- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #19.621
Canım ben 32. Haftadayım bebek 1880 gram. Benimkine herşey normal diyo. Yani bence çok iyi seninkinin kilosu. Gerilik olsa kilosu öyle olmaz bence.Kızlar 33. Haftamdayım bebeğimin kilosu 2100 görünüyor, karın çevresi bir hafta geri dedi. Kordonum tek arter tek ven olduğu için biraz endişeliyim açıkcası gelişim geriliği yaşanabilir demişlerdi başlamış mıdır acaba
Şimdi konuşuyorum kızla da 35 değilmiş 37 demişler geri herşey normal gidince normal doğmasını bekleyeceğiz demişler bayramdan sonra haftası oluyormuş bence seninki doktor yanılmasıdırİnanılmaz bakalım bana yarın ne dicekhiç hazır değilim desem yeri her açıdan
Yazmıştın unutmuşum geri çok kısa Bi süre tutup bırakırlar canım sizi Allah ım esirgemiş sizi iyiki gitmişsin fark etmişler sağlıcakla gelin İnş evinizeHepinize teşekkür ederim kızlar. Bebişimi sadece doğduğunda gördüm ama iyi olduğunu söylüyorlar. 2200 doğdu tek başına nefes alıyor çok şükür.
M MAdes pazartesi tansiyon ilacı başlamıştı doktor açıkçası o etkiliyor herhalde diye düşündüm. Ufak kıpırtı vardı gün içinde sadece bir iki kere. Doktora girmeden nstye girdim. Bebişin nabzı düşmüş bir kere toparlamış doktor görür görmez acil sezeryan dedi ultrasonda da suyunun neredeyse bitmek üzere olduğunu gördük.
Biraz ucuz atlattık gibi. Savaşçı kızım inşallah bir an önce annesinin kollarına gelecek
AA banada iğneden sonra şeker yüklemesi yaptılar 2 gün ayaklarım yandı şeker var dendi bundan mıydı acaba evde yediğime o kadar dikkat edemiyorum ölçüm cihazında almadım ama Bi sorunda yaşamadımDün doktorda demişti şekeri oynatır diye de bu kadar büyük bi fark görünce şaşırdım. Hiç şeker problemim çıkmamıştı daha önce herhalde ondan öyle oldu ki dün yediklerim bugüne göre çok daha fazla ve şekerliydi. Bugün hastane kahvaltısı yaptım.
Ondandır canım çok okudum formlarda çoğu insanın şekerini çıkarmış. Bende de yoktu yani şeker hatta normal haftam da doktor şeker yükleme testine bile gerek duymamıştı. Hep normal sınırlarımdaydı. Az önce hemşireyede sordum o da yapar dedi.AA banada iğneden sonra şeker yüklemesi yaptılar 2 gün ayaklarım yandı şeker var dendi bundan mıydı acaba evde yediğime o kadar dikkat edemiyorum ölçüm cihazında almadım ama Bi sorunda yaşamadım
Hem iğne yaptılar hem yükleme fırladı herhalde orda ölçüyorlardı ama bazen yüksek bazen düşük çıkıyordu doktorlar da bişey demedi hiç ben 4 kilo almışım tek bebiş de 1 hafta önden gidiyor ama bu hepimizde olan bişey şeker yok demiyorum ama aşırı olsa herhalde suyu kilosu falan daha fazla olurOndandır canım çok okudum formlarda çoğu insanın şekerini çıkarmış. Bende de yoktu yani şeker hatta normal haftam da doktor şeker yükleme testine bile gerek duymamıştı. Hep normal sınırlarımdaydı. Az önce hemşireyede sordum o da yapar dedi.
Çok teşekkürler detaylı ultrasyonda öğrendiğimizden beri hep bir diken üstündeyiz, tüm bebişleri sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallahCanım ben 32. Haftadayım bebek 1880 gram. Benimkine herşey normal diyo. Yani bence çok iyi seninkinin kilosu. Gerilik olsa kilosu öyle olmaz bence.
Sana zaten maşallah çok zor seninki canım Allahın izniyle sağlıkla zamanında doğurben üç insan taşıyorum bir deher şeye pimpiriklenir oldum ya tam riskli haftalara geldiğim için
Canım bence gayet güzel kilosuKızlar 33. Haftamdayım bebeğimin kilosu 2100 görünüyor, karın çevresi bir hafta geri dedi. Kordonum tek arter tek ven olduğu için biraz endişeliyim açıkcası gelişim geriliği yaşanabilir demişlerdi başlamış mıdır acaba
Aynen canım bende toplamda 6 kilo verdim, 3 kilo geri aldım. -3 kilo olarak devam ediyorum yani gebeliğe. Benimde hiç çıkmamıştı şeker problemim. Zaten glutensiz beslendiğim için un makarna buğday tatlılar filan yok hayatımda. Diyetli gibiyim zaten.Hem iğne yaptılar hem yükleme fırladı herhalde orda ölçüyorlardı ama bazen yüksek bazen düşük çıkıyordu doktorlar da bişey demedi hiç ben 4 kilo almışım tek bebiş de 1 hafta önden gidiyor ama bu hepimizde olan bişey şeker yok demiyorum ama aşırı olsa herhalde suyu kilosu falan daha fazla olur
Ahlaya ahlaya kalkmaya çalıştım üstüne basınca geçer diye ayy feciydi inşallah bir daha olmaz adam da uyuyordu kalbine inecektiO kramp berbat bir şey, magnezyum u aksatmazsan tekrarlamıyor. İnsan felç oldum sanıyor
Böyle durumlar için daha çok sol tarafa yatılması öneriliyor diye dinlemişti Dr Kağan Kocatepeden. Doktorun öyle bişe dedi mi. Yoksa sağa sola yatmakta bi problem yok demişti.Çok teşekkürler detaylı ultrasyonda öğrendiğimizden beri hep bir diken üstündeyiz, tüm bebişleri sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah
Bende 3 haftadır dikkat ediyorum çok canım isterse küçük bir parça alıyorum tadımlık o kadarAynen canım bende toplamda 6 kilo verdim, 3 kilo geri aldım. -3 kilo olarak devam ediyorum yani gebeliğe. Benimde hiç çıkmamıştı şeker problemim. Zaten glutensiz beslendiğim için un makarna buğday tatlılar filan yok hayatımda. Diyetli gibiyim zaten.
Sz kaldı dayanalım. Benim arada rüyalarıma giriyodu. Lahmacun filan sipariş veriyodumBende 3 haftadır dikkat ediyorum çok canım isterse küçük bir parça alıyorum tadımlık o kadar
Sz kaldı dayanalım. Benim arada rüyalarıma giriyodu. Lahmacun filan sipariş veriyodumhastane odasında hamburger yediğimi filan hayal editorum
Valla ramazanda bir de annem neler yapıyor ama işte glutensiz beslendiğim için ağzıma alamıyorum çocuğa bişe olcak korkusuylaÖyle oluyor valla lahmacunu yedim valla Allah affetsin evde herkes yiyince dayanılmıyor hamburgeri geçen almışlardı normalde de aram yok yemem dedim çoğu şeyde tutmaya çalışıyorum kendimi bayram kurabiyesi yaptılar arada atıştırıyorum İnş bişey olmaz diyerek
Umarım öyledir canım bugün kan idrar verdim herşeyimi kendim çalıştım normal öyle bi aksi durum yok gibi görünüyor. Nst ye girdim o da normal bebeğin kalp atışları filan olması gerektiği gibi. İdrarda protein yok Glukoz yok temiz bakalım bana ne dicek minik papatyam umarım zamanında gelirŞimdi konuşuyorum kızla da 35 değilmiş 37 demişler geri herşey normal gidince normal doğmasını bekleyeceğiz demişler bayramdan sonra haftası oluyormuş bence seninki doktor yanılmasıdır
Endişelenme iğnenin yan etkisi geçerDün doktorda demişti şekeri oynatır diye de bu kadar büyük bi fark görünce şaşırdım. Hiç şeker problemim çıkmamıştı daha önce herhalde ondan öyle oldu ki dün yediklerim bugüne göre çok daha fazla ve şekerliydi. Bugün hastane kahvaltısı yaptım.
Çok teşekkür ederimmEndişelenme iğnenin yan etkisi geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?