• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Kızlar ben hastane çantamı ufaktan hazırladım. Herşeyi yıkadık ütüledik. Küçük fermuarlı hurçlara yaptım ayrı ayrı bunları bavulamı koysam acaba siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Bende küçük hurçlardan aldım valiz ile gideceğiz canım kısmetse 24 ünde doğum iznine çıkıyorum o hafta hallederiz diye düşündüm herşeyi yıkadım bir kısmı ütülendi kırışacakları ayırdım şimdiden aşırı heyecanlıyım 🥹

Bende küçük hurçlardan aldım valiz ile gideceğiz canım kısmetse 24 ünde doğum iznine çıkıyorum o hafta hallederiz diye düşündüm herşeyi yıkadım bir kısmı ütülendi kırışacakları ayırdım şimdiden aşırı heyecanlıyım 🥹
Ayy bende bugün kızkardeşim geldi saolsun onunla toparladık. Bebek odası da sürekli kargo paketten tozlanmış sildik süpürdük. Ambalajları attık. Yerleştirdik bende rahatladım. Sonlara doğru tekrar temizleriz. Düzen için bazı eksikler olduğunu farkettim onları alacağım çekmece içleri için. Kulak çöpü için falan. Nasıl geçti bu kadar zamaaan🙈🙈

Ayy bende bugün kızkardeşim geldi saolsun onunla toparladık. Bebek odası da sürekli kargo paketten tozlanmış sildik süpürdük. Ambalajları attık. Yerleştirdik bende rahatladım. Sonlara doğru tekrar temizleriz. Düzen için bazı eksikler olduğunu farkettim onları alacağım çekmece içleri için. Kulak çöpü için falan. Nasıl geçti bu kadar zamaaan🙈🙈
Gerçekten daha dün gibi cinsiyet öğrendiğimiz zamanlar falan çok hızlı geçti inanamıyorum maksimum iki ay sonra burada emzirme gaz çıkarma konuşuruz inşallah mart anneleri grubu gibi 😬😬🤲

Kızlar kaburga ağrısı yaşayan var mıı? Bu haftanın güncellemesi kaburga ağrısı oldu 2 gündür sağ kaburgam sızlıyor hafiften, doktoruma da sorucam yarın ama karın büyüyor diye düşünüyorum

Kızlar kaburga ağrısı yaşayan var mıı? Bu haftanın güncellemesi kaburga ağrısı oldu 2 gündür sağ kaburgam sızlıyor hafiften, doktoruma da sorucam yarın ama karın büyüyor diye düşünüyorum
Bende de oluyor canım özellikle uzun süre bir tarafıma dayanarak oturunca filan baya ağrıyor pozisyon değişince biraz geçiyor

Arada benim de sağ kaburgam ağrıyor. Uzanırken sorun yok ama ayağa kalktığımda batıyor resmen. Ayaklarıyla baskı yapıyorlar muhtemelen.

11.haftaya kadar oksapar kan sulanditici kullandim bi sıkntın yok ama tedbiren demisti doktorum tup bebekde.11 hafta biraktim
Kontrol icin devam ettigim hastane 28.haftadan itibaren tekrar baslatti once 4000 lik kullaniyodum.simdiki senin kilona 6000 lik iyi dedi kullaniyirum.son gunlerde burun kanamam olmaya basladi hergun benim normaldede ara ara kanamam olur doktora gitmistim kurulukdan demisti daha once. Ama bu donemde kan sulandiricidan oluyo gibi geliyor bana .yasayan varmi bole bisey

Kızlar ben sadece sırt üstü yatınca rahat ediyorum başka türlü uyuyamıyorum hiç ama sırt üstü de zararlı diyorlar napıcam bilmiyorum

Arada benim de sağ kaburgam ağrıyor. Uzanırken sorun yok ama ayağa kalktığımda batıyor resmen. Ayaklarıyla baskı yapıyorlar muhtemelen.
Baskı yapıyor olma ihtimali de çok yüksek evet tek tarafımda var ve bi tuhaf, hayatımda ilk kez böyle bi ağrı yaşıyorum kas ağrısı gibi de değil kemiğim acıyor gibi 🥺

Kızlar Park beşik önerisi olan varmı çok pahalı bişey almayacağım uygun ve kullanışlı varsa bildiğiniz önerilerinizi bekliyorum
Brn bunu aldim magazadan.begendim yataginida hediye verdiler

Eklentiler

• Screenshot_20250303-133800_Trendyol.webp
    Screenshot_20250303-133800_Trendyol.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 3
Kızlar ben sadece sırt üstü yatınca rahat ediyorum başka türlü uyuyamıyorum hiç ama sırt üstü de zararlı diyorlar napıcam bilmiyorum
Canım en uygunu sola yatman bebeğe kan ve oksijen akışı en iyi o şekilde gidiyor. Hamile yastığı kullanıyor musun? Kullanmıyorsan onunla rahat edebilirsin. Ben sağıma ve soluma yatıyorum önceden uyurken yüzüstü yatarken buluyordum kendimi ama artık göbüşten yatamıyorum. Uyandığımda bir tarafım uyuşmuş ve ağrımış şekilde oluyor genelde. 🫠

Baskı yapıyor olma ihtimali de çok yüksek evet tek tarafımda var ve bi tuhaf, hayatımda ilk kez böyle bi ağrı yaşıyorum kas ağrısı gibi de değil kemiğim acıyor gibi 🥺
Evet muhtemelen çoğu zaman çapraz duruyorlar çünkü bazen hıçkırıklarını tam genital bölgemde hissederken bazen sol kasığıma yakın hissediyorum ayaklar sağ kaburgamın altında oluyor diye düşünüyorum 😅

Evet muhtemelen çoğu zaman çapraz duruyorlar çünkü bazen hıçkırıklarını tam genital bölgemde hissederken bazen sol kasığıma yakın hissediyorum ayaklar sağ kaburgamın altında oluyor diye düşünüyorum 😅
Evet evet sağ tarafta sert tekmeler hissediyorum hıçkırık kasığımda oluyor başı aşağı taraftaydı en son gittiğimizde ayaklar artık ağzımıza kadar uzayacak demekki 😂😂😂🫣

Back