• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    34
Merhabalar, hayırlı cumalar kızlar☺️
Cinsiyet için bi tahminde bulunabilir misiniz acaba? ☺️☺️☺️

Eklentiler

• IMG_4881.webp
    IMG_4881.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 31
Merhaba benim başıma geldi bir bebeğim üç aylık kistik higroma denildi ve alındı o bebek ikinci gebeliğin tekrar higroma beş ay oldu düzelmedi tekrar aldık o bebeği şu an tekrar hamile kaldım altı haftalık kendiliğinden düştü
Canım kalbi mi durdu swn mi alınsın istedin.bide ödemi çok muydu

Kızlar selam bir şey sorucam size benim sabahtan beri belim kuyruk sokum ve kalçamda hiç geçmeyen bir ağrı var bide özel bölgemin iç kısmına ağrı giriyor sürelik ve canımı yakıyo özellikle ayaktayken oluyo sizde böyle bir durum yaşayan var mı biraz endişelendim de
Rutinim böyle😟Çalışan biriyim. Zor oluyor . İstirahat halinde hep uzanıyorum.

Kızlar dün doktorum dedi ki kıza benziyor dedi ama bir hafta önce başka bir doktorda erkek olduğunu söylediler. Dün giden doktorum kendi doktorumdu. Pipi görünmüyor dedi. Allak bullak oluyor insan biri bir şey dedi biri bir şey dedi.
Ya sizi o kadar iyi anlıyorum ki sağlıkla hayırlısyla cinsiyet önemli değil tabi ama ilk bi cinsiyet söyleyip sonra başka bişey söylediklerinde insan bi garip oluyor bi süre bile acaba mı diyor inanmıyor benim ilk gebeliğimde yüzde seksen doksan erkek dedi doktor 12 haftalıktım sonra gittiğimde kız dedi. Bu hamileliğimde yine 12 haftada gittiğimde doktor cinsiyeti söyleyim mi dedi kesinse söyleyin dedim değil yüzde seksen doksan dedi yine aynı senaryo yani 😊 bende dedim kesin olunca söylersiniz hocam acelem yok dedim 😂 bence doktorlarda çok acele ediyor kesin olunca söylemek en mantıklısı

Ben 10 gün kadar sağ kalcamdan aşağı inen bir ağrı fark ettim. Market mesafesinde bile beni zorlayan bir agriydi. 15 günde bir doktora gidiyordum zaten. Doktora anlatırım magnezyum falan verir diye düşündüm aklıma dahi gelmedi fıtık olacağı doktora agrimi anlattım fitik olabilir mr isteyebilir doktor bir doktora gorun dedi. Tabii gitmedim mr a başka bir yere gittim 4 seans orada azalttım tüm ağrıları artık yuruyebiliyorum sen dusun.

Eğer sen anlattiktan sonra normal dediyse doğrudur. Ağrıların artarsa fizik tedaviye de bı görünürsün duruma göre 🙏
Allah acil şifalar versin hepimize 🙏❤️
Anladım çok geçmiş olsun sanada,bende biraz daha beklicem eğer düzelmezse öyle yaparım bi fizik tedaviyede giderim

Kızlar bugün 14 haftalık olduk özele gittim cinsiyet için 3 kere baktı göremedi en sonunda % 90 kız dedi ama açmadı bacağını değişirmiki

Ya sizi o kadar iyi anlıyorum ki sağlıkla hayırlısyla cinsiyet önemli değil tabi ama ilk bi cinsiyet söyleyip sonra başka bişey söylediklerinde insan bi garip oluyor bi süre bile acaba mı diyor inanmıyor benim ilk gebeliğimde yüzde seksen doksan erkek dedi doktor 12 haftalıktım sonra gittiğimde kız dedi. Bu hamileliğimde yine 12 haftada gittiğimde doktor cinsiyeti söyleyim mi dedi kesinse söyleyin dedim değil yüzde seksen doksan dedi yine aynı senaryo yani 😊 bende dedim kesin olunca söylersiniz hocam acelem yok dedim 😂 bence doktorlarda çok acele ediyor kesin olunca söylemek en mantıklısı
En guzelini demişsin. 2 hafta sonra gideceğim artık detaylı ultrasonda kesin görürüz zaten diye düşünmekteyim. Bu bekleyis de güzel geliyor bana ama kesinlikle afalladim. Kız çok istiyordum erkek oldu ama çok da mutlu oldum oğlum diye sevdim de onu. Rabbim ikisini de tatmayı saglikla nasip etsin ❤️💙🩷🙏😍

Kızlar dün doktorum dedi ki kıza benziyor dedi ama bir hafta önce başka bir doktorda erkek olduğunu söylediler. Dün giden doktorum kendi doktorumdu. Pipi görünmüyor dedi. Allak bullak oluyor insan biri bir şey dedi biri bir şey dedi.
Nasıl karıştıyolar anlamıyorum kesin değilse söylemeseler daha iyi

Biz bir de erkek olduğunu öğrendik pasta falan yaptık eşimle evde baş başa kutlama yaptık.sevdiklerimize haber verdik.simdi kız dedi iki hafta sonra tekrar erkek cikarsa çocuk oyuncağı gibi bir şey olacak :olamaz:
Allah sağlık versin tabiki de ama değiştirilmesi hiç güzel değil bence şuan kız dedilerse değişmez herhalde artık

Back
X