Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Azicik seni tanidiysam 14 nisana bekleyemezsin3 hafta sonraya verdi 9 nisan sanıyordum 14 nisanmış nasıl geçer dersen fikrim yok![]()
Bana da öyle geliyor ama beklerim gibi hissediyorum ekstra durum olmazsaAzicik seni tanidiysam 14 nisana bekleyemezsin![]()
Olmasin olmasin amanBana da öyle geliyor ama beklerim gibi hissediyorum ekstra durum olmazsa
Ay zaten bugün saçma sapan ağrım var Kız yarın gitsem mi ajajajsOlmasin olmasin amanis ki sadece kendi merakimizdan kuduralim ahsjdj
esim dalga geciyor benle sen bisey bulup gidersin diyor3 hafta sonraya verdi 9 nisan sanıyordum 14 nisanmış nasıl geçer dersen fikrim yok![]()
ben de 8 hafta oldu. 5 haftasindan simdiye kadar 3 defa gitmisdim. onun icin 4 hafta uzun geldi bakalim insallah bir sorun cikmasinda rahat rahat endise etmeden beklerimbana da 1 ay sonra randevu verdi. İlk aylar sık muayene önermiyorum dedi
insallah ki olmaz icimiz rahat bekleriz. sende yine iyi 14u benimki ayin 19 oluyor benim ama planimda 6 si vardi. hayirlisi olsun saglik olsun o zamana kadar bebislerde buyur tam bebek gibi cikrlar fotolardaBana da öyle geliyor ama beklerim gibi hissediyorum ekstra durum olmazsa
Cok benlik bir hareket olur yadirgamam ajsjdjd. Gelmene gerek yok diyen profa inat yok hocam ben geleyim diyen biriyim….Ay zaten bugün saçma sapan ağrım var Kız yarın gitsem mi ajajajs
Uzun süredir kahve içmiyorum nescafe içsem nolur kiinsallah ki olmaz icimiz rahat bekleriz. sende yine iyi 14u benimki ayin 19 oluyor benim ama planimda 6 si vardi. hayirlisi olsun saglik olsun o zamana kadar bebislerde buyur tam bebek gibi cikrlar fotolarda![]()
200 mg gunluk max tuketim. İc o kadar bir seycik olmazUzun süredir kahve içmiyorum nescafe içsem nolur ki
Ay onu ilk başlarda içtim nefretlik tadı var bidaha da kahve içmedim200 mg gunluk max tuketim. İc o kadar bir seycik olmazben onu da kafeinsiz iciyorum keci b*ku gibi afedersiniz tadi, basiyorum badem sutunu
![]()
Felaket ya allahim affetsin. Turk kahvesi de bir tek mehmet efendide bulmustum kafeinsiz,10 paket almisim hala bitmedi zul gibi ahahah. Aldim diye iciyorumAy onu ilk başlarda içtim nefretlik tadı var bidaha da kahve içmedim![]()
Ben bunu almıştım ilk güzel geldi ama yok zamanla nefret ettimFelaket ya allahim affetsin. Turk kahvesi de bir tek mehmet efendide bulmustum kafeinsiz,10 paket almisim hala bitmedi zul gibi ahahah. Aldim diye iciyorum![]()
Beni de 1 ay sonra çağırdı valla nasıl geçicek bilmiyorum.kizlar sizin kontrolleri kac hafta arayla yapiyor doktor benimki 4 hafta sonraya randevu verdi de bana cok uzun geldi nasil dayanirim![]()
Bir de kafeinin hangi yontemle ayristigi hususu onemliymis, kimyasalla ayristirilmadan swiss water denen methodla ayristirilip saflastirilmasi lazimmisBen bunu almıştım ilk güzel geldi ama yok zamanla nefret ettim
Şimdi eskiden bunlar mı varmış ya ben eski kadınlar gibi yaşamak istiyorumBir de kafeinin hangi yontemle ayristigi hususu onemliymis, kimyasalla ayristirilmadan swiss water denen methodla ayristirilip saflastirilmasi lazimmis![]()
Kafeinli kahve iç canım esas o iyi gelir başına, kafeinsiz hiçbirşey yapmaz, çook araştırdım günlük 200ml'e kadar serbest. Hatta araştırırken kafeinsizin içinde, kafeinsizleştirilmek için kullanılan yardımcı katkı maddeleri daha zararlı diye okudum. Ben her gün 1 kahve içiyorum, transferimin taaa başından beri. 2-3 bardak ta açık çay serbest.Ahahah super o zaman hep bir seyler atistir ☺ben de kafeinsiz kahve yaptim simdi biraz basima iyi gelir diye umuyorum balkonda gunesleniyorum