• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Kızlar günaydın bu bacınız işe gidiyor 😀😀
Günaydın kolay gelsin 🌞
Artık uykular haram valla çok hareket ediyor ya oğluş uyuyamıyorum her yerim ağrıyor zaten sahur saatinde 2 saat ses var diye uyanık kalıyorum sabaha kadar dön dolaş yapıyorum resmen şimdi de kontrole gideceğim bakalım bir hafta da ne değişmiş

Ayy kolaylıklar ben o defteri geçen hafta kapadım 😃

Güzel haberlerle gel canım 🙏🏻 Ve uykular cidden kalitesiz. Sürekli uyan uyu 🤦🏻‍♀️

Güzel haberlerle dön. Midem benide yatırmadı çocuklar uyanmadan azıcık uyuyabilseydim 😊
Ben de 7 den beri uyanığım uyuyamadım tekrar. Gece de çok uyandım zombi gibiyim 😒

Doktorum da arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine gitmiştim aslında iyi bir hekim ama çok hızlı konuşuyor ve o kadar hastası varki anlatamam
Şansıma asistanı değişti bir kaç kere ve gelen maalesef çok yetersiz
Dediğiniz gibi gerçekten az ödemiyoruz ben Normal muayenelerimde 5/10 dk Dan fazla kalmıyoruz
hep hafta sonu gidiyordum birde hafta içi gidip görmek istiyorum ama endişeli bırakacaksa yine beni değiştireceğim
Böyle yoğun doktorların sağlam bir ekibi olmayınca bu sorunlar yaşanıyor maalesef sizi çok iyi anlayabiliyorum ve insan hamilelikte her sorusuna cevap istiyor yoğun ilgi bekliyor o yüzden doğumu içinize sinen rahatça iletişim kurabildiğiniz bir doktorla yapmanız daha sağlıklı olur bence

Progestanı fitil olarak kullanan kızlar sizde de fitil kalıntısıyla birlikte su gibi akıntı oluyor mu bu sorunu sürekli yaşıyorum bıktım artık su olsa lavabo da ya da yatarken de gelir diyorum sıkışınca çok oturunca ya da çok ayakta durunca geliyor anlamadım bu işi fitil yerine yutmayı tercih ederim ama doktor ısrarla fitil diyor bugün doktor kontrolümüz var sorsam şimdi su mu diye yatış verir diye korkuyorum
Gebeliğin başından beri kullanıyorum hep oluyor canımm hep doktora soruyorum olur diyor su gibi akıntı yapar diyor.Ama herzamankinden farklı hissediyorsan sor için rahatlasın

Ayy kolaylıklar ben o defteri geçen hafta kapadım 😃

Güzel haberlerle gel canım 🙏🏻 Ve uykular cidden kalitesiz. Sürekli uyan uyu 🤦🏻‍♀️

Güzel haberlerle dön. Midem benide yatırmadı çocuklar uyanmadan azıcık uyuyabilseydim 😊

Günaydın kolay gelsin 🌞

Ben de 7 den beri uyanığım uyuyamadım tekrar. Gece de çok uyandım zombi gibiyim 😒
Çıktım şimdi rahim ağzını 18 mm ölçtü yine yatış veriyordu kabul etmedi Bi ilaç kullanmayacaklar zaten geçen hafta doktor öyle demişti nst de bir tane 33 sancı çıktı onu da hiç hissetmedim zaten tahlil verdim kasığım ağrıyor diye her şeyi haftasıyla uyumluydu kilosunu söylemedi bakarken sonradan sordum hatırlamıyorum dedi doğru düzgün doktora düşemedim Bi haftada bir kontrole gel dedi öyle en derin cep 67 mm suyu

Çıktım şimdi rahim ağzını 18 mm ölçtü yine yatış veriyordu kabul etmedi Bi ilaç kullanmayacaklar zaten geçen hafta doktor öyle demişti nst de bir tane 33 sancı çıktı onu da hiç hissetmedim zaten tahlil verdim kasığım ağrıyor diye her şeyi haftasıyla uyumluydu kilosunu söylemedi bakarken sonradan sordum hatırlamıyorum dedi doğru düzgün doktora düşemedim Bi haftada bir kontrole gel dedi öyle en derin cep 67 mm suyu
Günaydın canım şu an tekrar hastaneye yatış yapman daha uygun olmaz mıydı? Belli ki sen evde iş yapıyorsun

Günaydın kızlar güzel bir hafta geçirelim inşallah ❤️ cumadan beri misafir ağırla falan derken şarjım bitmiş benim bu sabah uyanamadım çocuklar da geç kaldı okula. Sizler nasılsınız nasıl geçiyor zAman

Haberler iyi sanırım. En azindan kötüye giden bir durum yok. Böyle böyle zamanında gelecek bebiş🙏🏻
Kızlar selam son 3 gundur sağ kolumda inanılmaz bi ağrı ve uyuşma hissi var yaşayan var mı ?
Canım benim parmak uçlarımda uyuşukluk var uzun zamandır. Sinir sikismasidir önemli bir durum değil dedi Dr. Sen de bir danış istersen. Zaten zorlanmaya başladık gobuslerle artı bir ağrı külfet oluyor

Günaydın kızlar güzel bir hafta geçirelim inşallah ❤️ cumadan beri misafir ağırla falan derken şarjım bitmiş benim bu sabah uyanamadım çocuklar da geç kaldı okula. Sizler nasılsınız nasıl geçiyor zAman
Günaydın canım. Benim de hafta sonu yoğundu gelenler biz gittik vs. Yorucu ama iyi geliyor bana. Zaman hızlı akıyor 😄 Ben akşam ve geceleri fenayım ama sabahları mis gibi.
Hepimize sağlıklı mutlu bir hafta olsun🙏🏻

Günaydın canım. Benim de hafta sonu yoğundu gelenler biz gittik vs. Yorucu ama iyi geliyor bana. Zaman hızlı akıyor 😄 Ben akşam ve geceleri fenayım ama sabahları mis gibi.
Hepimize sağlıklı mutlu bir hafta olsun🙏🏻
Zaman gerçekten hızlı akıyor yoğunluk olunca ondan bende mutluyum 😂 şimdi bi de ufak çaplı bi temizlik yapıp evi normal haline getirirsem tamamdır 😂

Günaydın canım şu an tekrar hastaneye yatış yapman daha uygun olmaz mıydı? Belli ki sen evde iş yapıyorsun
Yok canım Bi lavaboya gidiyorum Bi yemek oğluma sadece kahvaltı yaptırıyorum bazen de dolaptan eşyaları çıkarıyorum onlar getiriyor içeri en son doktor karından 35 mm ölçmüşlerdi alttan 15 mm ölçmüştü hastanede ilaç vermeyeceklerini söylemişti doktor onun için yatmadım tedavi yoksa niye yatayım diye

Haberler iyi sanırım. En azindan kötüye giden bir durum yok. Böyle böyle zamanında gelecek bebiş🙏🏻

Canım benim parmak uçlarımda uyuşukluk var uzun zamandır. Sinir sikismasidir önemli bir durum değil dedi Dr. Sen de bir danış istersen. Zaten zorlanmaya başladık gobuslerle artı bir ağrı külfet oluyor
Yani rahim ağzı dışında sıkıntım yok ağrı oluyor arada o da hepimizde de oluyor kısmet artık bugün 32+5 olduk zaten günler geçiyor ama nasıl

Şükür bugünde bacak bacak üstüne atıp kefirimizi tüketebildik 🌸

Eklentiler

• 20250324_110208.webp
    20250324_110208.webp
    60,6 KB · Görüntüleme: 46
Back
X