- 31 Ekim 2022
- 317
- 195
- 33
- 30
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #19.561
Hastanede tanıştığım birine mesaj attım da görmedi kaç doktora gitmişse hepsi aynı haftayı söylemişti yanlış hatırlamıyorsam 35 di herkesin sorunu farklı misal plesanta kireçlenebiliyor o zaman da kilo almıyor diye biliyorumİnanılmaz bakalım bana yarın ne dicekhiç hazır değilim desem yeri her açıdan
Ben kullanıyorum ama baş ağrısı yapmıyor hicde yapmadı bu zamana kadarKızlar aranızda kan pıhtılaşması önlemek için ilaç kullanan var mı
Dr Salı günü yazdı kullanıyorum ama inanılmaz bir baş ağrısı yaptı
Ben kullanıyorum ama baş ağrısı yapmıyor hicde yapmadı bu zamana kadar
Ne kullanıyosun canımBen iğneyi kullanmaya başladığım günden beri inanılmaz bir baş ağrım var işime hiç bir şeye odaklanamıyorum acaba dedim iğne mi yapıuor
Yan etkilerini okudum varmış doktora sorup bıraksam mı acaba diye düşünüyorum
Bende 2 lohusa takımı 1 gecelik aldım amaKızlar hastane çantasına 2 pijama takımı 1 fotoğraf çekimlik yeterli mi?
Baş ağrısı iyi değil bu iğneyi kullanırken doktora sor öyle kullanBen iğneyi kullanmaya başladığım günden beri inanılmaz bir baş ağrım var işime hiç bir şeye odaklanamıyorum acaba dedim iğne mi yapıuor
Yan etkilerini okudum varmış doktora sorup bıraksam mı acaba diye düşünüyorum
Ya çok geçmiş olsun Allah ikinize de sağlık versin güzel haberlerini bekliyoruzKızlar bebek hareketi azaldı demiştim öğlen size kontrole geldik apar topar sezeryana aldılar. Kızçem küvezde dua edin bize
Canım çok geçmiş olsunnn. Dualarımız seninle, sağlıkla en kısa zamanda kucağına al inşallah.Kızlar bebek hareketi azaldı demiştim öğlen size kontrole geldik apar topar sezeryana aldılar. Kızçem küvezde dua edin bize
Evet canım öyle yapmayı düşünüyorumBende 2 lohusa takımı 1 gecelik aldım ama
Lohusa takımından biri foto çektirmek icin kullanicam özellikle
Sizde fotoğraf çekimi için Lohusa takımı mı kullanacaksınız
Öyle olur yani dimi, lohusa takımı ile çekim olur?
Geçmiş olsun canım gözün aydın inşallah çabucak atlatırsınızKızlar bebek hareketi azaldı demiştim öğlen size kontrole geldik apar topar sezeryana aldılar. Kızçem küvezde dua edin bize
Geçmiş olsun gözün aydın İnş çabucak kavuşursunuz nasıl azalmıştı hareketleri bazen azalıyor arkasını dönmüştür falan deyip geçiştiriyoruzKızlar bebek hareketi azaldı demiştim öğlen size kontrole geldik apar topar sezeryana aldılar. Kızçem küvezde dua edin bize
Aaaa canm gecmis olsun ve hayirli olsun bebisin ve sen en kisa surede sagliginiza kavusunKızlar bebek hareketi azaldı demiştim öğlen size kontrole geldik apar topar sezeryana aldılar. Kızçem küvezde dua edin bize
Geçmiş olsun gözünüz aydın tez vakitte kavuşun ins sağlığı sıhhati yerinde değil miKızlar bebek hareketi azaldı demiştim öğlen size kontrole geldik apar topar sezeryana aldılar. Kızçem küvezde dua edin bize
Ya çok geçmiş olsun Allah ikinize de sağlık versin güzel haberlerini bekliyoruz
Canım çok geçmiş olsunnn. Dualarımız seninle, sağlıkla en kısa zamanda kucağına al inşallah.
Evet canım öyle yapmayı düşünüyorum
Geçmiş olsun canım gözün aydın inşallah çabucak atlatırsınız
Geçmiş olsun gözün aydın İnş çabucak kavuşursunuz nasıl azalmıştı hareketleri bazen azalıyor arkasını dönmüştür falan deyip geçiştiriyoruz
Aaaa canm gecmis olsun ve hayirli olsun bebisin ve sen en kisa surede sagliginiza kavusun
Geçmiş olsun gözünüz aydın tez vakitte kavuşun ins sağlığı sıhhati yerinde değil mi
Geçmiş olsun ve gözünüz aydın canım inşallah yakın zamanda kavuşursunuzKızlar bebek hareketi azaldı demiştim öğlen size kontrole geldik apar topar sezeryana aldılar. Kızçem küvezde dua edin bize
Geçmiş olsun canım, bir an önce sağlıkla kavuş kızçene inşallahKızlar bebek hareketi azaldı demiştim öğlen size kontrole geldik apar topar sezeryana aldılar. Kızçem küvezde dua edin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?