hala daha var. Yalnız olmadığıma sevindim ya.Aynen canım ya aynısı oldu, sürekli su içtim midem ağrıyor sanıp, 3-4 gün filan sürdü sonra geçti. ben ilaç yan etkisidir diye düşündüm hiç olmamıştı çünkü. Eğer aynı durumsa bir süre sonra geçer ama kötü bir ağrı :/
Yaa allah analı babalı büyütsün.Kızlar bebek hareketi azaldı demiştim öğlen size kontrole geldik apar topar sezeryana aldılar. Kızçem küvezde dua edin bize
Ben geçince sormayı unuttum doktora o da bir şey demedi bana, ama içeriğinin kortizon olduğunu duyunca bakmıştım biraz. Yataktan değildir bence de. Çünkü farklı bir ağrı mide ağrısı desen değil, tam sırt ağrısı gibi de değil. Acı-batma gibi bir his oluyor. İnşallah bir iki güne geçerEvet daha önce hiç olmamıştı, gece sadece 2 saat uyuyabildim. Çok kötü bi ağrı. Hatta dedim kötü bişe mi olcak ondan mı böyle. Ciğer geliştiriciyi ilk dozunj gündüz 2 de yaptılar akşam üstü başladı ağrım. Sonra çoğaldı. Gece 2 de ikinci dozu yaptılar. Hep şiddetli ağrı devam etti. Hala daha var. Yalnız olmadığıma sevindim ya.doktor da yapar demeyince insan korkuyo. Yataktan olduğunu sanmıyorum bu hastanede ilk kalışım değil hiç böyle bişe yaşamamıştım.
İnşallah canım çok sağolBen geçince sormayı unuttum doktora o da bir şey demedi bana, ama içeriğinin kortizon olduğunu duyunca bakmıştım biraz. Yataktan değildir bence de. Çünkü farklı bir ağrı mide ağrısı desen değil, tam sırt ağrısı gibi de değil. Acı-batma gibi bir his oluyor. İnşallah bir iki güne geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?