Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

İkisini de ilk kez duydum ama doktor verdiyse zaten bı bildiği vardır, şifa olsun
Multivitamin içerikleri. Folik asit, omega , magnezyum . Osteocare kemik sağlığı içinmiş. Kullanıyorum 3 haftadır

Eklentiler

• IMG_9240.png
    313,1 KB · Görüntüleme: 6
  • IMG_9241.jpeg
    122,6 KB · Görüntüleme: 5
Multivitamin içerikleri. Folik asit, omega , magnezyum . Osteocare kemik sağlığı içinmiş. Kullanıyorum 3 haftadır
İyi duruyolar ikisi de , ben ilk gebeligimde decavit diye bı vitamin kullanmıştım bunda da elenetal 2 diye bı ilaç verdi. Onla devam ediyorum bakalim

Bana sadece elenetal 2 verdi, adını tam doğru yazamamis olabilirim. Kalkıp bakmaya da üşendim kan değerlerim iyi çıkmıştı rutin kontrollerde. Ekstra biseye gerek yok dedi. Bende merak ettim sizler napiyonuz diye
Benim vitaminlerimin kötü olduğunu söylemişti o yüzden farklı şeyler veriyor olabilirler.

Reactions: kgm
İyi duruyolar ikisi de , ben ilk gebeligimde decavit diye bı vitamin kullanmıştım bunda da elenetal 2 diye bı ilaç verdi. Onla devam ediyorum bakalim
Doktorumuzun çok gebesi var, kızkardeşimde ona gitmişti çok güveniyorum kendisine. Saçlarım çok dökülüyordu öncesinde sadece folikasit alıyodum bunlar iyi geldi bana bence İnşallah sağlıkla tamamlarız tüm anneler tamamlar süreci

Bende demir takviyesi d vit ve folik asit kullanıyorum . Tabi progestana da devam ediyorum . Doktorun bir de karışık vitamin ve minerallerin olduğu ilaç yazdı ama folik asit bitince geçersin ona sorun olmaz dedi. Bir de benim lekelenmelerim devam ediyor hala doktorum plasenta biraz aşağıda dedi ama ilerleyen haftalarda yukarı çıkar demişti . Böyle bi durum yaşayan var mı ? Önceki gebeliklerinde filan

Bir bilgim yok fakat umarım geçer ve sağlıklı huzurlu bir gebelik sürüp sağlıkla bebeğine kavuşursun

Ben instagramda Kağan Kocatepeyi de takip ediyorum. Plasentanın aşağı olması durumunda büyük ihtimalle yukarı çıkar demişti bir soru cevapta. Stres yapmayın sizin de çıkar inşallah

Egzamalı ciltler için bir de önerim ben dalin bebe şampuanı aldım onla yıkanıyorum uzun zamandır. Duş jeli veya sabun yerine daha iyi oluyor içeriği de temiz diğerlerine göre.

Bebek büyüdükçe yukarıya doğru yerleştiği için lekelenmeler biter ve sık idrara çıkma muhabbeti de azalır, idrar kesesine baskı azaldığı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…