Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Ne demek 🥰😊 çok güzel olur o park yataklari görsem vaktinde hiç kaçırmaz alırdım. Odası da tamamen sizin zevkinize kalmış bebek odasi istiyorum dersiniz beşigiyle herşeyiyle yaparsınız yada odası ayrılacağı zaman yaparsınız çocuk odası gibi
Ben odasına 1 yaştan sonra montesorri yatak düşünüyorum aslinda. Baslangicta park yatakla baslayalim hic ahsap besik kismina girmeyelim dedim. Ama hala net degilim bu konuda. Ahşap beşiği de hic yoksa yine 3 yaşa kadar falan kullanir sanki. O da biraz aklimi karistiriyor aslinda. Oda yapcaz direkt biz ama odada da yatak olmadan olmaz gibi 😃 park yatagi odamiza aliriz çünkü. Fikirler fikirler ... 😙

Bende kuşbaşı yiyemiyorum kızlar ağzımda büyüyor. Kıyma yiyorum minik minik ya makarnayla veya yemeğin içinde iyice kavrulunca güzel oluyo gibi geliyo bana
Eskiden kıymayı hepsinden çok severdim şu an sevemiyorum işte kötü bir tat ve koku var sanki bak şu an kıyma diyince bile midem bulandı😃😂

Kızlar bnm de sabahtir alt karnında ağrı var yürüyünce daha çok ağrıyor 12 haftaya girdim bugün

Canim neden agriyor ki acaba o kadar kesilmeden. Ağır bir is mi yaptin bir yerlere mi uzandın ? Hastane yakınsa istersen bir acile gidebilirsin muayene ol aklinda kalmasin için rahat etsin.
Çünkü ben her gittigim dra sordum nerdeyse agrim oluyor diye, bana hep ayni cevabi verdiler. Arada agriyorsa sorun yok ama kesintisiz agri varsa doktora gelmen gerekir dediler.
Bugun ayni agri bendede var sanki agri degilde batma hissi gibi daha cok sol tarafta..ara ara gelip gidiyo ama sabahtan beri var

Bugun ayni agri bendede var sanki agri degilde batma hissi gibi daha cok sol tarafta..ara ara gelip gidiyo ama sabahtan beri var
Benimkide sızlıyor gibi ağrıyor böyle olunca korkuyorum normalde ağrı ara ara girip giderdi sabahtir geçmedi bir türlü yarın devam ederse hastaneye giderim artık

Benim çok kötü olmuştu sür birşey olmaz dedi ama sen gene de doktoruna sor, ara ara sürdüm ben azıcık azıcık
Çok teşekkür ederim, salı günü randevum var o zaman soracağım. Alerji problemim de oluştu, önceden de vardı neye oldugunu bilmiyorum test yaptırmadım daha önce ama şimdi daha çok arttı her gün kabarcıklar oluşuyor vücudumda, tükettiğim bir besinden kaybaklanıyor sanırım. Alerji testi yapılabiliyor mu acaba hamileyken onu da sormam gerekiyor 😔

Çok teşekkür ederim, salı günü randevum var o zaman soracağım. Alerji problemim de oluştu, önceden de vardı neye oldugunu bilmiyorum test yaptırmadım daha önce ama şimdi daha çok arttı her gün kabarcıklar oluşuyor vücudumda, tükettiğim bir besinden kaybaklanıyor sanırım. Alerji testi yapılabiliyor mu acaba hamileyken onu da sormam gerekiyor 😔
Benim de Bi kaç gündür bacağım da kabarcıklar oluşuyor ya minik minik kaşınıyor sadece hastanede simit yemiştim o gün niye böyle oldu anlamadım tüm vucüdum kurudu zaten neremi kremleyeceğimi şaştım

Ayni durumdayim yaa.. vallahi insallah sadece gecici bir süre icin yasiyoruzdur bunlari. Ben doktora gidince yüzüme lazer yaptirmak zarar verir mi diye sormayi düşünüyorum. Bakalim ne cevap alcam. Normalde yaptırıyorsum bir yildir falan ara vermistim. Etrafimdaki herkes yok yaptirma dese de bir doktor görüşü almak istiyorum bu konuda.
İnşallah öyledir, çok sinir bozucu bir durum oluyor. Tabi ki öncelikle bebişlerimizin sağlığı önemli. 🥲💖

Benim de Bi kaç gündür bacağım da kabarcıklar oluşuyor ya minik minik kaşınıyor sadece hastanede simit yemiştim o gün niye böyle oldu anlamadım tüm vucüdum kurudu zaten neremi kremleyeceğimi şaştım
Kaşıdıkça da daha çok artıyor 😔
Bunları sormak gerek doktora, umarım geçici şeylerdir.

D vitamini, b12 iğnesi, bir de regenesis diye bir takviye ilacı kullaniyorum içerisinde birçok şey var.
Bana sadece elenetal 2 verdi, adını tam doğru yazamamis olabilirim. Kalkıp bakmaya da üşendim 😂 kan değerlerim iyi çıkmıştı rutin kontrollerde. Ekstra biseye gerek yok dedi. Bende merak ettim sizler napiyonuz diye

Selam canım bana doktor, Osteocare woman ve premama +dha verdi. Premama içinde 2 şekil vitamin var biri kahvaltı sonrası diğeri akşam yemeği sonrası alıyorum.
İkisini de ilk kez duydum ama doktor verdiyse zaten bı bildiği vardır, şifa olsun

X