Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Ah canım hep tecrübesiz insanlara denk geldin, biran önce iyi olursunuz da evine geçersin rahat edersin, Rabbim herkesin yardımcısı olsun

Kızlar benim artık hergün su gibi kanım boşalıyor plsentadan dolayı, doktor bugün senin durumunda olabilecek bişey dedi ama ben yinede stres yapıyorum böyle olunca, çünkü baya Bi kan geliyor parça da düşüyor şu kanamalar bitse artık, sizde dua edin lütfen

Canım benim ya gerçekten çok dua ediyorum sana Allah yardımcın olsun inşallah en yakın zamanda biraz daha normale döner de psikolojik olarak rahatlarsın biraz

Allah hepimizin yardımcısı olsun ya uyku haram oldu hep stres birşey olacak mı korkusu daha 2 ayımız var nasıl geçecek bilmiyorum

Canım benim ya gerçekten çok dua ediyorum sana Allah yardımcın olsun inşallah en yakın zamanda biraz daha normale döner de psikolojik olarak rahatlarsın biraz
Sağol canım benim Allah razı olsun gerçekten çok zor Bi durum ama dua ediyorum zamanında sağlıkla gelsin diye, bizde bebişlerimizde Allaha emanet

Ah canım hep tecrübesiz insanlara denk geldin, biran önce iyi olursunuz da evine geçersin rahat edersin, Rabbim herkesin yardımcısı olsun
İnş canım çıkıyorsun demelerini bekliyorum şeker takibi yapılıyor Bi yandan kan sulandırıcı başlandı erken doğmasın diye iğneler nerem ağrıyor diye tutmaktan yoruldum suyu fazlaydı bugün tek cep 51 dedi doğru mu ölçtü ölçtüyse az mı çok mu Bi sorumlu gelip adam akıllı bişey diyen yok Bi doktor sorumlu olmalı gelip gitmeli burda bir doktor değil 50 doktor sorumlu hepsi ayrı bişey uyguluyor

Biran önce çık canım da bidaha o hastaneye gitme bence yoksa doğumda beter yaparlar seni, hep Dua ediyorum Allahım işin ehli vicdanlı insanlarla karşılaştırsın iğne vs çok zor oluyor anlıyorum seni, zamanlar su gibi sağlıkla geçsin de günlerinde alalım sıpaları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…