Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Kızlar bugün yine oğluşun sakin günlerinden biriydi bende arada bunu dinletiyorum şimdi yine açtım coştu oğlum klasik müzikle.
Ben şuan isyandayım saat 6 dan beri dönüyor içerde ayağımı kolumu bilmiyorum karnımdan çıkacak gibi. Salladım valla dursun diye uyumuyor bu çocuk

Bizde de kan uyuşmazlığı var ama ilk bebek olduğu için hamilelikte iğne yapmadılar kanama vs olmadı diye. Doğumdan sonra ilgilenickelermiş
28.haftada yapalım dedi doktorum canım bende bilgi sahibi değilim ama öncesinde bir antikor testi yaptılar sonra bu iğneyi yaptılar doğumdan sonra da yapacaklarmış

Ben şuan isyandayım saat 6 dan beri dönüyor içerde ayağımı kolumu bilmiyorum karnımdan çıkacak gibi. Salladım valla dursun diye uyumuyor bu çocuk
Benim kızda aynı inan bana gün içerisinde uyuduğu nadir bence hatta uyurken bile kıpırdıyor olabilir bazen aşırı yoruluyorum karnımda sürekli nereye geleceği sürpriz olan hareketler geçen sordum doktora normal mi diye yaramaz olacak annesi hazırlan dedi babası da çok hareketli birisi az uyur aşırı aktiftir babasına çekmiş işimiz var

Az önce cidden dayanamadım salladım karnımı eşim gülme krizine girdi. Gerçekten işimiz var böyle hareketli olurlarsa

Var ya bir de sanırım mesaneye vuruyor elektrik çarpıyor gibi oluyorum. Hiç mayısı beklicek gibi durmuyor işimiz var bu kızla

Benim kızçeyi çok hissetmiyorum kızlar nedense doktor ultrasonda her şey normal hareket görüyorum diyor ama ben doğru dürüst hissedemiyorum. Benim kızçenin yanlışlıkla eli ayağı değiyor o kadar sanırım ay çok yoruldum deyip duruyor herhaşde. Valla sizi de duyunca korkmaya başladım iyice

Canım her bebek farklı eğer sürekli dediğin gibiyse sakin bir bebek olacak belli ki. Mesela benim bebeğim bir gün hareketliyse bir gün sakin. Alıştım artık karakteri böyle diyorum.

Her bebek farklı oluyormuş canım endişelenme , bizim kızın anne baba da yaramaz sakin bir bebek beklemiyorduk zaten

Her bebeğin karakteri farklı canım benim iki erkek kardeşim var birisi çok hareketliymiş mesela diğerini çok az hissederdim diyor annem, cinsiyetle bile alakası yok bence yani bizi zor günler bekleyebilir senin kızçe uslu bir premsesss

Benimki de dünden beri öyle çocuğum biraz dur diyorum yattığım yerde yatak sallanıyor deprem oluyor sanıyorum bazen

Korkma canım benim arkadaşın kaçıncı hamileliği hiç birini hissetmemiş komşumun gelini de aynı şekilde doktor bebeğiniz biraz uyuşuk ama hareket ediyor siz hissetmiyorsunuz demiş

Benimki de dünden beri öyle çocuğum biraz dur diyorum yattığım yerde yatak sallanıyor deprem oluyor sanıyorum bazen
2 kg olmuşlardır herhalde artık en son 1700 civarıydı, artık daha sert hareketleri eşime elini koy durur belki diyorum o da işe yaramıyor artık neyse şuan uyudu sanırım bir çay içip ayaklarımı uzatayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…