Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    175
Ya bende en son 30 haftalıkken gittim bebek 1600 boy 38 di bi ay oldu halen gidemedim 15 inde kontrolüm merak ediyorum kac kilo oldu diye kendimde 21 kilo aldım seviniyorum 45 kiloyken hamile kaldım cünkü

Ya bende en son 30 haftalıkken gittim bebek 1600 boy 38 di bi ay oldu halen gidemedim 15 inde kontrolüm merak ediyorum kac kilo oldu diye kendimde 21 kilo aldım seviniyorum 45 kiloyken hamile kaldım cünkü
Zayif hamile.kalmissin kuzim ne guzel ben 70 le hamile kaldm 82 tim suan 85 le doguma girsem harika olur

Aranızda silikon meme ucu aparatını kullananız oldu mu? Mantıklı bir sey mi ? Yara olusumunu falan mı engelliyor ne işe yarıyor tam olarak? Görümcemde acılmamıs bi kutu vardı verdi de hic bilgim yok
Canım genelde göğüs ucu küçük olanlar kullanıyor onunla emzirmek daha zor diye biliyorum ona alışırsa normal şekilde tutması daha da zorlaşır yine tercih senin ama ilk normal dene derim

Ben içerden yırtılıyor gibi hissediyorum bazen ama henüz çatlağım yok umarım olmaz ama sanki olsaydı olurdu bu haftaya kadar, yatkın olan çoğu kişinin 32 de filan başlıyormuş
Bende çok yatkınım mesela ve iç karnım hiç yok 8 buçuk ayda çatlamıştım kremlerim 1 hafta bitti alana kadar o hafta çatladım pehlivan gibi yaglanin kızlar biz yandık siz yanmayın

Kızlar dualarınıza ihtiyacım varhepimizin duaları kabul olsun bebeğim sadece oksijen desteği alıyordu yeterli gelmemiş bir sonraki aşamaya geçilmiş umarım sağlıklıca atlatır bu süreci
Allah ım şifa versin canım inş çabucak bu süreci atlatıp gelecek yanına sen güçlü ol bebeğin zaten güçlü olacaktır

Ay bu kaynana da iyilik mi yapıyor fenalık mı belli değil. Şöyle prenses gibi bakanlar niye bize hiç denk gelmiyor

Kızlar dualarınıza ihtiyacım varhepimizin duaları kabul olsun bebeğim sadece oksijen desteği alıyordu yeterli gelmemiş bir sonraki aşamaya geçilmiş umarım sağlıklıca atlatır bu süreci
Atlatacak tabii ki annesi En kısa sürede kollarında olacaktır inşallah. Özel hastanede mi yatıyor?

Şehir hastanesinde yatıyor canım
Canım endişelenme en güzel şekilde atlatacaktır. Benim ilk çocuğum zamanında doğdu ona rağmen yoğun bakımda yattı solunum desteği aldı bir gün entübeydi. Emin ol bebişlerimiz tahmin ettiğimizden daha güçlü. Dualarım seninle insallah tez zamanda evinize götürürsünüz bekleyen tüm annişlerim sen motivasyonunu yüksek tut sağlığına kavuşur kavuşmaz gelsin kollarına

Ay bu kaynana da iyilik mi yapıyor fenalık mı belli değil. Şöyle prenses gibi bakanlar niye bize hiç denk gelmiyor
Bizimki kendi evine bakmıyor ki bana baksın önce de böyleydi de 3 sene önce kanser oldu atlattı şimdi iyi şükür elini hiç bişeye sürmüyor 20 yaşında görümcem var herşey ona bakıyor o da hangi birine yetişeceğini şaştı artık saat kaç oldu hala herkes yatıyor ara sıra kendi uyanıyor bakıyor herkes yatıyor geri arkasını dönüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…