• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Bana detaylida boyunda 1 tur kordon var demislerdi sonra hiç konusu geçmedi aklımda kaldı şimdi sende yazınca 😂
Yani dışarıdan müdahale olmadığı sürece bi sorun olmuyor diye anladım ben. Benim doktorum sadece döndürme işlemlerini tavsiye etmedi bu yüzden.
He bi de belki o yüzden (ya da miyomlarımdan) aşağı dönemiyor da olabilir dedi, kafası yukarıda hala çünkü. Normalde endişelenicek bir şey değil yani☺️

Detaylı haftasında çok küçüklerdi muhtemelen çoktan kurtulmuştur kordondan☺️
Ay evet belki de o yüzden söylemediler sonra 😊 teşekkür ederim 🌸

Yani dışarıdan müdahale olmadığı sürece bi sorun olmuyor diye anladım ben. Benim doktorum sadece döndürme işlemlerini tavsiye etmedi bu yüzden.
He bi de belki o yüzden (ya da miyomlarımdan) aşağı dönemiyor da olabilir dedi, kafası yukarıda hala çünkü. Normalde endişelenicek bir şey değil yani☺️
Sezaryen olursa miyomlarına müdahale edecekler mi doğumda? 🥹

Evet Türkiye'de de öyleymiş sanırım en fazla 42 diye duymuştum.
Bir araştırma okumuştum, normal doğuma takık kuzey avrupa ülkeleri denemiş bunu eskiden, müdahale etmeden kendi kendine doğmasına. Malesef 42. Haftadan sonra bebek ölümlerinde artış görülmüş, ondan sonra artık 42.haftadan sonra beklenmiyormuş.

Ay evet belki de o yüzden söylemediler sonra 😊 teşekkür ederim 🌸

Sezaryen olursa miyomlarına müdahale edecekler mi doğumda? 🥹
Türkiye’de ediyorlarmış, burada ediyorlar mı bilmiyorum. Kesinleşince sorucam ama aklımda. Bir de hamilelikte büyüdü bir tanesi (normalmiş).

Bir araştırma okumuştum, normal doğuma takık kuzey avrupa ülkeleri denemiş bunu eskiden, müdahale etmeden kendi kendine doğmasına. Malesef 42. Haftadan sonra bebek ölümlerinde artış görülmüş, ondan sonra artık 42.haftadan sonra beklenmiyormuş.
Bence 42 bile çok fazla. 🤯

Türkiye’de ediyorlarmış, burada ediyorlar mı bilmiyorum. Kesinleşince sorucam ama aklımda. Bir de hamilelikte büyüdü bir tanesi (normalmiş).
Benim de kistim vardı hamileliği öğrendiğimde 5 cmdi en son 1 cm e düşmüştü şimdi bebekten görünmüyor tabi hala ordaysa doktorum alır diye düşünüyorum.

Benim de kistim vardı hamileliği öğrendiğimde 5 cmdi en son 1 cm e düşmüştü şimdi bebekten görünmüyor tabi hala ordaysa doktorum alır diye düşünüyorum.
A a ne güzel küçülmüş. Benim bi miyomum görünmeyecek gibi değil, 10cme çıkmıştı en son. Bazen bebek arkasına saklanıyor.

Kızlaaar bebişkomu görmeye gittim her şey yolunda çok şükür çalışamaz raporu aldım 32+0 kilomuz 1942 olmuş yanaklı bir kız 🥹 teyzelerine selamı var sonraki buluşmamız 2 hafta sonra olacak 🥰♥️🫶
Ya maşallah 🤗
Gözün aydın doya doya dinlen evde, arada da yürüyüş oh mis 🌸

Bakteri yine 90 çıkmış bazı değerlerde de eser yazıyordu yine ilaç yazarmı acaba doktor yarın gel dedi de oraya gidemem sağlık ocağına göstereyim diyorum

Zaman sanki hızlanmış gibi ya hiç bir şeye yetişemiyor gibi hissediyorum ilerledikçe geçen hafta çok hızlı geçti eve dönüşüm üstüne temizlik maratonu hastane işleri ve misafir derken bu hafta biraz yavaşlayıp kendi işlerimi halletmeyi düşünüyorum.
Canım yorma kendini zaten stresli günler geçirdin evinin keyfini çıkar yat dinlen bol bol

Normal isteseniz bile döndürüyorlarmış da, benim de ters duruyor 28.haftada döndü😅 Bize doktor 34.haftaya kadar süre verdi, yoksa sezaryen olacak benim de. Haftaya belli olur🤞
Kordon boynunda ve omuzundaydı geçen sefer, o yüzden sakın döndürme işlerine girişme dedi.
Benimde en son gittiğimde tersti 4 aydır makat duruşta zaten cuma günü gideceğim bende merak ediyorum dönmüş mü diye ben normal doğum istiyorum çünkü

Back
X