• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    171
Arkadasm sen internette yazanlara cok tqkilma crp elini duvara vursan 10 a yukselir 8.8 olmasi asiri birsy oldugunu gostermez 390 crp ile kriz vs gecirmedim panik olma inan crp vr sedimentasyon vucuttaki enfeksiyin yada yaralanmalarda yukselen iki deger evet enfeksiyon olabilir ama yuksek degil eger enfeksiyonsa dedifim gbi ayagini koltuga vursan 10 a yukselir grip olsam 20 ye yukselir korkma yani
Bilmiyorum ki bir sürü şey kırmızı olunca panik yaptım kolestrol falan çıkmış idrarda kan çıkmış

Kızlar haberleri görüyorum 13 günlük bebek yakınından enfeksiyon kapmış yoğun bakımda kalmış bir süre.sonra 2 yaşımdaki bebek bir yakını öptü diye sol gözünü kaybetmiş.ben aşırı gerilmeye başladım.eşimde diyorki haber vermeyelim kimseye doğum yaptığını paylaşım yapmayalım bir süre diyor.bilemiyorum siz ne düşünüyorsunuz
Haber bı sekilde duyulacak gelmek görmek isteyen gelecek engelleyemeyiz ama önlem alabiliriz ben hastane odasına bı kutu maske koyacağım odaya gireneden takması rica edilecek zaten kucağa almak falan tabiki yok eve gelenler içinde yenidoganken uykuyla geçiriyor biliyosun çoğu saatini biri geleceği esnada beşiğinde olacak içeri getirmeyi dusunmuyorum uyuyor diyeceğim uygulayabilirsem kendimce önlemlerim bu şekilde olacak

Haber bı sekilde duyulacak gelmek görmek isteyen gelecek engelleyemeyiz ama önlem alabiliriz ben hastane odasına bı kutu maske koyacağım odaya gireneden takması rica edilecek zaten kucağa almak falan tabiki yok eve gelenler içinde yenidoganken uykuyla geçiriyor biliyosun çoğu saatini biri geleceği esnada beşiğinde olacak içeri getirmeyi dusunmuyorum uyuyor diyeceğim uygulayabilirsem kendimce önlemlerim bu şekilde olacak
güzel düşünmüşsün ben sanırım çoğu kişiyle ters düşücem kırılacaklar ama umrumda asla değil.onlar da kötülüğüne istemiyor biliyorum ama dünyadan bi haber gibi davranıp,sürekli eskileri anlatan insanlardan yıldım.biz şöyleydik böyleydik hiç de bişe olmadı vs

Bayanlar benim son gittiğimde doktorum bebeğin biraz kilolu olduğunu söyledi her gün yarım saat yürüyüş yap dedi ancak ben yürüyüş yapınca kasıklarıma çok ağrı giriyor hiç yol yürüyemiyorum sizde de durum aynı mı

Benimkinyumurta yiyorum tekme sut iciyorum tokat tatli yiyorm kuduruyoruz kahve iciyorum deliriyoruz hic yerimizde durmuyoruz hiccx teyzeleri ama gece ben uyur uyumaz oda uyuyir bidigim ben uyaninca uyaniyor masallah cok seviyorum o o olayi gece taciz etmiyor hic
Maşallah annesini üzmeyecek senin minnoş şimdiden belli etmiş kendini 😍

İyi geceler mayıs anneleri daha önce karnımda kasılma sertleşme olduğunu söylemiştim doktora gittim sancı ve açılma görülmedi çok şükür. Bebeğin baş aşağı pozisyonda olduğunu söyledi. Fakat 2 gündür karnımın üst kısmında hissettiğim hareketleri artık daha güçlü ve alt kısımda hissediyorum yani kasık bölgemde. Sanki kafa atıyor gibi bu da vajinamda baskı sızı hissetmeme neden oluyor. Bebeği bu kadar aşağıda hissetmem normal mi sizce dediğim gibi çok kıpır kıpır ve güçlü hareketler sanki çıkmaya çalışıyor gibi.

İyi geceler mayıs anneleri daha önce karnımda kasılma sertleşme olduğunu söylemiştim doktora gittim sancı ve açılma görülmedi çok şükür. Bebeğin baş aşağı pozisyonda olduğunu söyledi. Fakat 2 gündür karnımın üst kısmında hissettiğim hareketleri artık daha güçlü ve alt kısımda hissediyorum yani kasık bölgemde. Sanki kafa atıyor gibi bu da vajinamda baskı sızı hissetmeme neden oluyor. Bebeği bu kadar aşağıda hissetmem normal mi sizce dediğim gibi çok kıpır kıpır ve güçlü hareketler sanki çıkmaya çalışıyor gibi.
Çok normal canım hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz şuan gele ben artık dikişlerin tuttuğunu bayağı hissetmeye başladım dikiş olmasa direkt doğacak sağ kasığımda kafası hareketini bacağımda hissediyorum resmen

Kızlar haberleri görüyorum 13 günlük bebek yakınından enfeksiyon kapmış yoğun bakımda kalmış bir süre.sonra 2 yaşımdaki bebek bir yakını öptü diye sol gözünü kaybetmiş.ben aşırı gerilmeye başladım.eşimde diyorki haber vermeyelim kimseye doğum yaptığını paylaşım yapmayalım bir süre diyor.bilemiyorum siz ne düşünüyorsunuz
Canım duymalarını engelleyemezsin ama önlemini al, ilk başta herkesi kabul etme kendi aileleriniz görür onlarda kucağa alıp öpüp koklamasın odasından da çıkarma 40 ı çıkınca görmek isteyen görür ama kimseye verme öyle görsünler geri götür, büyüyene kadar da öptürme kimseye. Benim bebişim erken doğdu küvezde şuan çıkartınca 1 ay kimseyi kabul etmeyecez bizde gitmeyecez bağışıklığı düşük olacak çünkü. Sen ne istersen o olsun istediğini söyle herkese

Back
X