- 26 Şubat 2022
- 1.421
- 874
- 33
- Konu Sahibi Mervenur277
Regle 6 gün var inşallah gelirim bende buraya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar, ben de sanırım bu gruptayım daha önce 4 kaybım oldu çok şükür yine pozitifi gördüm. L Lavinin benim de 2 3 gün gölge gibiydi sonrasında çizgiyi net bir şekilde gördüm sonra aynı marka testle silik leş meye başladı dedim sanırım yine kaybediyorum. Bugün baktım diğerlerine nazaran daha net bir çizgi çıktı pcos olduğu için tam bir adet gecikmesi de hesaplayamıyorum. Henüz normal testlerde çizgiyi göremedim. Çok stresli bir süreç. Tahlil vermeye gitmeye de korkuyorum biraz. Kimseye de diyemedim daha.Grubu görünce belki dedim biraz konuşunca rahatlarım ☺
Umarım alırsın evladını kucağına rabbim güç versin minik fasulyenemerhaba hanımlar umarım ben de bu gruptayımdır:) bu yıl iki kere tüp bebek tedavisi oldum.İkinsinde de 6.haftada gelişimi durdu.İlkinde kürtaj oldum,ikincisi ise kendiliğinden düştü o kadar yıprandım ki kafamı toparlamak için akçaya yazlığa geçtim.İş yeri ile de uzaktan çalışma konusunda anlaştım.Amacım kendimi toparlama sonra yeniden tüp bebek tedavisine başlamaktı kiiiiiii bu ay reglim gecikti ve dün önce erken gebelik testi yaptım çift çizgiyi görünce çok şaşırdım hemen kan tahliline gittik.Kan tahlili sonucum da 508 çıktı.Yarın tekrar kan tahlili vereceğim artışı gördükten sonra doktor randevusu ayarlayacağım.Lütfen dua edin hamileliğim öncekiler gibi olmasın devam etsin ve sağlıkla mutlulukla alayım bebeğimi kucağıma
Pozitife benziyor kaç dk da çıktı erken test yapsan tam çıkardı aslındaKızlar merhaba testimi yorumlarmisiniz En son adet tarihine 1 günüm var
Ay hayırlı olsun sağlıkla ilerlersin gebeliğin inşallah5 dkka içinde çıktı dün erken de yaptım oda bu şekilde çıktı
Amin çok teşekkür ederim umarım öyledir dün de hafif kahverengi ufak bir lekelenmem oldu çok umutlanmak istemiyorum ama bakalım inşallah adetin geçmesini beklicemAy hayırlı olsun sağlıkla ilerlersin gebeliğin inşallah
Şimdi bir kan verin bence 2 gün sonra tekrar verin artışı takip etmiş olursunuzAmin çok teşekkür ederim umarım öyledir dün de hafif kahverengi ufak bir lekelenmem oldu çok umutlanmak istemiyorum ama bakalım inşallah adetin geçmesini beklicem
Canım senin bütün değerlerin 2 katı hep artmış inşallah sağlıkla ilerlesinkızlar bugün değerim 121.48 çıktı ne diyosunuz