• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    17
İkinci bebeğini bekleyen annelere bı sorum var ☺️ iki gebelikleriniz farklı mı ilerliyor benim ilkiyle bire bir aynı gidiyor ilk gebeliğimde aşırı baş ağrısı vardı sadece bunda çok şükür bı o yok sizlerde durum nasıl ? ☺️
Benim öncekinde bundan daha beter bulantılarım vardı, ilkinde kanamam vardı bunda çok şükür maşallah diyim hiç olmadı, ama bunda direkt progestan ile başladım belki ondandır. Öncekinde tatlı yemezdim şimdi pek yemiyorum ama yiyorum yani. Gibi gibi 😀😀

Regl günüme 4 gün kala 28 ile öğrendim hamile olduğumu. 2 gün sonra yeniledim sağlıklı şekilde artıyor mu diye. Rakamın hiçbir önemi yokmuş 🥰 Umarım sağlıklı bir gebelik yaşarsın güzel şekilde ilerler 🧿
Çok sevindim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 🧡🧡 belirtiniz var mıydı acaba

Kızlar yarın sabah ikili tarama günümüz 🫣 heyecanlı ve gerginim umarım her şey yolundadır çok da özledim miniğimi ne kadar büyümüş çok merak ediyorum 🥺 dua edin güzel haberler alalım hep birlikte 🤲🏻 sabah aç karnına gideceğim ne olur olmaz diye

Kizlar beni etiketleyenler merak edenler geriye gidip bulamıyorum şuan. Çok şükür iyiyim. Hematom yok olmuş dedi. 12 haftalik dedi. Cinsiyet için erken dedi.
Çıktın mı canım erken olabilir ama tahmin de bulunuyorlar gene de ben bile video izleye izleye artık anlıyorum usg den 😂

kızlar fetal dna sonucumu bekliyorum çok gerginim ya gerçekten başka fetal dna nipt testi varan var mı
Ben yaptırıcam canım ama daha var 3 hafta sonra 13 cü haftada istedi doktorum çünki iyice DNA’sı geçsin diye sen kaçıncı haftanda yaptırdın . Bende doktoruma uykusuz 10 gece geçireceğim yani dedim sonuç beklerden oda bana merak etme zaten problem varsa ultrasondada kendini belli edebiliyor iyi bir doktor bunu anlaya bilir dedi .

Ben yaptırıcam canım ama daha var 3 hafta sonra 13 cü haftada istedi doktorum çünki iyice DNA’sı geçsin diye sen kaçıncı haftanda yaptırdın . Bende doktoruma uykusuz 10 gece geçireceğim yani dedim sonuç beklerden oda bana merak etme zaten problem varsa ultrasondada kendini belli edebiliyor iyi bir doktor bunu anlaya bilir dedi .
11+2 de yaptırdım ense kalınlıgı 2,8 ölçüldü bebegin kontrolde, doktor önerdi down olasılıgı var dedi, gerci burun kemiğini de gördü belki de kromozomal bişi degildir kesin bişi diyemeyiz suan diyince ben de hemen yaptırdım natera panaroma yaptırdım sonuc bekliyorum 5 gün oldu rüyalarım kabus oldu

11+2 de yaptırdım ense kalınlıgı 2,8 ölçüldü bebegin kontrolde, doktor önerdi down olasılıgı var dedi, gerci burun kemiğini de gördü belki de kromozomal bişi degildir kesin bişi diyemeyiz suan diyince ben de hemen yaptırdım natera panaroma yaptırdım sonuc bekliyorum 5 gün oldu rüyalarım kabus oldu
Kötü düşünme canım iyi haberler gelir inşallah stres yapınca bebekte etkilenir

Ama burun kemiği düzgün çıkmış ense kalınlığı ölçümü kaçıncı haftada oluyor bilmiyorm ama erken bakılmış olabilir canınızı sıkmayın

Kızlar yarın sabah ikili tarama günümüz 🫣 heyecanlı ve gerginim umarım her şey yolundadır çok da özledim miniğimi ne kadar büyümüş çok merak ediyorum 🥺 dua edin güzel haberler alalım hep birlikte 🤲🏻 sabah aç karnına gideceğim ne olur olmaz diye
Hadi hayırlısı canım 😃 güzel haberler inşallah

Kızlar geceden beri baş ağrısı ve şiddetli bulantım oldu 9. Haftada bulantı başlar mı? Allahım inşallah başlamaz çok zormuş

Back
X