• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
Merhabalar ben de Kasım annesi olarak grubun başlarında yazmıştım ama aniden çok fazla kanamalarım olunca umudumu kesmiştim, yazmaya takatim bile yoktu 2 hafta kabus gibiydi ama bebegim tutundu çok şükür 🥹 Hala lekelenmelerim ve ağrılarım oluyor ara ara ama grupta okuduğum kadarıyla çoğumuzun lekelenme, kanama ve ağrı sorunu varmış. Doktorlar normal dese de gerçekten Kasım anneleri olarak biraz telaşlıyız sanırım 😊 Allah hepimizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Topuzlu Topuzlu
Beni de ekleyebilir misiniz 🙏🏻 Çok teşekkür ederim 💜

Sat: 30 ocak
19 mart 6+6 da kalp atışı
Beklenen doğum tarihi: 6 Kasım

Bana da öyle geliyor ama beklerim gibi hissediyorum ekstra durum olmazsa
insallah ki olmaz icimiz rahat bekleriz. sende yine iyi 14u benimki ayin 19 oluyor benim ama planimda 6 si vardi. hayirlisi olsun saglik olsun o zamana kadar bebislerde buyur tam bebek gibi cikrlar fotolarda 😍

insallah ki olmaz icimiz rahat bekleriz. sende yine iyi 14u benimki ayin 19 oluyor benim ama planimda 6 si vardi. hayirlisi olsun saglik olsun o zamana kadar bebislerde buyur tam bebek gibi cikrlar fotolarda 😍
Uzun süredir kahve içmiyorum nescafe içsem nolur ki

200 mg gunluk max tuketim. İc o kadar bir seycik olmaz 😁 ben onu da kafeinsiz iciyorum keci b*ku gibi afedersiniz tadi, basiyorum badem sutunu 🤣🤣
Ay onu ilk başlarda içtim nefretlik tadı var bidaha da kahve içmedim 🤣

Ay onu ilk başlarda içtim nefretlik tadı var bidaha da kahve içmedim 🤣
Felaket ya allahim affetsin. Turk kahvesi de bir tek mehmet efendide bulmustum kafeinsiz,10 paket almisim hala bitmedi zul gibi ahahah. Aldim diye iciyorum🤣

Felaket ya allahim affetsin. Turk kahvesi de bir tek mehmet efendide bulmustum kafeinsiz,10 paket almisim hala bitmedi zul gibi ahahah. Aldim diye iciyorum🤣
Ben bunu almıştım ilk güzel geldi ama yok zamanla nefret ettim

Eklentiler

• 1000064740.webp
    1000064740.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 9
Ben bunu almıştım ilk güzel geldi ama yok zamanla nefret ettim
Bir de kafeinin hangi yontemle ayristigi hususu onemliymis, kimyasalla ayristirilmadan swiss water denen methodla ayristirilip saflastirilmasi lazimmis🤣

Bir de kafeinin hangi yontemle ayristigi hususu onemliymis, kimyasalla ayristirilmadan swiss water denen methodla ayristirilip saflastirilmasi lazimmis🤣
Şimdi eskiden bunlar mı varmış ya ben eski kadınlar gibi yaşamak istiyorum 🤣 millet çapa yaparken doğurup kenara koymuş bebekleri🤣

Ahahah super o zaman hep bir seyler atistir ☺😁 ben de kafeinsiz kahve yaptim simdi biraz basima iyi gelir diye umuyorum balkonda gunesleniyorum
Kafeinli kahve iç canım esas o iyi gelir başına, kafeinsiz hiçbirşey yapmaz, çook araştırdım günlük 200ml'e kadar serbest. Hatta araştırırken kafeinsizin içinde, kafeinsizleştirilmek için kullanılan yardımcı katkı maddeleri daha zararlı diye okudum. Ben her gün 1 kahve içiyorum, transferimin taaa başından beri. 2-3 bardak ta açık çay serbest.

Back
X