- 14 Mayıs 2023
- 981
- 849
- 37
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #5.561
Benim çok kötü olmuştu sür birşey olmaz dedi ama sen gene de doktoruna sor, ara ara sürdüm ben azıcık azıcıkBephantol nemlendirici kullanabilir miyiz acaba yüzümüzde, kaşlarımda, dudak çevremde, çenemde pul pul dökülme oluyor.
Doktora gidince soracağım yine de. Hepimizde aynı problemler varmış
Birkaç sivilcem de var..
Bende başladım ufaktan, yakınlarımızda minik hediyeler almış tulum zıbın falan yeğenimin montessorri yatağı beşiği geldi bize odasını kuracağız hafiften. Liste yapıp çok abartmamayı düşünüyorum. Alınacak çok şey varalışverişlere başladınız mııııı
Ne zaman gideceksin bebişSorarım zaten canım tam bir saatlik yol çekiyorum gitmek için şehir hastanesini şehrin diğer ucuna yapmışlar resmen benim için bakmasana peritonologa yönlendirmesi daha önemli ama
Ben de bi gitmeyi düşünüyorum muhtemelen üç aydan sonra içeriği zararsız olan kremlerden kullanabiliriz çünkü kış geliyor şimdi rüzgarda iyice artar muhtemelenAh kuzum ya bu roza ile yasamasi da bir dert zaten. Benimde artti sanki. Zaten ben sürekli olarak kullanmiyordum da kremlerimi simdi hic surmuyorum ne olur ne olmaz diye. Biodermanin atoderm kremi varya daha once onu onermisti cildiyecim onu kullaniyorum ben genelde. Yeterli nemlendirjyor. Ama onu bile fazla kacirinca hemen sivilceleniyorumcok zor gercekten bu süreçte ne yapcaz nasil bakicaz yüzümüze bilmiyorum. Cildiyeye mi görünmek gerek acaba tekrar
11 kasımda çıkar sonuç dediler o gün gideceğim canım haftaya pazartesi oluyor herhaldeNe zaman gideceksin bebiş
Hadi bakalım güzel haberler al inşallah kuzum11 kasımda çıkar sonuç dediler o gün gideceğim canım haftaya pazartesi oluyor herhalde
ayy çok heyecanlı bende cinsiyeti öğrensem başlıycamm yavaştanBen başladım yavaş yavaş
sağlıkla gelsinler gülerek giysinlerBende başladım ufaktan, yakınlarımızda minik hediyeler almış tulum zıbın falan yeğenimin montessorri yatağı beşiği geldi bize odasını kuracağız hafiften. Liste yapıp çok abartmamayı düşünüyorum. Alınacak çok şey var
Kaç haftalıksın?ayy çok heyecanlı bende cinsiyeti öğrensem başlıycamm yavaştan
Nasıl sağım yapmalıyız? Mesela bir memeyi emdi ama tamamen bitiremedi kalanı sağıp aynı anda diğer memeyi de mi sağmalıyız? Tecrübeli bulunca hemen sorayım dedim :)Naçizane var bi 6 yıllık tecrübemiz :) Benim sütüm maşallah çoktu zaten ikisinden de aynı anda sağıp vakit kaybetmemek adına ikili aldım. Hem çalıştığım için iş yerinde de sağdım, pratik oldu. Evdeyken de her boş vakitte sağıp buzluğa attım sütleri. Memeyi ne kadar çok boşaltırsan o kadar çok sütün oluyor bi de. Teklide de birinden sağarken diğerinden süt gelince ziyan oluyor haliyle.
İyi olduğuna sevindim canımGeçmiş olsun canım. İlk gebeliğimde covid geçirdim. Düşmeyen ateşim vardı günde 4 parol içtim 4 gün boyunca. Yine hamileliğimin bu zamanlarıydı. Çocuğumun hiçbirşeyi yok maaşallah. Asıl vücudun ateşli kalması bebeğe zarar verebilir Allah korusun
Az önce yeşil bir sıvı kustum normal mi bilmiyorum kanama da bir daha olmadı, doktora gitmedi hemen bir kanamada aslında kırmızı kandı ama bakalım bir daha olursa hemen gidicemBu sabah bende oldu canım 10+0 dayiz bugün doktoruma gittim. Ayni bir parmak uzunlugunda kahverengi iplik gibi birseydi ama benim sonrasinda akinti olarak devam etti bel ve kasik agrimda vardı. Doktorum kabızlıktan olduğunu söyledi agrilarin bagirsaklarim cok dolu gorundudoktor kahve rengi akıntıların sorun olmadığını söyledi ama uzun sürdüğü icin yinede progesteron verdi fitil olarak kullanacağım. Sen nasılsın suan iyi misin
Az önce yeşil bir sıvı kustum normal mi bilmiyorum kanama da bir daha olmadı, doktora gitmedi hemen bir kanamada aslında kırmızı kandı ama bakalım bir daha olursa hemen gidicem
Evet canim o suruptan verdi ne kadar kullandın?Aynen hormonlar hemen değişiyor İnş ilaçla düzelir canım duphaloc mu verdi o da iyi geliyordu bana bundan 2 hafta önce bende de aşırı derecede kabızlık vardı şuan yok şükür ama inş tekrarlanmaz
Hamileler için güzel bir nemlendirici buldum ı'm from vitamin gel biraz pahalı ama napalım çoğunda alkol var değişik değişik maddeler var sipariş verdim ben deBephantol nemlendirici kullanabilir miyiz acaba yüzümüzde, kaşlarımda, dudak çevremde, çenemde pul pul dökülme oluyor.
Doktora gidince soracağım yine de. Hepimizde aynı problemler varmış
Birkaç sivilcem de var..
Bence bir doktora gorun canim icin rahat etsinAz önce yeşil bir sıvı kustum normal mi bilmiyorum kanama da bir daha olmadı, doktora gitmedi hemen bir kanamada aslında kırmızı kandı ama bakalım bir daha olursa hemen gidicem
uzun süreli kullanım açısından da takım. tulum 1-2 giydirdikten sonra gerdirmeye başlıyo. ilk aylarda çok hızlı büyüyolar çünkü.Kizlar, tulum mu daha mantikli yoksa ikili alt ust takim mi? Annem diyo ki tulum zor olur cocuk usur bez degistirirken tum kiyafet cikiyo diye, ama citcitlari var alttan? Ayrica fermuarli olanlari da yabancilar cok ovuyo zaman kazandiriyo diye. Ikisini aldim genelde. Takim daha mi mantikli? Pantolon giydir cikar cocuga daha zor gibi geliyo bana
Evet ya benim giydiremediğim çok kıyafet oldu sık sık yıkanmıyor zaten makineyi doldursun biraz diye bekletiyorsun yıkayıp ütüledikten sonra bir bakıyorsun küçülmüş. 0-3 ayı çok almamak gerek bence hediye de çok geliyor o aylar için.uzun süreli kullanım açısından da takım. tulum 1-2 giydirdikten sonra gerdirmeye başlıyo. ilk aylarda çok hızlı büyüyolar çünkü.
Aslında biraz sizin süt miktarınıza göre de değişiklik gösterir bu durum. İlk zamanlar çeneleri çok güçlü olmadığı için tam çekemiyorlar haliyle memede süt kalıyor. Ben genelde ikisini de emdikten sonra kalanları sağıyordum. Bazen de uzun uyuduğu zaman memelerimi boşaltmak için sağıyordum. 4-5 aylık zamanlarında meme reddi oldu mesela, o zaman bir hafta kadar hep biberonla sağdığım sütleri içti.Nasıl sağım yapmalıyız? Mesela bir memeyi emdi ama tamamen bitiremedi kalanı sağıp aynı anda diğer memeyi de mi sağmalıyız? Tecrübeli bulunca hemen sorayım dedim :)