- 17 Aralık 2022
- 3.206
- 1.375
- 63
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #17.781
Çok geçmiş olsun umarım kanamaya bir çözüm bulunurKızlar bugünde hastanedeyim servikal uzunluk 23mm olmuş düzelme olmazsa alırım dedi, ağlamamak için zor duruyorum
Evet öyle canım ama yapamıyorumCanım çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun inşallah dualarım seninle , merak etme bebeğin çok güçlü her şey iyi olacak sen pozitif düşünmeye çalış sen stres oldukça o da stres olacak
30+3 canım daha küçüğüz ama bebek kilosu 1700 DüÇok geçmiş olsun umarım kanamaya bir çözüm bulunur
Kendini strese sokma doktor kontrolünde olman iyi kaç haftalıksın canım
Çok teşekkür ederim canım, düşüneceğimiz çok şey var herkes teselli ediyor Rabbim in vardır bildiği diyorum ama korkuyorum, doktor öğleden sonra yine bakacakmış bişey yiyip içmesin demiş büyük ihtimal alacak doğuma herhalde, donup kaldım napacam bilmiyorumHaklısın, bizim de elimizden bir şey gelmediği için diyecek bir şey de bulamıyorum. Korkman, endişelenmen çok çok normal. Sağlığın çok önemli, sen iyi olacaksın ki o da iyi olsun öyle düşün. Çok zorlu seyler yaşadın inşallah gönlün ferahlar bebegine sağlıkla kavuşursun. Bunca zorluğun sonu hep güzellik olsun ikiniz içinde
Amin canım dua edin lütfenÇok çok geçmiş olsun canım bu zor günlerin mülakatını alacaksın inşallah
Masallah kilosu iyi30+3 canım daha küçüğüz ama bebek kilosu 1700 Dü
Çok teşekkür ederim canım, düşüneceğimiz çok şey var herkes teselli ediyor Rabbim in vardır bildiği diyorum ama korkuyorum, doktor öğleden sonra yine bakacakmış bişey yiyip içmesin demiş büyük ihtimal alacak doğuma herhalde, donup kaldım napacam bilmiyorum
Doguma alicak olsa haber verirdi, bakicam deyip olmaz diye dusunuyorum. Belki yapmasi gereken testler vardir. Onun icin demistir yiyip icmeyin diye.30+3 canım daha küçüğüz ama bebek kilosu 1700 Dü
Çok teşekkür ederim canım, düşüneceğimiz çok şey var herkes teselli ediyor Rabbim in vardır bildiği diyorum ama korkuyorum, doktor öğleden sonra yine bakacakmış bişey yiyip içmesin demiş büyük ihtimal alacak doğuma herhalde, donup kaldım napacam bilmiyorum
23 mm çok düşük degilki neden öyle demiş 10 mm ile 39 . Haaftada doğum yapanı tanıyorumKızlar bugünde hastanedeyim servikal uzunluk 23mm olmuş düzelme olmazsa alırım dedi, ağlamamak için zor duruyorum
Canım içini ferah tut, dualarım sizinle.30+3 canım daha küçüğüz ama bebek kilosu 1700 Dü
Gaviscon ve rennie Duo var bende verilen ama ben hiç faydasıni göremiyorum tahin de bana etki etmedi soğuk süt yada ılık Ballı süt kesiyo bir tek şuan beni ama laktozsuz olmalı aşırı gaz yapiyo sonrasında daMide yanması olan arkadaşlar ne kullanıyorlardı ? Doktora soracağım da kullanıp faydasını gördüğünüz bir ilaç var mı ?
Bende ağrı falan olmuyor sadece aşırı ekşime mide asidinin ağzına gelmesi bulantiya çevirmeye başlıyor ağrılı durum baska bı sebebten olabilir mi kas ağrısı gibiSırta vuruyor mu ağrı, kalp krizi geçiriyorum sandım ama muhtemelen mide yanmasından oluyor. Gece 3 ten beri ayaktayım ilk defa böyle bir ağrı yaşıyorum.
Hadi geçmiş olsun artık ins bir daha oğlundan eşinden bebisi almaya gittiğinde ayrilirsin güle oynaya dönersin yanlarına insAynen burda da rahattım ama hemşireden hemşireye fark ediyor dünküler hep ayağına çağırdı yordular damar yolum hep değişti bulamıyorlar tedavi zaten bitti oğlumu çok özledim hastaneye beni almaya gelmiş onunda sabrı kalmamış yukarı çıkmak için ağlıyor
Tuğçe kuranı kerim var mı yanında yada teyzen falan getirebilir mi biraz okusan içine su serpilse rahatlasan sonra açsan elini içinden geldiği gibi duanı etsen allahindan istesen ve gerisini ona bıraksan çok zor biliyorum ama rahatlayacagibi hissediyorum çünkü bu vesveselerle doğumu sende yaklastirabilirsinEvet öyle canım ama yapamıyorum
Benim tam olarak ağzıma gelmiyor işte muhtemelen yemek borumu tahriş ediyor belki çıksa rahatlayacağım sanki hap içersin de boğazında aşağıda takılır ya öyle bir his. Tam gögüs aram ve sırtımda aynı noktaya denk geliyor ağrı. Doktorla görüştüm rennie verdi o da. Bir tablet çiğnedim şuan iyi gibi bakalım, akşam ufak atıştırmaları kesip bir de öyle deneyeceğim.Bende ağrı falan olmuyor sadece aşırı ekşime mide asidinin ağzına gelmesi bulantiya çevirmeye başlıyor ağrılı durum baska bı sebebten olabilir mi kas ağrısı gibi
Tahini ben de duydum da daha berbat etti beni tadı çok kötü tek başına :/ pekmezle yedim biraz o rahatlattı ama. Sağ ol canım tekrar olursa tüm tuşlara basarım artık :)Gaviscon ve rennie Duo var bende verilen ama ben hiç faydasıni göremiyorum tahin de bana etki etmedi soğuk süt yada ılık Ballı süt kesiyo bir tek şuan beni ama laktozsuz olmalı aşırı gaz yapiyo sonrasında da
Onlar da her ihtimali düşünüyordur. Doğuma alacaklarsa da ona göre hazırlık yaparlar muhtemelen. Kan takviyesi hazırlarlar, senin biraz daha toparlanmanı sağlayıp öyle başlarlar. Rabbim güç kuvvet versin inşallah. Güzel haberler al, bize de güzel haberler ver.30+3 canım daha küçüğüz ama bebek kilosu 1700 Dü
yine aynı şeyler yersin yeşil elma yoğurt, ayran, et, tavuk, sebze yani bol bol protein ve sebzeBu haftaları gördük şükür riske atmam Bi lavabo Bi temek dışında kalkmam yerimden diyete devam dedi ama ne yiyeceğimi söylemedi ben burda 3 öğün yüyordum ama evde hep 2 öğün yiyorum bişey olmaz herhalde
Çok geçmiş olsun canım. Antibiyotik filan kullanıyor muydun ? Herkes çok hasta bu aralar ya umarım hızlıca toparlanırsın. Çok teşekkürler iyi dileklerin için ben 2 gündür iyiyim sancılarım kasılmalarım yok denecek kadar az :) bir süre daha Doğa kuş kalacak içeride sanırım :)Kızlar selammm. 18 gün oldu hala doğrulamadım geçen hafta iyiydim 2 gün önce boğaz ağrısıyla uyandım. Şiddetli öksürük var ve öksürdükçe istifra ediyorum hiç tadım tuzum yok. Hayatım boyunca hic bu kadar uzun süre hasta olduğumu hatırlamıyorum. Yıllık izne çıktım artık 1 haftane oldu bana hiç bilmiyorum öksürdükçe oğluma üzülüyorum bugün eşimin iş çıkışı acile gideceğiz bakalım doktor ne diyecek. Yani boğazımda iltihap var ve cıkaramadıkca bana eziyet ediyor resmen 91nana91 T Tugce0700 kızlar okudum ama halsizlikten yazamadım. Nana canım Doğa kuş zamanında gelsin insallah. Tuğcecim kritik zamanları atlattık sen ve bebeğin için en iyisi nasılsa bunu doktorlar bilir zaten. Doktoruna güven, stres yapma lütfen. Demesi kolay biliyorum ama inşallah sağlıkla kavuşacaksın yavruna. Aklım da dualarım da sizinle
Açıklığın çok yok canım, 34 te doğrum yapan bir yakınım var daha yeni yaptı doğumu onun artık komple açılmış bebek çıkmak üzereydi öyle aldılar. Senin daha o kadar kısalmamış. Test filan için demiştir bir şey yeme diye. Hadi diyelim aldı bebişin maşallah az değil kilosu kısa sürede çıkar. Hepimiz senin için dua ediyoruz sen de içini biraz olsun rahatlatmaya çalış. İçinden olmasa da en azından dilinden iyiyim iyi olacağız de30+3 canım daha küçüğüz ama bebek kilosu 1700 Dü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?