• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Benim geçti ya, acaba ciğer geliştirici iğnelerden mi oldu diye düşündüm. 2-3 gündür hiç olmuyor. Ama soğuk süt işe yaramıştı denemediysen
Sut benim midemi ve bagirsaklarimi mahvediyo normalde de, hic icmemeye calisiyorum. Normalde gec saatte bi se yemiyordum, dun gece esim smoothie yaptim dedi, ondan oldu bence 😔

Bende bugün doktora gittim. Haftam 29+2 olmasına rağmen bebek 30+1 gözüküyormuş. Bebeğin kilosu da 1540 mış. Biraz kilolu dedi. Sizce nasıl kızlar?
Ultrason çıktısına baktım 30. haftada 1700 küsür ölçmüş, kiloya göre 31+3 müş ama kilolu filan demedi canım, normal ilerde gidiyor dedi.

Sut benim midemi ve bagirsaklarimi mahvediyo normalde de, hic icmemeye calisiyorum. Normalde gec saatte bi se yemiyordum, dun gece esim smoothie yaptim dedi, ondan oldu bence 😔
Ben de ertesi günü tuvalet kapısında geçirmiştim ama fayda edince hiç düşünmedim. Hımm geç saatte bir şeyler tüketmek seni etkiliyor, smoothie de hafif bir şey aslında :/

Kızlar benim bebeğim dünden beri çok sakin normalde son haftalarda tekmeleri iyice sertleşmişti akşamda misafirim vardı tam olarak uzanıp takipte edemedim bu sabah çikolata yedim meyve yedim iş yerindeyim oturuyorum sanki bir kaç tekme hissettim ama normale göre çok hafif ve afedersiniz sanki makatta gibi , birde daha çok karnımın bir kısmı sertleşiyor böyle sanki itiliyor gibi ama tekme gibi değil sanki ayağıyla itip aşağı doğru indiriyor gibi ayağını ama bu tarz hareketler yaşamamıştım daha önce garip hissettiriyor. Sizce doktora gitmeli miyim ? Hareketlerinin böyle olması normal mi ?

Teşekkür ederim, o zaman normal :)
Rica ederim. Cihazdan cihaza fark oluyor ya da aynı doktorun ölçümlerinde bile fark çıkabiliyor canım, Geçen cumartesi 2 civarı ölçtü doktorum, başka bir doktor 2100 ölçtü birkaç gün sonra başkası 2300 dedi :D 200-300 gram farklı çıkabiliyor, sonraki haftalarda daha net anlayacağız bence :)

Kızlar benim bebeğim dünden beri çok sakin normalde son haftalarda tekmeleri iyice sertleşmişti akşamda misafirim vardı tam olarak uzanıp takipte edemedim bu sabah çikolata yedim meyve yedim iş yerindeyim oturuyorum sanki bir kaç tekme hissettim ama normale göre çok hafif ve afedersiniz sanki makatta gibi , birde daha çok karnımın bir kısmı sertleşiyor böyle sanki itiliyor gibi ama tekme gibi değil sanki ayağıyla itip aşağı doğru indiriyor gibi ayağını ama bu tarz hareketler yaşamamıştım daha önce garip hissettiriyor. Sizce doktora gitmeli miyim ? Hareketlerinin böyle olması normal mi ?
Benimki iceriye donuk oldugu icin hareketleri genelde oyle hissediliyor. Bazen icimde deprem oluyomus gibi oluyor. Ya da karnim disariya dogru itiliyo, gozle de goruluyor. Sizin de oyle olabilir ama daha onceden oyle degilse iciniz rahat etsin diye doktora gidin bence.

Çok geçmiş olsun umarım kısa zamanda toparlarsın, bela gibi bir hastalık 😟

Canım bebiş iyi moralini yüksek tut. Senin sütün gelmişti sanırım sütünü etkilemesin üzüntü stres, biraz daha dayan oradan çıkıp bebişle evinize gideceksiniz çok yakında 🥰

Ay hadi güzel haberlerinizi bekliyoruz 💕💕
Ay inşallah daha ultrasona giremedim 😀😀😀 sıra bekliyorum yani kan idrar filan istediler onları hallettim şimdi üç kişi var bekliyorum zulüm 😀

Arkasını döndüğü zaman hareketleri zayıf hissediliyor

Artık uyanınca gece dalabiliyorum, çok şükür diyeyim. Geçen hafta biraz uykusuz kaldım ya sanırım ondan dolayı hemen uyuyorum kalkarsam, ama tabii çok bölünüyor. Herkes aynı demek ki o öğlene kadar uyumalarımız yalan olacak :D
Ay nazar degmesin, dinlen uyu güzel güzel zaman varken 😂
Artık bebisler için hep uyanık olacağız 🥲 uykusuzken ve baş ağrısı yaşarken çekilmez birisi oluyorum ya inşallah üstesinden geliriz her şeyin 😂

Benimki iceriye donuk oldugu icin hareketleri genelde oyle hissediliyor. Bazen icimde deprem oluyomus gibi oluyor. Ya da karnim disariya dogru itiliyo, gozle de goruluyor. Sizin de oyle olabilir ama daha onceden oyle degilse iciniz rahat etsin diye doktora gidin bence.
Sanki buraya yazmamı bekliyormuş gibi iki gündür hiç hareket etmeyen kızım şuan karnımda bildiğiniz halay çekiyor şaka gibi sanırım şimdiden yaramazlığını belli etti 😂😂

Kızlar benim ilk kızım normal doğdu ama doğum çok zor oldu kanamam durmadı hatta acil ameliyata alındım kanamam durmasaydi Rahmi dahi alınabilirdi demişti doktor o dönem 8 yıl geçti üstünden geçen ki randevumda doktora bu durumu anlattım ama ikinci kolay olur normal deneriz dedi ne yapsam bilmiyorum bu gebelik te birde kan sulandırıcı kullandım

Günaydın canlar😍Geri sayımda 59 güne düşmüşüz🥺🥺sezeryan olursa daha cok az kaldı🙏🏻oğlusa sifonyer aldık yerleştirdim. Kıyafetlerin etiketlerini kestim ama henüz yıkama ütüleme vs işler daha gerçekleşmedi. Önce ev temizliği yapılacak. Bayramdan sonra da yıkama ütüleme hastane cantası hazırlanacak. O işleri annemler yapacak, o yüzden kafam biraz daha rahat🙏🏻 ben galiba kendimi iyi hissedersem 1 hafta daha calısmayı düsünüyorum, 33. Haftada doğum izinine ayrılmak istiyorum, mart ayını kapatmak icin. Ptesi doğum izini icin doktorumu tekrar ziyaret edeceğim😍

Bebeğin pozisyonundandır canım. Ben az hissettiğim zaman cogunlukla yüz üstü dönmüs oluyor, son kontrolde yüz üstüydü sadece sırt kemiklerini görebildik mesela🙈endişelenecek bir durum oldugunu düsünmüyorum ben

Back
X