Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Benim çok kötü olmuştu sür birşey olmaz dedi ama sen gene de doktoruna sor, ara ara sürdüm ben azıcık azıcık

alışverişlere başladınız mııııı
Bende başladım ufaktan, yakınlarımızda minik hediyeler almış tulum zıbın falan yeğenimin montessorri yatağı beşiği geldi bize odasını kuracağız hafiften. Liste yapıp çok abartmamayı düşünüyorum. Alınacak çok şey var

Ben de bi gitmeyi düşünüyorum muhtemelen üç aydan sonra içeriği zararsız olan kremlerden kullanabiliriz çünkü kış geliyor şimdi rüzgarda iyice artar muhtemelen

sağlıkla gelsinler gülerek giysinler

Nasıl sağım yapmalıyız? Mesela bir memeyi emdi ama tamamen bitiremedi kalanı sağıp aynı anda diğer memeyi de mi sağmalıyız? Tecrübeli bulunca hemen sorayım dedim :)

İyi olduğuna sevindim canım ateşim 37.5in üzerine çıkmıyor ama baş ağrısı ve halsizlik beni bitiriyor. İlaçsız çok zor

Az önce yeşil bir sıvı kustum normal mi bilmiyorum kanama da bir daha olmadı, doktora gitmedi hemen bir kanamada aslında kırmızı kandı ama bakalım bir daha olursa hemen gidicem

Aynen hormonlar hemen değişiyor İnş ilaçla düzelir canım duphaloc mu verdi o da iyi geliyordu bana bundan 2 hafta önce bende de aşırı derecede kabızlık vardı şuan yok şükür ama inş tekrarlanmaz
Evet canim o suruptan verdi ne kadar kullandın?

Hamileler için güzel bir nemlendirici buldum ı'm from vitamin gel biraz pahalı ama napalım çoğunda alkol var değişik değişik maddeler var sipariş verdim ben de

uzun süreli kullanım açısından da takım. tulum 1-2 giydirdikten sonra gerdirmeye başlıyo. ilk aylarda çok hızlı büyüyolar çünkü.

uzun süreli kullanım açısından da takım. tulum 1-2 giydirdikten sonra gerdirmeye başlıyo. ilk aylarda çok hızlı büyüyolar çünkü.
Evet ya benim giydiremediğim çok kıyafet oldu sık sık yıkanmıyor zaten makineyi doldursun biraz diye bekletiyorsun yıkayıp ütüledikten sonra bir bakıyorsun küçülmüş. 0-3 ayı çok almamak gerek bence hediye de çok geliyor o aylar için.

Nasıl sağım yapmalıyız? Mesela bir memeyi emdi ama tamamen bitiremedi kalanı sağıp aynı anda diğer memeyi de mi sağmalıyız? Tecrübeli bulunca hemen sorayım dedim :)
Aslında biraz sizin süt miktarınıza göre de değişiklik gösterir bu durum. İlk zamanlar çeneleri çok güçlü olmadığı için tam çekemiyorlar haliyle memede süt kalıyor. Ben genelde ikisini de emdikten sonra kalanları sağıyordum. Bazen de uzun uyuduğu zaman memelerimi boşaltmak için sağıyordum. 4-5 aylık zamanlarında meme reddi oldu mesela, o zaman bir hafta kadar hep biberonla sağdığım sütleri içti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…