- 18 Mart 2023
- 282
- 239
- 33
- 36
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #19.541
Hiç çay hurma öyle şeyler söylemedi unutmuşum sormayida Dr gidince akıl tutulması yaşıyorumya ben sabah akşam yemeği yiyorum öğün olarak sadece. arada meyve, kuruyemiş filan. Onları da yemesem açlıktan bayılırım. Durulmuyor ki öyle de bir şey yemeden. Bir kere yemedim bir kaç saat bir şey fenalık geçirdim bayılcam sandım. Bana da hiç bir şey demedi yemekle ilgili. Hurma ve çaya başlamak için 1 hafta daha bekle dedi sadece
Aklına geldikçe telefona not al canım. Yoksa ben de unutuyorum sormayı bu sefer eşime de tembihledim bunları bunları sorcaz ben unutursam sen sor diyeHiç çay hurma öyle şeyler söylemedi unutmuşum sormayida Dr gidince akıl tutulması yaşıyorum
Benim epeydir kaşınıyor ya, göbeğimi yağlarken göğüs uçlarıma da sürüyorum.Kızlar doğum yapacağım tarih yakın olduğu için dr göğüs ucu kremi başlayabilirsin dedi ben de başladım kullanmaya ama deli gibi kaşınıyor göğsümün uçları görünüş olarak bir alerjik reaksiyon yok neden oluyor bilemedim başına gelen var mı ?
Göbeğimi yağlamadım hiç kaşınmadım ama kremi kullandığımdan bu yana kaşınıyor o zaman normalBenim epeydir kaşınıyor ya, göbeğimi yağlarken göğüs uçlarıma da sürüyorum.
bir kaç kişi daha yazmıştı kaşınıyor diye normal sanırım sürekli olmuyor ama arada çok tatlı tatlı kaşıntı oluyorGöbeğimi yağlamadım hiç kaşınmadım ama kremi kullandığımdan bu yana kaşınıyor o zaman normal
Büyüdüğü icin kasinabilirmiGöbeğimi yağlamadım hiç kaşınmadım ama kremi kullandığımdan bu yana kaşınıyor o zaman normal
Zannetmiyorum çünkü göğüslerim büyümediler desem yalan olmazBüyüdüğü icin kasinabilirmi
Sağlıkla kullansın bebeğiniz ama yorgan var galiba yatağın içerisinde bebeğin omurga yapısı için sert yatak öneriliyor belli bir aya kadar. Benim kaşıntım olmayınca konuşmaları kaçırmışım galiba herkeste varmış demek kiTeyzelwri prensesimin besigi tmmdr alez kaldi sadecw nevrwsimi flndabyapildi cibinligimiz geldi bugn bu arada benimde meme uclarimda asiri kasinti var ozellikle sag meme ucumda felaket
Plesantanın Bi damarından kan akışı azalmış falan diye duyuyordum hep 35. Haftada doğum olacağını söylüyorlardıEvet yarın bi gidim bakim ne dicek merak ettim ne diyorlardı genel olarak
Güle güle kullansın. Bize hastanedeki eğitimde bu yatak yanına koyduğuz pembe uzun yastıkları tavsiye etmediklerini söylediler. Hava akımını azaltıyormuş, bebek yatakları hava akımı için belirli standartlara göre üretiliyormuş.Teyzelwri prensesimin besigi tmmdr alez kaldi sadecw nevrwsimi flndabyapildi cibinligimiz geldi bugn bu arada benimde meme uclarimda asiri kasinti var ozellikle sag meme ucumda felaket
Yo yo kullanmiycam kuzu benim yüne alerjim var zaten o yer kaplamasn die orda biraktim o kullanilmiycak ben direkt yatagn ustune alez nevresim o kdr döşek tarzi kullanmiycamSağlıkla kullansın bebeğiniz ama yorgan var galiba yatağın içerisinde bebeğin omurga yapısı için sert yatak öneriliyor belli bir aya kadar. Benim kaşıntım olmayınca konuşmaları kaçırmışım galiba herkeste varmış demek ki
Burda havalar şimdiden çok sıcak canım muhtemelen haziranda 40 dereceleri görürüz o yüzden ben ince şeyler alacağımBence yeterli canım. Ben de iki pijama bir gecelik aldım . Sabahlıkta aldım biraz sıcak tutacak bişey. Nolur nolmaz
Banada tam.tersi korumanin cok iyi olucagini soylediler geri zekali bunlar yaGüle güle kullansın. Bize hastanedeki eğitimde bu yatak yanına koyduğuz pembe uzun yastıkları tavsiye etmediklerini söylediler. Hava akımını azaltıyormuş, bebek yatakları hava akımı için belirli standartlara göre üretiliyormuş.
Ben de aynı disuncedeyim bu kadar mama olayına karşı olunmasını da anlamış değilim bana göre önemli olan bebeğin aç kalmaması,buna bağlı kötü sonuclar dogurmamasi. bu anne sütüyle ya da mamayla olursa olsun ben eve falan da dinlemem buna ben karar veririmNormal doğumda geliyor süt hemen ama sezeryan içi aynı ley söz konusu olmuyor malesefkızımda 7 gün oğlumda 5 gün sürdü sütün gelmesi ve çocuklarım sarılık olmuştu 21 leri görüp fototerapi almışlardı o yüzden bana hastaneden getirme deselerde inatla götürürüm. O süt gelmedi stresini tekrar yaşamak daha hırpalayıcı bir süreç bence. Emer bebek arkasından mama veririm içim rahat eder sarılık olmaktansa mamaya razıyım yada meme reddine.
İnanılmaz bakalım bana yarın ne dicekPlesantanın Bi damarından kan akışı azalmış falan diye duyuyordum hep 35. Haftada doğum olacağını söylüyorlardı
Hemde nasillll. Ne çekiyorsam bu gaz olayindan çekiyorumKızlar yediğiniz içtiğiniz rahatsız ediyor mu ya ben fazla kaçırdım bu akşam sanırım ramazan pidesini çok severim malum kalmış 2 gün abandım sanırım şimdi ölüyorum sıcakta basıyor insanın başına ne geliyorsa boğazdan gelirmiş
Güzel şeyler duyacaksın arkadaşım benceİnanılmaz bakalım bana yarın ne dicekhiç hazır değilim desem yeri her açıdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?