• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Kızlar yediğiniz içtiğiniz rahatsız ediyor mu ya ben fazla kaçırdım bu akşam sanırım ramazan pidesini çok severim malum kalmış 2 gün abandım sanırım şimdi ölüyorum sıcakta basıyor insanın başına ne geliyorsa boğazdan gelirmiş 🤦‍♀️😂😂
ben biraz abartıyım evlere yurtlara sığamıyorum mahfoluyorummm ayrıca göbeğime biri iğne batırsa bomba gibi patlayacak dereceye giriyor ayaklarım fırın gibi oluyor berbattt:))

Son düzenleme:
Kızlar benim dün tokluk şekerim 2 saatlik 83 çıkmıştı ciğer geliştirici iğne vurulmadan önce . ciğer geliştirici vurduran arkadaşlarım 2. Dozdan sonra 1 saat tokluk şekerim 237 çıktı. Yaşayan var mı bu durumu.

Hepinize teşekkür ederim kızlar. Bebişimi sadece doğduğunda gördüm ama iyi olduğunu söylüyorlar. 2200 doğdu tek başına nefes alıyor çok şükür.

@MAdes pazartesi tansiyon ilacı başlamıştı doktor açıkçası o etkiliyor herhalde diye düşündüm. Ufak kıpırtı vardı gün içinde sadece bir iki kere. Doktora girmeden nstye girdim. Bebişin nabzı düşmüş bir kere toparlamış doktor görür görmez acil sezeryan dedi ultrasonda da suyunun neredeyse bitmek üzere olduğunu gördük.

Biraz ucuz atlattık gibi. Savaşçı kızım inşallah bir an önce annesinin kollarına gelecek
Maşallah şimdi gördüm 🥰 hayırlı olsun canım ne güzel kendi başına nefes alıyorsa çabucak çıkarsanız inşallah 🙏

Kızlar benim dün tokluk şekerim 2 saatlik 83 çıkmıştı ciğer geliştirici iğne vurulmadan önce . ciğer geliştirici vurduran arkadaşlarım 2. Dozdan sonra 1 saat tokluk şekerim 237 çıktı. Yaşayan var mı bu durumu.
Canım ciğer geliştirici iğrenin yan etkisinde var şekeri yükseltmek 3-4 güne düzeliyor diye hatırlıyorum yanlış olmasın

Canım ciğer geliştirici iğrenin yan etkisinde var şekeri yükseltmek 3-4 güne düzeliyor diye hatırlıyorum yanlış olmasın
Dün doktorda demişti şekeri oynatır diye de bu kadar büyük bi fark görünce şaşırdım. Hiç şeker problemim çıkmamıştı daha önce herhalde ondan öyle oldu ki dün yediklerim bugüne göre çok daha fazla ve şekerliydi. Bugün hastane kahvaltısı yaptım.

Bende yaptırmıştım ama şekerimi hiç ölçmedim sorun yok diye , benim de yükselmiştir belki ayaklarım filan çok yanıyordu ama hiç aklıma gelmedi doktor da bir şey demedi :S

Bende yaptırmıştım ama şekerimi hiç ölçmedim sorun yok diye , benim de yükselmiştir belki ayaklarım filan çok yanıyordu ama hiç aklıma gelmedi doktor da bir şey demedi :S
Hmm anladım canım doktor dün hastaneye yatınca direkt tüm tahlilleri yaptı beniö o zaman daha iğne vurulmamıştım. Tokluk 83 çıkınca çok düşük geldi bana. Benim normalime göre yani. Bugünde iğneler vurulduktan sonra bakalım dedi doktor. Böyle çıktı. Bakalım akşam gelir sorarım. Ama muhtemelen iğneden.

Hmm anladım canım doktor dün hastaneye yatınca direkt tüm tahlilleri yaptı beniö o zaman daha iğne vurulmamıştım. Tokluk 83 çıkınca çok düşük geldi bana. Benim normalime göre yani. Bugünde iğneler vurulduktan sonra bakalım dedi doktor. Böyle çıktı. Bakalım akşam gelir sorarım. Ama muhtemelen iğneden.
Olabilir kortizon içeriyormuş iğne biraz ağır maalesef. Beni de pert etti. Özellikle kalçam 1 hafta düzelmedi, bir de progestan yapıyorlardı bir iki gece kalkıp ağladım resmen çocuk gibi acısından :(

ben biraz abartıyım evlere yurtlara sığamıyorum mahfoluyorummm ayrıca göbeğime biri iğne batırsa bomba gibi patlayacak dereceye giriyor ayaklarım fırın gibi oluyor berbattt:))
ben de özellikle geceleri aşırı terliyorum kan ter içinde kalıyorum resmen 😅 normal midir acaba ya şeker tabiki yapmıştım doktorum şeker problemin yok dedi. neye bağlayacağız bu yanmaları

ben de özellikle geceleri aşırı terliyorum kan ter içinde kalıyorum resmen 😅 normal midir acaba ya şeker tabiki yapmıştım doktorum şeker problemin yok dedi. neye bağlayacağız bu yanmaları
Ben de şeker yüklemesi yaptım normal çıktı. Gebeliğe bağlıyorum sonuçla içimizde insan taşıyoruz bence hiçbir şeyimizin normal olması beklenemezzz :emir_bebek: :KK5:

Şöyle bir yazı gördüm :)

"Üçüncü üç aylık dönemde bebeğinizi taşımak aynı zamanda kişisel ankastre ısıtıcınızı da taşımak anlamına gelir. Büyüyen küçük çocuğunuz, emdiğiniz vücut ısısını verir. Bu sizi içten dışa daha sıcak hissettirebilir. İkizlere mi hamilesiniz? O halde iki küçük taşınabilir ankastre ısıtıcınız var"

Back
X