- 16 Eylül 2024
- 559
- 364
- 34
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #5.581
Ayni durumdayim yaa.. vallahi insallah sadece gecici bir süre icin yasiyoruzdur bunlari. Ben doktora gidince yüzüme lazer yaptirmak zarar verir mi diye sormayi düşünüyorum. Bakalim ne cevap alcam. Normalde yaptırıyorsum bir yildir falan ara vermistim. Etrafimdaki herkes yok yaptirma dese de bir doktor görüşü almak istiyorum bu konuda.Evet gerçekten de böyle 3 4 günde bir bıyıklarım çıkmaya başlıyor sanki. Genel olarak cildim çok hassas vücudum da aynı şekilde hassas. Ne yapacağız bilmiyorum
Oy masallah 6 yillik anneNaçizane var bi 6 yıllık tecrübemiz :) Benim sütüm maşallah çoktu zaten ikisinden de aynı anda sağıp vakit kaybetmemek adına ikili aldım. Hem çalıştığım için iş yerinde de sağdım, pratik oldu. Evdeyken de her boş vakitte sağıp buzluğa attım sütleri. Memeyi ne kadar çok boşaltırsan o kadar çok sütün oluyor bi de. Teklide de birinden sağarken diğerinden süt gelince ziyan oluyor haliyle.
Sen normal zamanda ne kullaniyordun dermokozmetik olarak.Ben de bi gitmeyi düşünüyorum muhtemelen üç aydan sonra içeriği zararsız olan kremlerden kullanabiliriz çünkü kış geliyor şimdi rüzgarda iyice artar muhtemelen
Calismiyorum canim. Ama zamandan tasarruf acisindan acaba ciftliler daha mi iyi olur diyorum bi yandan daÇalışıyorsanız 2 li. Evdede bebek emmemesi durumunda 2li iyi oluyor emerse tekli yetiyor.
Evet evet bence de alabilirsin doğumdan sonra :)Oy masallah 6 yillik anneBana da hep 2liler mantikli geliyor aslinda ama bir yandan da evdeyim calismiyorum. Bi gogsu bebis emse digerini sagsam tekli yeter mi diye düşünüyorum. Dogumdan sonra alsam da olur galiba bebisin emme sekline göre karar vererek. Her detay düşünülüyor hamileyken gercekten
emerken tekli yetiyor oda ilk birkaç ay çok lazım oluyor. Bebek küçükken ikisini birden bitiremiyor sağmayınca azalıyor o yüzden kalan diğer göğüsü sağmak çok iyi oluyor onada tekli yetiyor. Ama olaki emmezse sagip vermek isteyen için ikili güzel.Calismiyorum canim. Ama zamandan tasarruf acisindan acaba ciftliler daha mi iyi olur diyorum bi yandan da
Güya alayim ilk aradan cikarayim diyordum galiba bu da sonraya kalacakemerken tekli yetiyor oda ilk birkaç ay çok lazım oluyor. Bebek küçükken ikisini birden bitiremiyor sağmayınca azalıyor o yüzden kalan diğer göğüsü sağmak çok iyi oluyor onada tekli yetiyor. Ama olaki emmezse sagip vermek isteyen için ikili güzel.
Ben hamilelikte kullanmadım ama çok iyi hemen işe yarıyor aşırı içme doktor ml söylemedi mi ya da eczacıEvet canim o suruptan verdi ne kadar kullandın?
Aslında benim var ama bende heves ettim eller serbest almak istiyorum hepsiburadada teklisi 1100 gibi bir rakama geliyor. Belki dayanamayıp alırımGüya alayim ilk aradan cikarayim diyordum galiba bu da sonraya kalacakbebisin moduna bagli olarak alcaz galiba tekli veya ikili
Bunu bende gördüm ama kullanışlı olur mu bilemedim valla. Sendeki ne markaydi canim bu aradaAslında benim var ama bende heves ettim eller serbest almak istiyorum hepsiburadada teklisi 1100 gibi bir rakama geliyor. Belki dayanamayıp alırımEki Görüntüle 3498403
Ölçü olarak dediler de gun olarak bisi demedi haftaya kontrolum var zaten sorarimBen hamilelikte kullanmadım ama çok iyi hemen işe yarıyor aşırı içme doktor ml söylemedi mi ya da eczacı
Düzene girerse bırak bence canım çünkü bu sefer de bağırsak ona alışıyor bırakınca yine kötü oluyorÖlçü olarak dediler de gun olarak bisi demedi haftaya kontrolum var zaten sorarim
Dün burger yedik o kadarSupheli bir sey yedin mi
yorumları iyiydi genel olarak. Bir denemek istiyorum döküntü kablo hiçbirşey yok. Benim mamajo vardı onun parcalarindan biri bozuldu bebek emmiyordu tamirle uğraşamayıp lansinoh aldım pek memnun kalmadim.Bunu bende gördüm ama kullanışlı olur mu bilemedim valla. Sendeki ne markaydi canim bu arada
Lansinoh bende acittigini okumustum. Biraz uzak kaldim o nedenle aslinda. Bi arastirayim bende bunu bakalimyorumları iyiydi genel olarak. Bir denemek istiyorum döküntü kablo hiçbirşey yok. Benim mamajo vardı onun parcalarindan biri bozuldu bebek emmiyordu tamirle uğraşamayıp lansinoh aldım pek memnun kalmadim.
Canim geçer insallah. Bende de var o dedigin yürüyünce daha sık oluyor. Gün içinde otururken de hatta su an yazarken bile var. Kasık agrisi yani bildigimiz. Insallah normaldir. Dr hep normal diyor surekli kesilmeden degil de arada agriyorsa.Kızlar bnm de sabahtir alt karnında ağrı var yürüyünce daha çok ağrıyor 12 haftaya girdim bugün
İşte kesilmeden ağrıyor oturunca geçiyor ayaktayken ağrı değilde nasil diyim sızlıyor gibi bir sürü iş güç vardı kaldı hepsi yatıyorum sabahtir:/Canim geçer insallah. Bende de var o dedigin yürüyünce daha sık oluyor. Gün içinde otururken de hatta su an yazarken bile var. Kasık agrisi yani bildigimiz. Insallah normaldir. Dr hep normal diyor surekli kesilmeden degil de arada agriyorsa.
Canim neden agriyor ki acaba o kadar kesilmeden. Ağır bir is mi yaptin bir yerlere mi uzandın ? Hastane yakınsa istersen bir acile gidebilirsin muayene ol aklinda kalmasin için rahat etsin.İşte kesilmeden ağrıyor oturunca geçiyor ayaktayken ağrı değilde nasil diyim sızlıyor gibi bir sürü iş güç vardı kaldı hepsi yatıyorum sabahtir:/