- 20 Ocak 2020
- 3.518
- 1.483
- 133
- 31
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #16.741
Geçen gün hareket etmedi benimki 2 gündür hareketten beni öldürüyor resmen çok sertGünleri günlerine tutmuyor valla zaten çok aşırı hareketli bir bebek değil1 gün hareketliyse diğer gün dinlenmeye çekiliyor keyifçi
Tamam canım şimdi konyadayız karamana eve gidince içecem yoksa yollarda rezil olurumKabızlığın aşırı değilse hemen etki ediyor ya korkma o kadar
Ben şuan isyandayımKızlar bugün yine oğluşun sakin günlerinden biriydibende arada bunu dinletiyorum şimdi yine açtım coştu oğlum klasik müzikle.
Benim de bazı hareketleri çok sertleşti ama genel olarak sakinGeçen gün hareket etmedi benimki 2 gündür hareketten beni öldürüyor resmen çok sert
Haha senin kızçen baya hareketli olacak belli kiBen şuan isyandayımsaat 6 dan beri dönüyor içerde ayağımı kolumu bilmiyorum karnımdan çıkacak gibi. Salladım valla dursun diye uyumuyor bu çocuk
28.haftada yapalım dedi doktorum canım bende bilgi sahibi değilim ama öncesinde bir antikor testi yaptılar sonra bu iğneyi yaptılar doğumdan sonra da yapacaklarmışBizde de kan uyuşmazlığı var ama ilk bebek olduğu için hamilelikte iğne yapmadılar kanama vs olmadı diye. Doğumdan sonra ilgilenickelermiş
Dikkat et canım, herkes hasta gerçekten babamla kardeşim de hasta olmuşlar köşe bucak kaçıyorumAy kızlar yıllık izni yedim bitirdim çarşamba hastaneye gidiyorum tekrardan … başlasın maraton ve bu dönem herkes çok hasta o yüzden çok yoğun mahvolcam gibi
Var ya bir de sanırım mesaneye vuruyor elektrik çarpıyor gibi oluyorum. Hiç mayısı beklicek gibi durmuyorHaha senin kızçen baya hareketli olacak belli ki
Benim kızda aynı inan bana gün içerisinde uyuduğu nadir bence hatta uyurken bile kıpırdıyor olabilir bazen aşırı yoruluyorum karnımda sürekli nereye geleceği sürpriz olan hareketlerBen şuan isyandayımsaat 6 dan beri dönüyor içerde ayağımı kolumu bilmiyorum karnımdan çıkacak gibi. Salladım valla dursun diye uyumuyor bu çocuk
Of mesaneye vurması çok fena benimki de çok vuruyor.Var ya bir de sanırım mesaneye vuruyor elektrik çarpıyor gibi oluyorum. Hiç mayısı beklicek gibi durmuyorişimiz var bu kızla
Az önce cidden dayanamadım salladım karnımıBenim kızda aynı inan bana gün içerisinde uyuduğu nadir bence hatta uyurken bile kıpırdıyor olabilir bazen aşırı yoruluyorum karnımda sürekli nereye geleceği sürpriz olan hareketlergeçen sordum doktora normal mi diye yaramaz olacak annesi hazırlan dedi babası da çok hareketli birisi az uyur aşırı aktiftir babasına çekmiş işimiz var
O ayaklarını ısıracam hep gelince haberi yokOf mesaneye vurması çok fena benimki de çok vuruyor.
Var ya bir de sanırım mesaneye vuruyor elektrik çarpıyor gibi oluyorum. Hiç mayısı beklicek gibi durmuyorişimiz var bu kızla
Benim kızda aynı inan bana gün içerisinde uyuduğu nadir bence hatta uyurken bile kıpırdıyor olabilir bazen aşırı yoruluyorum karnımda sürekli nereye geleceği sürpriz olan hareketlergeçen sordum doktora normal mi diye yaramaz olacak annesi hazırlan dedi babası da çok hareketli birisi az uyur aşırı aktiftir babasına çekmiş işimiz var
Canım her bebek farklı eğer sürekli dediğin gibiyse sakin bir bebek olacak belli ki. Mesela benim bebeğim bir gün hareketliyse bir gün sakin. Alıştım artık karakteri böyle diyorum.Benim kızçeyi çok hissetmiyorum kızlar nedense doktor ultrasonda her şey normal hareket görüyorum diyor ama ben doğru dürüst hissedemiyorum. Benim kızçenin yanlışlıkla eli ayağı değiyor o kadar sanırım ay çok yoruldum deyip duruyor herhaşde. Valla sizi de duyunca korkmaya başladım iyice
Her bebek farklı oluyormuş canım endişelenme , bizim kızın anne baba da yaramaz sakin bir bebek beklemiyorduk zatenBenim kızçeyi çok hissetmiyorum kızlar nedense doktor ultrasonda her şey normal hareket görüyorum diyor ama ben doğru dürüst hissedemiyorum. Benim kızçenin yanlışlıkla eli ayağı değiyor o kadar sanırım ay çok yoruldum deyip duruyor herhaşde. Valla sizi de duyunca korkmaya başladım iyice
O zamana kadar kabuklu elma kayısı incir falan ye bari canım onlarla destekleTamam canım şimdi konyadayız karamana eve gidince içecem yoksa yollarda rezil olurum
Her bebeğin karakteri farklı canım benim iki erkek kardeşim var birisi çok hareketliymiş mesela diğerini çok az hissederdim diyor annem, cinsiyetle bile alakası yok bence yani bizi zor günler bekleyebilir senin kızçe uslu bir premsesssBenim kızçeyi çok hissetmiyorum kızlar nedense doktor ultrasonda her şey normal hareket görüyorum diyor ama ben doğru dürüst hissedemiyorum. Benim kızçenin yanlışlıkla eli ayağı değiyor o kadar sanırım ay çok yoruldum deyip duruyor herhaşde. Valla sizi de duyunca korkmaya başladım iyice
Benimki de dünden beri öyle çocuğum biraz dur diyorum yattığım yerde yatak sallanıyor deprem oluyor sanıyorum bazenBen şuan isyandayımsaat 6 dan beri dönüyor içerde ayağımı kolumu bilmiyorum karnımdan çıkacak gibi. Salladım valla dursun diye uyumuyor bu çocuk
Korkma canım benim arkadaşın kaçıncı hamileliği hiç birini hissetmemiş komşumun gelini de aynı şekilde doktor bebeğiniz biraz uyuşuk ama hareket ediyor siz hissetmiyorsunuz demişBenim kızçeyi çok hissetmiyorum kızlar nedense doktor ultrasonda her şey normal hareket görüyorum diyor ama ben doğru dürüst hissedemiyorum. Benim kızçenin yanlışlıkla eli ayağı değiyor o kadar sanırım ay çok yoruldum deyip duruyor herhaşde. Valla sizi de duyunca korkmaya başladım iyice
2 kg olmuşlardır herhalde artık en son 1700 civarıydı, artık daha sert hareketleriBenimki de dünden beri öyle çocuğum biraz dur diyorum yattığım yerde yatak sallanıyor deprem oluyor sanıyorum bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?