- 14 Mayıs 2023
- 981
- 849
- 37
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #5.641
Multivitamin içerikleri. Folik asit, omega , magnezyum . Osteocare kemik sağlığı içinmiş. Kullanıyorum 3 haftadırİkisini de ilk kez duydum ama doktor verdiyse zaten bı bildiği vardır, şifa olsun
Domates biber acı yiyorsanız biraz ara verin isterseniz bu süreçte daha hassasız egzamalı ciltleri daha da beter ediyorKaşıdıkça da daha çok artıyor
Bunları sormak gerek doktora, umarım geçici şeylerdir.
İyi duruyolar ikisi de , ben ilk gebeligimde decavit diye bı vitamin kullanmıştım bunda da elenetal 2 diye bı ilaç verdi. Onla devam ediyorum bakalimMultivitamin içerikleri. Folik asit, omega , magnezyum . Osteocare kemik sağlığı içinmiş. Kullanıyorum 3 haftadır
Benim vitaminlerimin kötü olduğunu söylemişti o yüzden farklı şeyler veriyor olabilirler.Bana sadece elenetal 2 verdi, adını tam doğru yazamamis olabilirim. Kalkıp bakmaya da üşendimkan değerlerim iyi çıkmıştı rutin kontrollerde. Ekstra biseye gerek yok dedi. Bende merak ettim sizler napiyonuz diye
İçilmedigi söyleniyor ama içenler var doktor daha iyi yönlendirir, muhtemelen ihtiyaca göre ilerlerKızlar 12 haftalık oldumda folik asit icmeme gerek varmı acaba doktora sormayı unutmuşum
Sağlıkla doğsun inşallahBen de sadece elenetal 2 ve corasprin kullanıyorum. Plasenta yi besleyen damarlarda çentik var ileride bebiste gelişim geriliği olmaması için corasprin başlattı. Vitamin sizlerin ne acaba diye bı merak ettim
Doğru, baharat da tetikliyor olabilir. Çok tüketmiyorum ama hiç tüketmiyorum diyemem çok seviyorum acıyıDomates biber acı yiyorsanız biraz ara verin isterseniz bu süreçte daha hassasız egzamalı ciltleri daha da beter ediyor
Doktorumuzun çok gebesi var, kızkardeşimde ona gitmişti çok güveniyorum kendisine. Saçlarım çok dökülüyordu öncesinde sadece folikasit alıyodum bunlar iyi geldi bana bence İnşallah sağlıkla tamamlarız tüm anneler tamamlar süreciİyi duruyolar ikisi de , ben ilk gebeligimde decavit diye bı vitamin kullanmıştım bunda da elenetal 2 diye bı ilaç verdi. Onla devam ediyorum bakalim
Bende demir takviyesi d vit ve folik asit kullanıyorum . Tabi progestana da devam ediyorum . Doktorun bir de karışık vitamin ve minerallerin olduğu ilaç yazdı ama folik asit bitince geçersin ona sorun olmaz dedi. Bir de benim lekelenmelerim devam ediyor halaİyi duruyolar ikisi de , ben ilk gebeligimde decavit diye bı vitamin kullanmıştım bunda da elenetal 2 diye bı ilaç verdi. Onla devam ediyorum bakalim
Bir bilgim yok fakat umarım geçer ve sağlıklı huzurlu bir gebelik sürüp sağlıkla bebeğine kavuşursunBende demir takviyesi d vit ve folik asit kullanıyorum . Tabi progestana da devam ediyorum . Doktorun bir de karışık vitamin ve minerallerin olduğu ilaç yazdı ama folik asit bitince geçersin ona sorun olmaz dedi. Bir de benim lekelenmelerim devam ediyor haladoktorum plasenta biraz aşağıda dedi ama ilerleyen haftalarda yukarı çıkar demişti . Böyle bi durum yaşayan var mı ? Önceki gebeliklerinde filan
Ben instagramda Kağan Kocatepeyi de takip ediyorum. Plasentanın aşağı olması durumunda büyük ihtimalle yukarı çıkar demişti bir soru cevapta. Stres yapmayın sizin de çıkar inşallahBende demir takviyesi d vit ve folik asit kullanıyorum . Tabi progestana da devam ediyorum . Doktorun bir de karışık vitamin ve minerallerin olduğu ilaç yazdı ama folik asit bitince geçersin ona sorun olmaz dedi. Bir de benim lekelenmelerim devam ediyor haladoktorum plasenta biraz aşağıda dedi ama ilerleyen haftalarda yukarı çıkar demişti . Böyle bi durum yaşayan var mı ? Önceki gebeliklerinde filan
Bebek büyüdükçe yukarıya doğru yerleştiği için lekelenmeler biter ve sık idrara çıkma muhabbeti de azalır, idrar kesesine baskı azaldığı içinBende demir takviyesi d vit ve folik asit kullanıyorum . Tabi progestana da devam ediyorum . Doktorun bir de karışık vitamin ve minerallerin olduğu ilaç yazdı ama folik asit bitince geçersin ona sorun olmaz dedi. Bir de benim lekelenmelerim devam ediyor haladoktorum plasenta biraz aşağıda dedi ama ilerleyen haftalarda yukarı çıkar demişti . Böyle bi durum yaşayan var mı ? Önceki gebeliklerinde filan
doktorum perşembe kontrole çağırdı o zaman öğreniriz dediii perşembeyi iple çekiyorummmmOo iyi az kalmış cinsiyete
Sevindim canım inşallah perşembe gösterir kendini bebiş öğrenirsinizdoktorum perşembe kontrole çağırdı o zaman öğreniriz dediii perşembeyi iple çekiyorummmm
ikili tarama sonucumuz da normal çıktı çok şükür
10. Haftada yaptırdık 10 gün sonra çıktıKızlar fetal dna yaptırdınız mı? Yaptırdoysanız nezaman
Gözün aydın canımdoktorum perşembe kontrole çağırdı o zaman öğreniriz dediii perşembeyi iple çekiyorummmm
5-6 kişi yaptırdık. Çoğumuz 10 ve 11. Haftalarda yaptırdı. Ben kan verdiğimde 11. Haftadaydım.Kızlar fetal dna yaptırdınız mı? Yaptırdoysanız nezaman
Siz Ataşehir Avicenneda ikili test yaptırmıştınız değil mi ?doktorum perşembe kontrole çağırdı o zaman öğreniriz dediii perşembeyi iple çekiyorummmm