- 25 Ekim 2022
- 559
- 387
- 33
- 29
- Konu Sahibi Mervenur277
- #18.721
Canım ben oğlumda bi çok marka kullanmıştım en son sivenoda karar kıldım bunda yine siveno aldım şuan ebebekte indirim var. Hafif portakallı hoş bir kokusu var. Öyle leke çıkarmasını falan çok bekleme ama kimyasal madde olmadığı iiin çıkarmıyor. Ben leke çıkarıcı kullanıp çift yıkama yapıyodum ilk oğlumda.
Canım ben ebebekte aldım birçok rengi de mevcut. 3 aydan başlıyo zaten çok büyük de değiller
HelloBaby Kız Bebek Kapitone Yelek Kapitone Örme Bulut Desenli Çıtçıtlı - ebebek
HelloBaby Kız Bebek Kapitone Yelek Kapitone Örme Bulut Desenli Çıtçıtlı uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Canım aldım aynen leke çıkarmıyormus kizimdan kalan bebek eşyalarını yıkadım dün bı dahakine sabunla citileyip öyle aticam makineyeCanım ben oğlumda bi çok marka kullanmıştım en son sivenoda karar kıldım bunda yine siveno aldım şuan ebebekte indirim var. Hafif portakallı hoş bir kokusu var. Öyle leke çıkarmasını falan çok bekleme ama kimyasal madde olmadığı iiin çıkarmıyor. Ben leke çıkarıcı kullanıp çift yıkama yapıyodum ilk oğlumda.
Canım ben ebebekte aldım birçok rengi de mevcut. 3 aydan başlıyo zaten çok büyük de değiller
HelloBaby Kız Bebek Kapitone Yelek Kapitone Örme Bulut Desenli Çıtçıtlı - ebebek
HelloBaby Kız Bebek Kapitone Yelek Kapitone Örme Bulut Desenli Çıtçıtlı uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com