- 13 Nisan 2020
- 2.477
- 4.589
- 83
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #19.581
Aaaa canım benim tüm dualarım sizinleKızlar bebek hareketi azaldı demiştim öğlen size kontrole geldik apar topar sezeryana aldılar. Kızçem küvezde dua edin bize
Hayırlı olsun. Sağlıkla sorunsuz çıkar inşallah kuvezden.Kızlar bebek hareketi azaldı demiştim öğlen size kontrole geldik apar topar sezeryana aldılar. Kızçem küvezde dua edin bize
ben biraz abartıyım evlere yurtlara sığamıyorum mahfoluyorummm ayrıca göbeğime biri iğne batırsa bomba gibi patlayacak dereceye giriyor ayaklarım fırın gibi oluyor berbattt:))Kızlar yediğiniz içtiğiniz rahatsız ediyor mu ya ben fazla kaçırdım bu akşam sanırım ramazan pidesini çok severim malum kalmış 2 gün abandım sanırım şimdi ölüyorum sıcakta basıyor insanın başına ne geliyorsa boğazdan gelirmiş
çok geçmiş olsun en kısa zamanda sağlıkla kavuşun inşallah hemen toparlasınKızlar bebek hareketi azaldı demiştim öğlen size kontrole geldik apar topar sezeryana aldılar. Kızçem küvezde dua edin bize
inşallah hiçbir sıkıntı yoktur zamanında sağlıkla doğurursun haber ver merak ederiz canmKızlar anladığım kadarıyla nisanın başlamasıyla bizim grup pıtır pıtır doğurmaya baslıcak belki benim de bu aralar olcak hiç bilmiyorum akşama belli olur
Geçmiş olsun, hayırlı olsun canımKızlar bebek hareketi azaldı demiştim öğlen size kontrole geldik apar topar sezeryana aldılar. Kızçem küvezde dua edin bize
umarım sorun yoktur canım bizi de haberdar etKızlar anladığım kadarıyla nisanın başlamasıyla bizim grup pıtır pıtır doğurmaya baslıcak belki benim de bu aralar olcak hiç bilmiyorum akşama belli olur
Maşallah şimdi gördümHepinize teşekkür ederim kızlar. Bebişimi sadece doğduğunda gördüm ama iyi olduğunu söylüyorlar. 2200 doğdu tek başına nefes alıyor çok şükür.
@MAdes pazartesi tansiyon ilacı başlamıştı doktor açıkçası o etkiliyor herhalde diye düşündüm. Ufak kıpırtı vardı gün içinde sadece bir iki kere. Doktora girmeden nstye girdim. Bebişin nabzı düşmüş bir kere toparlamış doktor görür görmez acil sezeryan dedi ultrasonda da suyunun neredeyse bitmek üzere olduğunu gördük.
Biraz ucuz atlattık gibi. Savaşçı kızım inşallah bir an önce annesinin kollarına gelecek
Canım ciğer geliştirici iğrenin yan etkisinde var şekeri yükseltmek 3-4 güne düzeliyor diye hatırlıyorum yanlış olmasınKızlar benim dün tokluk şekerim 2 saatlik 83 çıkmıştı ciğer geliştirici iğne vurulmadan önce . ciğer geliştirici vurduran arkadaşlarım 2. Dozdan sonra 1 saat tokluk şekerim 237 çıktı. Yaşayan var mı bu durumu.
Dün doktorda demişti şekeri oynatır diye de bu kadar büyük bi fark görünce şaşırdım. Hiç şeker problemim çıkmamıştı daha önce herhalde ondan öyle oldu ki dün yediklerim bugüne göre çok daha fazla ve şekerliydi. Bugün hastane kahvaltısı yaptım.Canım ciğer geliştirici iğrenin yan etkisinde var şekeri yükseltmek 3-4 güne düzeliyor diye hatırlıyorum yanlış olmasın
Bende yaptırmıştım ama şekerimi hiç ölçmedim sorun yok diye , benim de yükselmiştir belki ayaklarım filan çok yanıyordu ama hiç aklıma gelmedi doktor da bir şey demedi :SKızlar benim dün tokluk şekerim 2 saatlik 83 çıkmıştı ciğer geliştirici iğne vurulmadan önce . ciğer geliştirici vurduran arkadaşlarım 2. Dozdan sonra 1 saat tokluk şekerim 237 çıktı. Yaşayan var mı bu durumu.
Hmm anladım canım doktor dün hastaneye yatınca direkt tüm tahlilleri yaptı beniö o zaman daha iğne vurulmamıştım. Tokluk 83 çıkınca çok düşük geldi bana. Benim normalime göre yani. Bugünde iğneler vurulduktan sonra bakalım dedi doktor. Böyle çıktı. Bakalım akşam gelir sorarım. Ama muhtemelen iğneden.Bende yaptırmıştım ama şekerimi hiç ölçmedim sorun yok diye , benim de yükselmiştir belki ayaklarım filan çok yanıyordu ama hiç aklıma gelmedi doktor da bir şey demedi :S
Olabilir kortizon içeriyormuş iğne biraz ağır maalesef. Beni de pert etti. Özellikle kalçam 1 hafta düzelmedi, bir de progestan yapıyorlardı bir iki gece kalkıp ağladım resmen çocuk gibi acısındanHmm anladım canım doktor dün hastaneye yatınca direkt tüm tahlilleri yaptı beniö o zaman daha iğne vurulmamıştım. Tokluk 83 çıkınca çok düşük geldi bana. Benim normalime göre yani. Bugünde iğneler vurulduktan sonra bakalım dedi doktor. Böyle çıktı. Bakalım akşam gelir sorarım. Ama muhtemelen iğneden.
ben de özellikle geceleri aşırı terliyorum kan ter içinde kalıyorum resmenben biraz abartıyım evlere yurtlara sığamıyorum mahfoluyorummm ayrıca göbeğime biri iğne batırsa bomba gibi patlayacak dereceye giriyor ayaklarım fırın gibi oluyor berbattt:))
Ben de şeker yüklemesi yaptım normal çıktı. Gebeliğe bağlıyorum sonuçla içimizde insan taşıyoruz bence hiçbir şeyimizin normal olması beklenemezzzben de özellikle geceleri aşırı terliyorum kan ter içinde kalıyorum resmennormal midir acaba ya şeker tabiki yapmıştım doktorum şeker problemin yok dedi. neye bağlayacağız bu yanmaları
Şöyle bir yazı gördüm :)ben de özellikle geceleri aşırı terliyorum kan ter içinde kalıyorum resmennormal midir acaba ya şeker tabiki yapmıştım doktorum şeker problemin yok dedi. neye bağlayacağız bu yanmaları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?