- 24 Eylül 2024
- 457
- 544
- 18
- Konu Sahibi Mervenur277
- #18.861
EyvahKızlar şimdi hıçkırmaya başladı ve yukarıda hissediyorum hıçkırığını. Tam sol kaburgamın altında.döndü sanırım.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EyvahKızlar şimdi hıçkırmaya başladı ve yukarıda hissediyorum hıçkırığını. Tam sol kaburgamın altında.döndü sanırım.
Neyse ki normal düşünmüyorum yoksa çok üzülürdüm
Zaman sanki hızlanmış gibi ya hiç bir şeye yetişemiyor gibi hissediyorum ilerledikçe geçen hafta çok hızlı geçti eve dönüşüm üstüne temizlik maratonu hastane işleri ve misafir derken bu hafta biraz yavaşlayıp kendi işlerimi halletmeyi düşünüyorum.Günaydın kızlar güzel bir hafta geçirelim inşallahcumadan beri misafir ağırla falan derken şarjım bitmiş benim bu sabah uyanamadım çocuklar da geç kaldı okula. Sizler nasılsınız nasıl geçiyor zAman
Artık ne demek istediğinizi gün geçtikte daha iyi anlıyor oldum.Günaydın kızlar, gece uykularım çok zor olmaya başladı benim ya dönerken aşırı zorlanıyorum. Son haftalarda napıcam bilmiyorum bebek büyüdükçe daha sert hissediyorum artık zor oluyorSon 7 hafta
![]()
Anladım canım bir şey olursa hemen müdahale edilir diye dedim. Çok şükür haftanız iyiYok canım Bi lavaboya gidiyorum Bi yemek oğluma sadece kahvaltı yaptırıyorum bazen de dolaptan eşyaları çıkarıyorum onlar getiriyor içeri en son doktor karından 35 mm ölçmüşlerdi alttan 15 mm ölçmüştü hastanede ilaç vermeyeceklerini söylemişti doktor onun için yatmadım tedavi yoksa niye yatayım diye
Sanırım bütün kocalar çok bilmiş. Bir yerden sonra duymuyorum yoksa deliririm. Sen de boşuna kavga edip kendini ve bebişi strese sokma canım he de geçBu arada idrar testinde de enfeksiyon çıkmış ama randevum 2 hafta sonra o zamana kadar su içerek geçirmeye çalışacağım. Dün de eşime sinir oldum ben ütü yaparken gelip iş öğretmeye çalışıyor ben böyle yapıyorum beğenmiyorsan kendin yap dedim davranışım yanlışmış o bana bir şeyler yaparken bu kadar yapıyorum demiyormuş. Yani koca göbeğimle kalkıp iş yapıyorum yine yaranamıyorum. Tamam temizlik yemek konusunda yardımcı oluyor ama ben ondan extra bir şey beklemiyorum. Fazla mükemmeliyetçisin beklentilerini düşük tut yoksa ben de senden yapamayacağın şeyler beklerim dedim. Zorla kavga ettirdi beni. Sonra da duyguları kırılmışGerçekten biz mi hamileyiz onlar mı belli değil sen benim yaptığım işe mana bulunca da benim duygularım kırılıyor beyefendi.
Simdilik vajinal düşünüyorum doktorum da 36 37 gibi bebeğin kilosuna pozisyonuna vesaire bakarız dedi muhtemelen çatı muayenesini de yaptıktan sonra uygunluğunu söyleyecek. Planlı sezaryen olursa daha erkenden de belli olur muhtemelen.günaydın kızlar, sezeryan doğum neye göre planlanıyor tarih vs sona kadar beklemiyoruz dimi
Normal isteseniz bile döndürüyorlarmış da, benim de ters duruyor 28.haftada döndüNeyse ki normal düşünmüyorum yoksa çok üzülürdüm![]()
Ben de kavga ediyorum arada yani güya en büyük destekçilerimiz bu dönemdeBu arada idrar testinde de enfeksiyon çıkmış ama randevum 2 hafta sonra o zamana kadar su içerek geçirmeye çalışacağım. Dün de eşime sinir oldum ben ütü yaparken gelip iş öğretmeye çalışıyor ben böyle yapıyorum beğenmiyorsan kendin yap dedim davranışım yanlışmış o bana bir şeyler yaparken bu kadar yapıyorum demiyormuş. Yani koca göbeğimle kalkıp iş yapıyorum yine yaranamıyorum. Tamam temizlik yemek konusunda yardımcı oluyor ama ben ondan extra bir şey beklemiyorum. Fazla mükemmeliyetçisin beklentilerini düşük tut yoksa ben de senden yapamayacağın şeyler beklerim dedim. Zorla kavga ettirdi beni. Sonra da duyguları kırılmışGerçekten biz mi hamileyiz onlar mı belli değil sen benim yaptığım işe mana bulunca da benim duygularım kırılıyor beyefendi.
Bence enfeksiyon için 2 hafta beklemeyin. Doktora email ya telefonla ulaşabilirsiniz belki, bir sorun size reçete göndersin.Bu arada idrar testinde de enfeksiyon çıkmış ama randevum 2 hafta sonra o zamana kadar su içerek geçirmeye çalışacağım. Dün de eşime sinir oldum ben ütü yaparken gelip iş öğretmeye çalışıyor ben böyle yapıyorum beğenmiyorsan kendin yap dedim davranışım yanlışmış o bana bir şeyler yaparken bu kadar yapıyorum demiyormuş. Yani koca göbeğimle kalkıp iş yapıyorum yine yaranamıyorum. Tamam temizlik yemek konusunda yardımcı oluyor ama ben ondan extra bir şey beklemiyorum. Fazla mükemmeliyetçisin beklentilerini düşük tut yoksa ben de senden yapamayacağın şeyler beklerim dedim. Zorla kavga ettirdi beni. Sonra da duyguları kırılmışGerçekten biz mi hamileyiz onlar mı belli değil sen benim yaptığım işe mana bulunca da benim duygularım kırılıyor beyefendi.
Bu arada idrar testinde de enfeksiyon çıkmış ama randevum 2 hafta sonra o zamana kadar su içerek geçirmeye çalışacağım. Dün de eşime sinir oldum ben ütü yaparken gelip iş öğretmeye çalışıyor ben böyle yapıyorum beğenmiyorsan kendin yap dedim davranışım yanlışmış o bana bir şeyler yaparken bu kadar yapıyorum demiyormuş. Yani koca göbeğimle kalkıp iş yapıyorum yine yaranamıyorum. Tamam temizlik yemek konusunda yardımcı oluyor ama ben ondan extra bir şey beklemiyorum. Fazla mükemmeliyetçisin beklentilerini düşük tut yoksa ben de senden yapamayacağın şeyler beklerim dedim. Zorla kavga ettirdi beni. Sonra da duyguları kırılmışGerçekten biz mi hamileyiz onlar mı belli değil sen benim yaptığım işe mana bulunca da benim duygularım kırılıyor beyefendi.
Yani yarım saat sürüyor en fazla hastanede serum takmaları beni zorluyordu sürekli damar yolum ya çıkıyor ya tıkanıyordu hastanede yatış var tedavi yok demesinler diye serum takılıyordu mecbur damar yolum da bulunmuyor o yüzden de yatmak istemedimAnladım canım bir şey olursa hemen müdahale edilir diye dedim. Çok şükür haftanız iyiHastaneye de yakınsın diye biliyorum, hiçbir sıkıntı olmaz umarım
![]()
Gerçekten farklı olur diye gidip farklı milletten aldım hiç bir farkı yok erkek her yerde her dilde erkek.Sanırım bütün kocalar çok bilmiş. Bir yerden sonra duymuyorum yoksa deliririm. Sen de boşuna kavga edip kendini ve bebişi strese sokma canım he de geç
Evet yurt dışında yapılıyormuş Türkiye'de o işlere girmiyorlar riske atmak istemiyorlar sanırım. Peki bazı doktorlar sen istemesen de ısrar ediyorlar mı döndürme konusunda? Çünkü yurt dışında sezaryen en son seçenek diye biliyorum. Döndürme işlemini de biraz tehlikeli buluyorum açıkçasıNormal isteseniz bile döndürüyorlarmış da, benim de ters duruyor 28.haftada döndüBize doktor 34.haftaya kadar süre verdi, yoksa sezaryen olacak benim de. Haftaya belli olur
Kordon boynunda ve omuzundaydı geçen sefer, o yüzden sakın döndürme işlerine girişme dedi.
Yok bizim burada ısrar eden doktor duymadım arkadaşlarımdan da. Zaten ısrar ederse doktor değiştirmek çok kolayEvet yurt dışında yapılıyormuş Türkiye'de o işlere girmiyorlar riske atmak istemiyorlar sanırım. Peki bazı doktorlar sen istemesen de ısrar ediyorlar mı döndürme konusunda? Çünkü yurt dışında sezaryen en son seçenek diye biliyorum. Döndürme işlemini de biraz tehlikeli buluyorum açıkçası![]()
Evet dönse bile bebeğin kanala girip girmeyeceği meçhul, açılma olup olmayacağı meçhul. Amaaan zor işlerYok bizim burada ısrar eden doktor duymadım arkadaşlarımdan da. Zaten ısrar ederse doktor değiştirmek çok kolayAma ilk seçenek normal doğum her zaman. Ben hiç sezaryen diye bir şey demedim doktoruma, o kendisi dedi dönmezse sezaryen yapacağız diye. Görüştüğüm ebe de akapunkturla döndürürüz filan demişti, ama doktor sakın dedi işte.
Bana detaylida boyunda 1 tur kordon var demislerdi sonra hiç konusu geçmedi aklımda kaldı şimdi sende yazıncaNormal isteseniz bile döndürüyorlarmış da, benim de ters duruyor 28.haftada döndüBize doktor 34.haftaya kadar süre verdi, yoksa sezaryen olacak benim de. Haftaya belli olur
Kordon boynunda ve omuzundaydı geçen sefer, o yüzden sakın döndürme işlerine girişme dedi.
Detaylı haftasında çok küçüklerdi muhtemelen çoktan kurtulmuştur kordondanBana detaylida boyunda 1 tur kordon var demislerdi sonra hiç konusu geçmedi aklımda kaldı şimdi sende yazınca![]()
Tabii onlar da var. Doğum gecikirse en fazla 10gün ya da 2 hafta bekliyorlar sanırım. Suni sancıyla doğurtmaya çalışıyorlar, olmazsa sezaryen.Evet dönse bile bebeğin kanala girip girmeyeceği meçhul, açılma olup olmayacağı meçhul. Amaaan zor işler![]()