- 25 Ekim 2022
- 491
- 327
- 33
- 29
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #16.781
Benim kızımın eski beşiğin yatağı varda içine olurmu onu bilemedim yoksa güzelmişİnternet sitesinden alırsan yatak hediyesi var canım. Bana biraz ince geldi o nedenle ben ayrı yatak aldım ama onu kullananlar da varmış
Bende küçük hurçlardan aldım valiz ile gideceğiz canım kısmetse 24 ünde doğum iznine çıkıyorum o hafta hallederiz diye düşündüm herşeyi yıkadım bir kısmı ütülendi kırışacakları ayırdım şimdiden aşırı heyecanlıyımKızlar ben hastane çantamı ufaktan hazırladım. Herşeyi yıkadık ütüledik. Küçük fermuarlı hurçlara yaptım ayrı ayrı bunları bavulamı koysam acaba siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Yanlış hatırlamıyorsam ölçüleri 70×110 du canım evde bir ölçün yatağı aynıysa olur.Benim kızımın eski beşiğin yatağı varda içine olurmu onu bilemedim yoksa güzelmiş
Tamamdır canım bı ölceyim büyük ihtimalle bunu alırımYanlış hatırlamıyorsam ölçüleri 70×110 du canım evde bir ölçün yatağı aynıysa olur.
Ayy bende bugün kızkardeşim geldi saolsun onunla toparladık. Bebek odası da sürekli kargo paketten tozlanmış sildik süpürdük. Ambalajları attık. Yerleştirdik bende rahatladım. Sonlara doğru tekrar temizleriz. Düzen için bazı eksikler olduğunu farkettim onları alacağım çekmece içleri için. Kulak çöpü için falan. Nasıl geçti bu kadar zamaaanBende küçük hurçlardan aldım valiz ile gideceğiz canım kısmetse 24 ünde doğum iznine çıkıyorum o hafta hallederiz diye düşündüm herşeyi yıkadım bir kısmı ütülendi kırışacakları ayırdım şimdiden aşırı heyecanlıyım
Gerçekten daha dün gibi cinsiyet öğrendiğimiz zamanlar falan çok hızlı geçti inanamıyorum maksimum iki ay sonra burada emzirme gaz çıkarma konuşuruz inşallah mart anneleri grubu gibiAyy bende bugün kızkardeşim geldi saolsun onunla toparladık. Bebek odası da sürekli kargo paketten tozlanmış sildik süpürdük. Ambalajları attık. Yerleştirdik bende rahatladım. Sonlara doğru tekrar temizleriz. Düzen için bazı eksikler olduğunu farkettim onları alacağım çekmece içleri için. Kulak çöpü için falan. Nasıl geçti bu kadar zamaaan
İnşallah canım sağlıkla kavuşalım minnoşlarımızaGerçekten daha dün gibi cinsiyet öğrendiğimiz zamanlar falan çok hızlı geçti inanamıyorum maksimum iki ay sonra burada emzirme gaz çıkarma konuşuruz inşallah mart anneleri grubu gibi
Bende de oluyor canım özellikle uzun süre bir tarafıma dayanarak oturunca filan baya ağrıyor pozisyon değişince biraz geçiyorKızlar kaburga ağrısı yaşayan var mıı? Bu haftanın güncellemesi kaburga ağrısı oldu 2 gündür sağ kaburgam sızlıyor hafiften, doktoruma da sorucam yarın ama karın büyüyor diye düşünüyorum
Ofiste çok oturuyorum bende onu düşündüm kesin sandalyede duruş pozisyonumla alakalı yoga şart olduBende de oluyor canım özellikle uzun süre bir tarafıma dayanarak oturunca filan baya ağrıyor pozisyon değişince biraz geçiyor
Sordum norolojiye gonderdi ..onlarda gebelik dolayisiyla sinir sıkışmasidir zaten biseyde yapilamaz dogumdan sonra gecmezse tekrar gelirsin dedilerSorsaydın bi doktoruna olmadı onun için hangi bölüme gidilir kuzum gitseydin, en azından neden olduğunu bilirsin
Arada benim de sağ kaburgam ağrıyor. Uzanırken sorun yok ama ayağa kalktığımda batıyor resmen. Ayaklarıyla baskı yapıyorlar muhtemelen.Kızlar kaburga ağrısı yaşayan var mıı? Bu haftanın güncellemesi kaburga ağrısı oldu 2 gündür sağ kaburgam sızlıyor hafiften, doktoruma da sorucam yarın ama karın büyüyor diye düşünüyorum
Baskı yapıyor olma ihtimali de çok yüksek evet tek tarafımda var ve bi tuhaf, hayatımda ilk kez böyle bi ağrı yaşıyorum kas ağrısı gibi de değil kemiğim acıyor gibiArada benim de sağ kaburgam ağrıyor. Uzanırken sorun yok ama ayağa kalktığımda batıyor resmen. Ayaklarıyla baskı yapıyorlar muhtemelen.
Brn bunu aldim magazadan.begendim yataginida hediye verdilerKızlar Park beşik önerisi olan varmı çok pahalı bişey almayacağım uygun ve kullanışlı varsa bildiğiniz önerilerinizi bekliyorum
Canım en uygunu sola yatman bebeğe kan ve oksijen akışı en iyi o şekilde gidiyor. Hamile yastığı kullanıyor musun? Kullanmıyorsan onunla rahat edebilirsin. Ben sağıma ve soluma yatıyorum önceden uyurken yüzüstü yatarken buluyordum kendimi ama artık göbüşten yatamıyorum. Uyandığımda bir tarafım uyuşmuş ve ağrımış şekilde oluyor genelde.Kızlar ben sadece sırt üstü yatınca rahat ediyorum başka türlü uyuyamıyorum hiç ama sırt üstü de zararlı diyorlar napıcam bilmiyorum
Evet muhtemelen çoğu zaman çapraz duruyorlar çünkü bazen hıçkırıklarını tam genital bölgemde hissederken bazen sol kasığıma yakın hissediyorum ayaklar sağ kaburgamın altında oluyor diye düşünüyorumBaskı yapıyor olma ihtimali de çok yüksek evet tek tarafımda var ve bi tuhaf, hayatımda ilk kez böyle bi ağrı yaşıyorum kas ağrısı gibi de değil kemiğim acıyor gibi
Evet evet sağ tarafta sert tekmeler hissediyorum hıçkırık kasığımda oluyor başı aşağı taraftaydı en son gittiğimizde ayaklar artık ağzımıza kadar uzayacak demekkiEvet muhtemelen çoğu zaman çapraz duruyorlar çünkü bazen hıçkırıklarını tam genital bölgemde hissederken bazen sol kasığıma yakın hissediyorum ayaklar sağ kaburgamın altında oluyor diye düşünüyorum
Son haftalarımızı düşünemiyorumEvet evet sağ tarafta sert tekmeler hissediyorum hıçkırık kasığımda oluyor başı aşağı taraftaydı en son gittiğimizde ayaklar artık ağzımıza kadar uzayacak demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?