• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Canım ben oğlumda bi çok marka kullanmıştım en son sivenoda karar kıldım bunda yine siveno aldım şuan ebebekte indirim var. Hafif portakallı hoş bir kokusu var. Öyle leke çıkarmasını falan çok bekleme ama kimyasal madde olmadığı iiin çıkarmıyor. Ben leke çıkarıcı kullanıp çift yıkama yapıyodum ilk oğlumda.

Canım ben ebebekte aldım birçok rengi de mevcut. 3 aydan başlıyo zaten çok büyük de değiller
Canım ben oğlumda bi çok marka kullanmıştım en son sivenoda karar kıldım bunda yine siveno aldım şuan ebebekte indirim var. Hafif portakallı hoş bir kokusu var. Öyle leke çıkarmasını falan çok bekleme ama kimyasal madde olmadığı iiin çıkarmıyor. Ben leke çıkarıcı kullanıp çift yıkama yapıyodum ilk oğlumda.

Canım ben ebebekte aldım birçok rengi de mevcut. 3 aydan başlıyo zaten çok büyük de değiller
Canım aldım aynen leke çıkarmıyormus kizimdan kalan bebek eşyalarını yıkadım dün bı dahakine sabunla citileyip öyle aticam makineye

Türkiye o konuda gerçekten iyi riske atmıyor ve bu çok önemli sonra bebekte nörolojik vs sorunlar çıkmaması için bence de zorlamamak önemli.
Aynen keyfi bile isteyebiliyorsun bazı hastaneler yine normal doğuma zorluyor ama onlarda yine temkinli davranıyor

Eklentiler

• 1000004847.webp
    1000004847.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 97
Eki Görüntüle 3564691
Bir şapşikte burada 😬😍 11 yaşında benim kızım, yakında abla olacak hissediyor sanırım hep yanıma yatıyor hiç yalnız bırakmıyor beni 🥹
Oy güzel kuzular bunlar 🥰 benim oglus ta 1 yaşında doğduğundan beri benle ama bebisle alakalı bı hissi yok şuan sadece besigine giriyo bazen 😁

Eki Görüntüle 3564691
Bir şapşikte burada 😬😍 11 yaşında benim kızım, yakında abla olacak hissediyor sanırım hep yanıma yatıyor hiç yalnız bırakmıyor beni 🥹
Çok tatlı ya yerım ❤️ Benim oğlum da 7 yaşında, normalde sırnaşmaz temas sevmez ama bir süredir yanımdan ayrılmıyor, galiba hissediyorlar 🥰

Çok tatlı ya yerım ❤️ Benim oğlum da 7 yaşında, normalde sırnaşmaz temas sevmez ama bir süredir yanımdan ayrılmıyor, galiba hissediyorlar 🥰
Kesinlikle hissediyorlar yaa gofrette normalde kafasına göre takılır ama özellikle bu ay nereye gitsem peşimde uyurken karnımın yanına uzanıp mırlıyor 🥹🥹♥️

Kesinlikle hissediyorlar yaa gofrette normalde kafasına göre takılır ama özellikle bu ay nereye gitsem peşimde uyurken karnımın yanına uzanıp mırlıyor 🥹🥹♥️
Yaa 🥲 bacak arama yatıyor benim de. Ama biraz korkuyorum bebeğin üstüne yatmasından yaklaşık 10 kg kendisi 🙄

Yaa 🥲 bacak arama yatıyor benim de. Ama biraz korkuyorum bebeğin üstüne yatmasından yaklaşık 10 kg kendisi 🙄
Gofrette 7 kilo 😬 genelde üstüne yatmıyorlar koklayıp yanına yatıyorlar arkadaşlarımın kedileri hep öyle yaptılar ama en başta izleriz bakalım nasıl tepki verecekler 🥹♥️

Back
X