- 29 Temmuz 2024
- 287
- 88
- 27
- Konu Sahibi Mervenur277
Evet bir an alıntılayamamışım. Benim ki de 15 Ağustos o yüzden ne zaman kan versen diye sordumBana mı sordunuz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bir an alıntılayamamışım. Benim ki de 15 Ağustos o yüzden ne zaman kan versen diye sordumBana mı sordunuz :)
Dün öğrendim canım transferimin 8.günüEvet bir an alıntılayamamışım. Benim ki de 15 Ağustos o yüzden ne zaman kan versen diye sordum
357 ile öğrendim canımMaşallah sekiz günde çok güzel sonuç almışsınız. Kaçla öğrendiniz acaba
İnşallah canım sağol güzel haberlerini bekliyoruzDeğerinizde gayet iyi maşallah . Rabbim bana da bu ay güzel haberler nasip eylesin
Beta 8.günü 87.82 çıktı iyi mi sizce cuma günü yine vericem artışa bakılacakBen yine dayanamadım gidip kan verdim akşam 4 gibi çıkabilir dediler bakalım 2 günde bir yine veririm ilk kez pozitif görünce bekleyemiyorum çok uğraşlar sonucu oldu tüp bebek bizim
Normal canim ben de cok artti diye endise etmistim kendimde ama doktor dogal dediKızlar merhaba daha önce 6 kez kimyasal gebelik geçirdim en son 1 Ağustos ta adet gördüm bugün 6 günüm geçiyor 2 günüm geciyorken 1 Eylül'de akşam saatlerinde test yaptım 2 dakika içerisinde hemen çift çizgi oldu acilde kan verdim değerim 153.1 çıktı başka özel doktora gittim herhangi bir sorun gözükmüyor dedi betaya 48 saat sonra yeniden bakalım dedi dün yani 3 Eylül'de sabah kan verdim tekrar 48 saat olmadan değerim 260 çıkmış normal mi bu sonuçlar tekrardan doktora gidicem yarın
Sağlık ocağı doktorum biraz korkuttu beni ama yarın kadın doğum doktoruma gidicem bakalım ne dicek oysaki 3 gün önce baktığında gayet normal sağlıklı gözüküyor demiştiNormal canim ben de cok artti diye endise etmistim kendimde ama doktor dogal dedi
Bazi doktorlar %60 artis yeterli diyor bazilari en az iki kati olmali diyor %80 den asagi artis olunca doktorlar iki gun aralikli testler istiyor devam et bakalim az artmamis bir anda firlayanda gorduk forumda her sey olabilirSağlık ocağı doktorum biraz korkuttu beni ama yarın kadın doğum doktoruma gidicem bakalım ne dicek oysaki 3 gün önce baktığında gayet normal sağlıklı gözüküyor demişti
kizlar 5+3 te yani bu cumartesi kese gormek icin gidicem doktor betamin tahmini 7 binde olacagini soyledi vajinal bakmadi karindan bakicam dedi ama sizce kalp atisini da gorebilir mi ya cok endişe ediyorum daha once 5+3 te kalp atisi goren var mi
Evet yapılan kliniklerde de farklılık gösterebilirmiş bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallahBazi doktorlar %60 artis yeterli diyor bazilari en az iki kati olmali diyor %80 den asagi artis olunca doktorlar iki gun aralikli testler istiyor devam et bakalim az artmamis bir anda firlayanda gorduk forumda her sey olabilir
Benim daha önceki gebeligimde keseyi görmesi 6.7.haftaya denk gelmişti canım görülmeyebilir kese tam olusmadiysakizlar 5+3 te yani bu cumartesi kese gormek icin gidicem doktor betamin tahmini 7 binde olacagini soyledi vajinal bakmadi karindan bakicam dedi ama sizce kalp atisini da gorebilir mi ya cok endişe ediyorum daha once 5+3 te kalp atisi goren var mi
Ayni yerde tam 48 saatte kan vermeyi deneyin benim doktorum farkli yerlerde vermenin 100 deger bile oynatabilecegini soyledi cunku moralinizi bozmayin inanin burda yaziyolar beler neler oluyorEvet yapılan kliniklerde de farklılık gösterebilirmiş bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Doktor cok emin konustu ben de acikcasi baska doktora da gitmek istemedim ama zor dayaniyorum su anBenim daha önceki gebeligimde keseyi görmesi 6.7.haftaya denk gelmişti canım görülmeyebilir kese tam olusmadiysa
Evet anlıyorum inşallah görünür sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın rabbim kimsenin emeğini karşılıksız bırakmasınDoktor cok emin konustu ben de acikcasi baska doktora da gitmek istemedim ama zor dayaniyorum su an
Amin canim cemil cumlemizin isteyenin kucagini bos birakmasin insallahEvet anlıyorum inşallah görünür sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın rabbim kimsenin emeğini karşılıksız bırakmasın
Yarın olsun inşallah doktor nasıl yonlendirirse bakalımAyni yerde tam 48 saatte kan vermeyi deneyin benim doktorum farkli yerlerde vermenin 100 deger bile oynatabilecegini soyledi cunku moralinizi bozmayin inanin burda yaziyolar beler neler oluyor
Iyi haberlerini bekliyorum canimYarın olsun inşallah doktor nasıl yonlendirirse bakalım