Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Aynen seninki ulaşmıştır o kiloya benimki daha küçük çay içtiğin yerde uyanıp çayını dökmesinde

Benimki de dünden beri öyle çocuğum biraz dur diyorum yattığım yerde yatak sallanıyor deprem oluyor sanıyorum bazen
Bir çılgın prenseste bizde var cocuk uyumuyor asla uyumuyor anasi hiperaktif bebeside oyle olcak sanirim ama ciddi yoriyor bazen bende gobegimi salliyorum artik bi dur diye ama nafile

Bir çılgın prenseste bizde var cocuk uyumuyor asla uyumuyor anasi hiperaktif bebeside oyle olcak sanirim ama ciddi yoriyor bazen bende gobegimi salliyorum artik bi dur diye ama nafile
Biz eşimle çok sakiniz aksine ama oğlumun maşallahı var gelip gidip ortaya toplanıyor Bi de top koymuşum gibi karnıma baskı da yapıyor sık sık lavabodayım

Amin canım, sen naptın nasıl oldun bebişin durumu nasıl
Ben hala yatıyorum oğluş durmuyor karnım şekilden şekile giriyor bugün de muayene eden doktora gıcık oldum alttan ultrason yapılacak denildi adam ölçüm bile yapmadı arkadaşına ipi gösterdi bak ip böyle kalın buraya atılıyor diye bitirdi hunileşme nasıl dedim öyle bişey gözükmüyor diyor çok derindi dedim yoo diyor adam akıllı ne doktor ne hemşire ne sorumlu var hemşireye kaç seneliksin dedim 10 aylık dedi hepsi öyleymiş tecrübeli kimse yok çıkış dese düşünmeden çıkacağım iğnelerin bitmesini bekliyorum

Canım her bebek farklı eğer sürekli dediğin gibiyse sakin bir bebek olacak belli ki. Mesela benim bebeğim bir gün hareketliyse bir gün sakin. Alıştım artık karakteri böyle diyorum.

Her bebek farklı oluyormuş canım endişelenme , bizim kızın anne baba da yaramaz sakin bir bebek beklemiyorduk zaten

Korkma canım benim arkadaşın kaçıncı hamileliği hiç birini hissetmemiş komşumun gelini de aynı şekilde doktor bebeğiniz biraz uyuşuk ama hareket ediyor siz hissetmiyorsunuz demiş

Teşekkürler kızlar içimi rahatlattınız biraz

Canım çok geçmiş olsun yaa keşke yaşamasaydın böyle şeyler. Hangi şehirdeydin acaba sen?

Canım çok geçmiş olsun yaa keşke yaşamasaydın böyle şeyler. Hangi şehirdeydin acaba sen?
Keşke canım büyük ihtimalle enfeksiyon böyle yaptı beni su gibi akıntı vardı ben onu ya idrardır ya fitil akıntısıdır diye düşündüm daha önce yaşadığım halde enfeksiyon aklıma gelmedi gaziantepdeyim peritonolog da sadece bu hastanede var şimdi arkadaş anlattı kadın bu hastaneye gelmiş sancı odasına çıkar çıkmaz bebek doğmuş mu ne yapmış ebeler tut diyormuş ortada hiç bir ekipman yokmuş geri o halde çıkıp gitmişler vukuat çok sanırım burada yeni hastane olmasına rağmen düzen yok hep Bi tecrübesizlik

Kızlar ben hastane çantamı ufaktan hazırladım. Herşeyi yıkadık ütüledik. Küçük fermuarlı hurçlara yaptım ayrı ayrı bunları bavulamı koysam acaba siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?

28.haftada yapalım dedi doktorum canım bende bilgi sahibi değilim ama öncesinde bir antikor testi yaptılar sonra bu iğneyi yaptılar doğumdan sonra da yapacaklarmış
Eşinle kan gruplarınız ne acaba bizde ikimiz de pozitifiz ama birimiz 0 birimiz A yine de uyuşmazlık riski var mıdır

Kızlar Park beşik önerisi olan varmı çok pahalı bişey almayacağım uygun ve kullanışlı varsa bildiğiniz önerilerinizi bekliyorum

Eşinle kan gruplarınız ne acaba bizde ikimiz de pozitifiz ama birimiz 0 birimiz A yine de uyuşmazlık riski var mıdır
Benim A RH (-) Negatif , eşimin AB RH (+) Pozitif canım kan uyuşmazlığı annenin rh negatif babanın rh pozitif olduğu durumda ortaya çıkıyor sizde kan uyuşmazlığı yok ikinizde pozitifseniz

Kızlar ben sadece sırt üstü yatınca rahat ediyorum başka türlü uyuyamıyorum hiç ama sırt üstü de zararlı diyorlar napıcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…