• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Kızlar bebişim küvezde okadar tatlı ki size anlatamam 1700 kilo sütüm geldi verdik, ağrılarım vardı bebeğime gitmek için çok dirayet gösterdim ayağa kalktım yürüdüm, yanında geliyorum şimdi, ilk doğdu ağladı o çok iyimiş herşeyi sağlıklı büyümesini bekliyecez🥹 kızlar çok güzel bir duygu. Hepinize mesajlarınız için teşekkür ederim
Ayy çok sevindim canım. Sağlıkla büyüsün annesine kavuşsun inşallah. İyi olmanıza çok mutlu oldum.

Kızlar bebişim küvezde okadar tatlı ki size anlatamam 1700 kilo sütüm geldi verdik, ağrılarım vardı bebeğime gitmek için çok dirayet gösterdim ayağa kalktım yürüdüm, yanında geliyorum şimdi, ilk doğdu ağladı o çok iyimiş herşeyi sağlıklı büyümesini bekliyecez🥹 kızlar çok güzel bir duygu. Hepinize mesajlarınız için teşekkür ederim
Sağlıkla büyüsün musmutlu kolaylıklarla dolu bi ömrü olsun inşallah

Kızlar benim bugün bir damla kanamam oldu, yürüyüş falan yapmıştım yoruldum sanırım görünce aşırı korktum doktorumuzu aradım dinlen devam ederse haber ver dedi. Allahtan devam etmedi ama çok tırstım sakin kalmaya çalışmak çok zor, annelik tam bir çılgınlık.
Normal kan mı sümüksü bişey mi canım acil bişey olsa doktorun gel derdi zaten hemen

T Tugce0700 canim senin icin cok mutluyum, hayirli olsun allah anali babali buyutsun, kuvezden de saglikli ciksin bebisko!! 1500 kilo uzerinde olanlardan korkmayin diyo doktorlar hayirlsiiyla bu surec de gecer ikiniz de saglikli olsufunuz icin cok mutluyum

Kızlar benim bugün bir damla kanamam oldu, yürüyüş falan yapmıştım yoruldum sanırım görünce aşırı korktum doktorumuzu aradım dinlen devam ederse haber ver dedi. Allahtan devam etmedi ama çok tırstım sakin kalmaya çalışmak çok zor, annelik tam bir çılgınlık.
Noluyo mayis annelerimize. Sağlıkla zamanında gelsin oğluşun canım. Geçmiş olsun.

Aynen yemek ye duş al diyene kadar 2-3 saat ayakta kaldım hemen kendini aşağı saldı ne güzel yukarıda rahattım dünde hastanede hemşireler çok yordu tecrübesiz eleman çalıştırıyorlar fitili kullandım saat 4 den sonra bişey aktı ama aşağıda oynamasına bağlıyorum idrar kaçağı sanırım su olsa durmadan gelirdi
Bakalim bu gece dinlen yarın da devam ederse gidersin gene napcan orda yoktu çünkü

Normal kan mı sümüksü bişey mi canım acil bişey olsa doktorun gel derdi zaten hemen
Çok açık pembe normal bir damla devamı da gelmedi. Koyu kırmızı olmadıkça devam etmedikçe korkma dedi. Eğer olursa tekrar gel Nst bakarız dedi. Dinlenme moduna geçtim. Hamile olduğumu kabul ettim bugün çok sakınmıyodum kendimi market , yürüyüş ev işleri falan artık yapmıcamm yatışşş💁🏻‍♀️

Aynen yemek ye duş al diyene kadar 2-3 saat ayakta kaldım hemen kendini aşağı saldı ne güzel yukarıda rahattım dünde hastanede hemşireler çok yordu tecrübesiz eleman çalıştırıyorlar fitili kullandım saat 4 den sonra bişey aktı ama aşağıda oynamasına bağlıyorum idrar kaçağı sanırım su olsa durmadan gelirdi
Allah korusun, dikkat et kendine. Guzel beslenip güzelce dinlenmen lazım artık

Çok sevindim iyi olmanıza canım benim grubumuzun ilk bebeği geldi mutlulukla güle güle büyütün insallah ❤️

Çok açık pembe normal bir damla devamı da gelmedi. Koyu kırmızı olmadıkça devam etmedikçe korkma dedi. Eğer olursa tekrar gel Nst bakarız dedi. Dinlenme moduna geçtim. Hamile olduğumu kabul ettim bugün çok sakınmıyodum kendimi market , yürüyüş ev işleri falan artık yapmıcamm yatışşş💁🏻‍♀️
Evet bişeyimiz yok düzgün gidiyor diyoruz birden kendimizi yataklarda buluyoruz dikkat et bari bunda sonra

Bakalim bu gece dinlen yarın da devam ederse gidersin gene napcan orda yoktu çünkü

Bence nerde yatiyosan tepsiyle sana getirsinler kucağına öyle ye

Allah korusun, dikkat et kendine. Guzel beslenip güzelce dinlenmen lazım artık
Sırt üstü yattım valla şimdi böyle baskı biraz daha azalıyor şekilden şekile gireriz artık doğurana kadar rahat kimse benim bişeyim yok deyip kendini çok yormasın bebikolar sürpriz yapacak yer arıyor

Canım tez zamanda kuvezden çıkıp evine gidersin insallah sağ salim bebisinle kilosu da haftası da iyi zaten Allah'ın izni ile tez zamanda toparlar. Dualarım sizinle 🤲🏼

Ayy çok duygulandım birden🥲 Rabbim bizede nasip etsin inşallah 🙏 Bebişin kilosuda haftasına göre çok çok iyi bence sorunsuz atlatırsın bu süreci, teyzem 2000 kilo doğurmuştu 2-3 hafta küvezde kaldı ama sırf gelişimi için, şimdi o bebiş 17 yaşında 😂

Back
X