Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Kızlar aranızda kan pıhtılaşması önlemek için ilaç kullanan var mı
Dr Salı günü yazdı kullanıyorum ama inanılmaz bir baş ağrısı yaptı :(

İnanılmaz bakalım bana yarın ne dicek 🥹 hiç hazır değilim desem yeri her açıdan
Hastanede tanıştığım birine mesaj attım da görmedi kaç doktora gitmişse hepsi aynı haftayı söylemişti yanlış hatırlamıyorsam 35 di herkesin sorunu farklı misal plesanta kireçlenebiliyor o zaman da kilo almıyor diye biliyorum

Ben kullanıyorum ama baş ağrısı yapmıyor hicde yapmadı bu zamana kadar

Ben iğneyi kullanmaya başladığım günden beri inanılmaz bir baş ağrım var işime hiç bir şeye odaklanamıyorum acaba dedim iğne mi yapıuor
Yan etkilerini okudum varmış doktora sorup bıraksam mı acaba diye düşünüyorum

Kızlar hastane çantasına 2 pijama takımı 1 fotoğraf çekimlik yeterli mi?
Bende 2 lohusa takımı 1 gecelik aldım ama
Lohusa takımından biri foto çektirmek icin kullanicam özellikle
Sizde fotoğraf çekimi için Lohusa takımı mı kullanacaksınız
Öyle olur yani dimi, lohusa takımı ile çekim olur?

Ben iğneyi kullanmaya başladığım günden beri inanılmaz bir baş ağrım var işime hiç bir şeye odaklanamıyorum acaba dedim iğne mi yapıuor
Yan etkilerini okudum varmış doktora sorup bıraksam mı acaba diye düşünüyorum
Baş ağrısı iyi değil bu iğneyi kullanırken doktora sor öyle kullan

Kızlar aranızda sırt ağrısı yaşayan var mı? Bu akşam çok sırt ağrım oldu hala ağrıyo sanki uyutmıcak derecede, normal midir?

Kızlar bebek hareketi azaldı demiştim öğlen size kontrole geldik apar topar sezeryana aldılar. Kızçem küvezde dua edin bize
Geçmiş olsun gözün aydın İnş çabucak kavuşursunuz nasıl azalmıştı hareketleri bazen azalıyor arkasını dönmüştür falan deyip geçiştiriyoruz

Ya çok geçmiş olsun Allah ikinize de sağlık versin güzel haberlerini bekliyoruz 🙏

Canım çok geçmiş olsunnn. Dualarımız seninle, sağlıkla en kısa zamanda kucağına al inşallah.

Evet canım öyle yapmayı düşünüyorum

Geçmiş olsun canım gözün aydın inşallah çabucak atlatırsınız

Geçmiş olsun gözün aydın İnş çabucak kavuşursunuz nasıl azalmıştı hareketleri bazen azalıyor arkasını dönmüştür falan deyip geçiştiriyoruz

Aaaa canm gecmis olsun ve hayirli olsun bebisin ve sen en kisa surede sagliginiza kavusun 🌸

Geçmiş olsun gözünüz aydın tez vakitte kavuşun ins sağlığı sıhhati yerinde değil mi

Hepinize teşekkür ederim kızlar. Bebişimi sadece doğduğunda gördüm ama iyi olduğunu söylüyorlar. 2200 doğdu tek başına nefes alıyor çok şükür.

M MAdes pazartesi tansiyon ilacı başlamıştı doktor açıkçası o etkiliyor herhalde diye düşündüm. Ufak kıpırtı vardı gün içinde sadece bir iki kere. Doktora girmeden nstye girdim. Bebişin nabzı düşmüş bir kere toparlamış doktor görür görmez acil sezeryan dedi ultrasonda da suyunun neredeyse bitmek üzere olduğunu gördük.

Biraz ucuz atlattık gibi. Savaşçı kızım inşallah bir an önce annesinin kollarına gelecek

Back
X