Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Kızlar 33. Haftamdayım bebeğimin kilosu 2100 görünüyor, karın çevresi bir hafta geri dedi. Kordonum tek arter tek ven olduğu için biraz endişeliyim açıkcası gelişim geriliği yaşanabilir demişlerdi başlamış mıdır acaba :(
Canım ben 32. Haftadayım bebek 1880 gram. Benimkine herşey normal diyo. Yani bence çok iyi seninkinin kilosu. Gerilik olsa kilosu öyle olmaz bence.

İnanılmaz bakalım bana yarın ne dicek 🥹 hiç hazır değilim desem yeri her açıdan
Şimdi konuşuyorum kızla da 35 değilmiş 37 demişler geri herşey normal gidince normal doğmasını bekleyeceğiz demişler bayramdan sonra haftası oluyormuş bence seninki doktor yanılmasıdır

Hepinize teşekkür ederim kızlar. Bebişimi sadece doğduğunda gördüm ama iyi olduğunu söylüyorlar. 2200 doğdu tek başına nefes alıyor çok şükür.

M MAdes pazartesi tansiyon ilacı başlamıştı doktor açıkçası o etkiliyor herhalde diye düşündüm. Ufak kıpırtı vardı gün içinde sadece bir iki kere. Doktora girmeden nstye girdim. Bebişin nabzı düşmüş bir kere toparlamış doktor görür görmez acil sezeryan dedi ultrasonda da suyunun neredeyse bitmek üzere olduğunu gördük.

Biraz ucuz atlattık gibi. Savaşçı kızım inşallah bir an önce annesinin kollarına gelecek
Yazmıştın unutmuşum geri çok kısa Bi süre tutup bırakırlar canım sizi Allah ım esirgemiş sizi iyiki gitmişsin fark etmişler sağlıcakla gelin İnş evinize

Dün doktorda demişti şekeri oynatır diye de bu kadar büyük bi fark görünce şaşırdım. Hiç şeker problemim çıkmamıştı daha önce herhalde ondan öyle oldu ki dün yediklerim bugüne göre çok daha fazla ve şekerliydi. Bugün hastane kahvaltısı yaptım.
AA banada iğneden sonra şeker yüklemesi yaptılar 2 gün ayaklarım yandı şeker var dendi bundan mıydı acaba evde yediğime o kadar dikkat edemiyorum ölçüm cihazında almadım ama Bi sorunda yaşamadım

AA banada iğneden sonra şeker yüklemesi yaptılar 2 gün ayaklarım yandı şeker var dendi bundan mıydı acaba evde yediğime o kadar dikkat edemiyorum ölçüm cihazında almadım ama Bi sorunda yaşamadım
Ondandır canım çok okudum formlarda çoğu insanın şekerini çıkarmış. Bende de yoktu yani şeker hatta normal haftam da doktor şeker yükleme testine bile gerek duymamıştı. Hep normal sınırlarımdaydı. Az önce hemşireyede sordum o da yapar dedi.

Günaydın kızlar umarım güzel haber bekleyen herkes güzel haberler alır. Doğan bebişlerimiz sağlıkla annelerine kavuşur. 🐣
Ben uyku konusunda ilk trimestera döndüm gözümü açamıyorum sabah bebiş acıktı diye vicdan yapıp zorla kendimi kaldırıyorum yemekten sonra bir daha uyuyorum, öğleden sonra bir daha kendimi zorla uyandırma seansı... sadece yemek yapabilmek için 🙃

Ondandır canım çok okudum formlarda çoğu insanın şekerini çıkarmış. Bende de yoktu yani şeker hatta normal haftam da doktor şeker yükleme testine bile gerek duymamıştı. Hep normal sınırlarımdaydı. Az önce hemşireyede sordum o da yapar dedi.
Hem iğne yaptılar hem yükleme fırladı herhalde orda ölçüyorlardı ama bazen yüksek bazen düşük çıkıyordu doktorlar da bişey demedi hiç ben 4 kilo almışım tek bebiş de 1 hafta önden gidiyor ama bu hepimizde olan bişey şeker yok demiyorum ama aşırı olsa herhalde suyu kilosu falan daha fazla olur

Canım ben 32. Haftadayım bebek 1880 gram. Benimkine herşey normal diyo. Yani bence çok iyi seninkinin kilosu. Gerilik olsa kilosu öyle olmaz bence.
Çok teşekkürler detaylı ultrasyonda öğrendiğimizden beri hep bir diken üstündeyiz, tüm bebişleri sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah

Kızlar 33. Haftamdayım bebeğimin kilosu 2100 görünüyor, karın çevresi bir hafta geri dedi. Kordonum tek arter tek ven olduğu için biraz endişeliyim açıkcası gelişim geriliği yaşanabilir demişlerdi başlamış mıdır acaba :(
Canım bence gayet güzel kilosu 🧿 Dün 32+1 de bebiş 2050 ölçüldü benim bebiş. Haftasıyla uyumlu dedi dr

Hem iğne yaptılar hem yükleme fırladı herhalde orda ölçüyorlardı ama bazen yüksek bazen düşük çıkıyordu doktorlar da bişey demedi hiç ben 4 kilo almışım tek bebiş de 1 hafta önden gidiyor ama bu hepimizde olan bişey şeker yok demiyorum ama aşırı olsa herhalde suyu kilosu falan daha fazla olur
Aynen canım bende toplamda 6 kilo verdim, 3 kilo geri aldım. -3 kilo olarak devam ediyorum yani gebeliğe. Benimde hiç çıkmamıştı şeker problemim. Zaten glutensiz beslendiğim için un makarna buğday tatlılar filan yok hayatımda. Diyetli gibiyim zaten.

Çok teşekkürler detaylı ultrasyonda öğrendiğimizden beri hep bir diken üstündeyiz, tüm bebişleri sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah
Böyle durumlar için daha çok sol tarafa yatılması öneriliyor diye dinlemişti Dr Kağan Kocatepeden. Doktorun öyle bişe dedi mi. Yoksa sağa sola yatmakta bi problem yok demişti.

Aynen canım bende toplamda 6 kilo verdim, 3 kilo geri aldım. -3 kilo olarak devam ediyorum yani gebeliğe. Benimde hiç çıkmamıştı şeker problemim. Zaten glutensiz beslendiğim için un makarna buğday tatlılar filan yok hayatımda. Diyetli gibiyim zaten.
Bende 3 haftadır dikkat ediyorum çok canım isterse küçük bir parça alıyorum tadımlık o kadar

Sz kaldı dayanalım. Benim arada rüyalarıma giriyodu. Lahmacun filan sipariş veriyodum 😅😅hastane odasında hamburger yediğimi filan hayal editorum
☺️ Öyle oluyor valla lahmacunu yedim valla Allah affetsin evde herkes yiyince dayanılmıyor hamburgeri geçen almışlardı normalde de aram yok yemem dedim çoğu şeyde tutmaya çalışıyorum kendimi bayram kurabiyesi yaptılar arada atıştırıyorum İnş bişey olmaz diyerek

☺️ Öyle oluyor valla lahmacunu yedim valla Allah affetsin evde herkes yiyince dayanılmıyor hamburgeri geçen almışlardı normalde de aram yok yemem dedim çoğu şeyde tutmaya çalışıyorum kendimi bayram kurabiyesi yaptılar arada atıştırıyorum İnş bişey olmaz diyerek
Valla ramazanda bir de annem neler yapıyor ama işte glutensiz beslendiğim için ağzıma alamıyorum çocuğa bişe olcak korkusuyla 😞geçen köfte yicektim galeta unu var diye tadına bile bakamadım. İnşallah çocuğumun vücudumda adana kebaplar lahmacun lekeleri çıkmaz 😅😅 şurda 5-6 hafta kaldı dayan diyorum.

Şimdi konuşuyorum kızla da 35 değilmiş 37 demişler geri herşey normal gidince normal doğmasını bekleyeceğiz demişler bayramdan sonra haftası oluyormuş bence seninki doktor yanılmasıdır
Umarım öyledir canım bugün kan idrar verdim herşeyimi kendim çalıştım normal öyle bi aksi durum yok gibi görünüyor. Nst ye girdim o da normal bebeğin kalp atışları filan olması gerektiği gibi. İdrarda protein yok Glukoz yok temiz bakalım bana ne dicek minik papatyam umarım zamanında gelir

Dün doktorda demişti şekeri oynatır diye de bu kadar büyük bi fark görünce şaşırdım. Hiç şeker problemim çıkmamıştı daha önce herhalde ondan öyle oldu ki dün yediklerim bugüne göre çok daha fazla ve şekerliydi. Bugün hastane kahvaltısı yaptım.
Endişelenme iğnenin yan etkisi geçer

Back
X