Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Lansinoh bende acittigini okumustum. Biraz uzak kaldim o nedenle aslinda. Bi arastirayim bende bunu bakalim besik olarak ne kullanmistin canim park yatak öneriyor musun
kullandım memnun kaldım ben. Inş budefada kullanıcam. Sallanma özelliği vs vardı ilk aylar oda çok iyi oldu. Dur hatta benimkinin resmini ekleyeyim

Artık yemek yaparken midem bulanıyor ya özellikle kıymadan kıymalı yemek yiyemiyorum kuşbaşında sıkıntı yok nasıl oluyor anlamadım ikisi de aynı et burnuma pis kokuyor sanki

kullandım memnun kaldım ben. Inş budefada kullanıcam. Sallanma özelliği vs vardı ilk aylar oda çok iyi oldu. Dur hatta benimkinin resmini ekleyeyimEki Görüntüle 3498440
Canim çok teşekkür ederim bende anne yanı da olabilen bir park yatak alayim diyorum. Bunu kendi odama alırım diyorum. Ama bebegin odasinda da bir beşiği olsa diyorum o zaman nasil yapsam kararsizim. Bunlar en kullanışlı olanlar sanırım ama

Ne demek çok güzel olur o park yataklari görsem vaktinde hiç kaçırmaz alırdım. Odası da tamamen sizin zevkinize kalmış bebek odasi istiyorum dersiniz beşigiyle herşeyiyle yaparsınız yada odası ayrılacağı zaman yaparsınız çocuk odası gibi

Benim kızım kusan bir bebekti tulumlar çok kullanışlı olmadı alt üst daha kullanışlı buldum ben. Tulumlarda tatlı oluyor ama. Birine ağırlık verme bence dengeli git

Cok sevindim benimde 4. Haftada olmuştu sonra kesildi ara ara bazı günler günde bir kere filan gelmeye başladı doktorda sürekli normal dio valla paronayak oldum
Sebebi ne acaba ? 7+4 de olmustu bende 2 saatte durmuştu simdi uzun sürdü ağrı sancı yoksa normal sayiliyormus evet bugun 10+1 deyiz insallah bir daha olmaz. Bebislerimiz iyi olsunda

Sebebi ne acaba ? 7+4 de olmustu bende 2 saatte durmuştu simdi uzun sürdü ağrı sancı yoksa normal sayiliyormus evet bugun 10+1 deyiz insallah bir daha olmaz. Bebislerimiz iyi olsunda
İnşallh hiç olmasın ya ben perde ameliyatı olmuştum iki kere doktor ondan dolayı olabilir diyo ama kanama alanı falanda yok yani demek sebepsiz de olabiliyor sanırım cok yaşayan var cunku

İnşallh hiç olmasın ya ben perde ameliyatı olmuştum iki kere doktor ondan dolayı olabilir diyo ama kanama alanı falanda yok yani demek sebepsiz de olabiliyor sanırım cok yaşayan var cunku
Evet bende de yok canim kanama alanı ama insan doktora gitmeden de duramiyor endiseleniyoruz ister istemez.

Artık yemek yaparken midem bulanıyor ya özellikle kıymadan kıymalı yemek yiyemiyorum kuşbaşında sıkıntı yok nasıl oluyor anlamadım ikisi de aynı et burnuma pis kokuyor sanki
Aynı bende kırmızı eti kuşbaşı yiyebiliyorum ama kıyma pişerken bile kokusu gelse midem bulanıyor

Ben ilkinde ultrason ölçümüne göre almıştım doktorum sonradan tarihi ölçüme göre değiştirmişti çünkü.
Lansinoh bende acittigini okumustum. Biraz uzak kaldim o nedenle aslinda. Bi arastirayim bende bunu bakalim besik olarak ne kullanmistin canim park yatak öneriyor musun
Ben oğlumda lansinoh kullandım teklisini çok da memnun kaldım valla. Hatta okula götürüp orada sağım ýaptım çok işime yaradı. Hiç öyle acıma falan olmadı. Ama direk sağıma başlayınca acıtır. 2 dklık masaj alıştırma ayarını geçmemek gerekiyor

Teklide silikon göğüs yastığı varmıydı. Bende masajda calistiriyordum ama en düşük ayarda bile canım çok yandı acaba niye diğer makinede hiç böyle olmamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…