- Konu Sahibi Mervenur277
Evet sanırım öyle yapicam sadece çok mu erken diyorum acaba. Adetin geçmesini bekleyin diyorlar ya kafalar karışıkŞimdi bir kan verin bence 2 gün sonra tekrar verin artışı takip etmiş olursunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet sanırım öyle yapicam sadece çok mu erken diyorum acaba. Adetin geçmesini bekleyin diyorlar ya kafalar karışıkŞimdi bir kan verin bence 2 gün sonra tekrar verin artışı takip etmiş olursunuz
Hiiben de erken yaptım transferim 6.günü dayanamayıp bugün 8.günüm kan verim diyorum ben de 2gün arayla hep takip edeyimEvet sanırım öyle yapicam sadece çok mu erken diyorum acaba. Adetin geçmesini bekleyin diyorlar ya kafalar karışık
İnşallah gönlümüze göre olur diyelim bende beklicem biraz bakalım. Stres olmak açısından erken vermeyin diyorlar o yüzden cesaret edemedimHiiben de erken yaptım transferim 6.günü dayanamayıp bugün 8.günüm kan verim diyorum ben de 2gün arayla hep takip edeyim
Erken döllenme olabilir. Kaç gün kala baya net çıktı.kızlar selammmm ,
benim regl tarihim 6sı ben 30unda öğrendim gebeliğimi reglime daha olmasına rağmen kaset testte bile aşırı kalın çizgi çıkıyor ikinci çizgi , bir sıkıntı yada önden gitme gibi bir durum olmaz dimi
ilk gebeliğimde zorunlu kürtaj oldum ondan biraz huzursuz oluyorum
6 gün kala net gördüm çizgiyi anında çıktı, şimdi 3 gün var tamamen koyu aslında ovulasyonla yakalamıştım yumurtalamamı.Erken döllenme olabilir. Kaç gün kala baya net çıktı.
Benimde oğlumda öyle oldu . Kop koyu kırmızıydı bende geç gittim gittiğimde kalp atışını duydum. İçine ferah tut kötüyü düşünme6 gün kala net gördüm çizgiyi anında çıktı, şimdi 3 gün var tamamen koyu aslında ovulasyonla yakalamıştım yumurtalamamı.
Doktora henüz gitmedim beni biraz geriyor beta takibi falan mümkün olduğunca geç gitmeyi düşünüyorum ama şaşırdım geçen sefer böyle olmamıştı
Amin canım inşallah benim daha 7 günüm var beklemek insanı strese sokuyor.Tüp Bebek ile hamileyim 2 kan sonucumda güzel ilerledi inşallah hayırlısıyla kolaylıkla sağlıkla alırız kucaklarımıza sat5agustos
hadi inşallahhh bu süreci çok güzel atlatırız sizde tez vakitte hayırlı haberi alırsınızBenimde oğlumda öyle oldu . Kop koyu kırmızıydı bende geç gittim gittiğimde kalp atışını duydum. İçine ferah tut kötüyü düşünme
Amin inşallahhadi inşallahhh bu süreci çok güzel atlatırız sizde tez vakitte hayırlı haberi alırsınız
Zaman hızlı geçiyor hiç stres yapmaAmin canım inşallah benim daha 7 günüm var beklemek insanı strese sokuyor.
5 yıl sonra tekrardan isteyince insan kendini dinlemekten alı koyamıyor neyse az kaldı haftaya kadar beklicem.Zaman hızlı geçiyor hiç stres yapma
Ben yine dayanamadım gidip kan verdim akşam 4 gibi çıkabilir dediler bakalım 2 günde bir yine veririm ilk kez pozitif görünce bekleyemiyorum çok uğraşlar sonucu oldu tüp bebek bizimİnşallah gönlümüze göre olur diyelim bende beklicem biraz bakalım. Stres olmak açısından erken vermeyin diyorlar o yüzden cesaret edemedim
Bana mı sordunuz :)Ne zaman öğrendiniz acaba