Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Evet gerçekten de böyle 3 4 günde bir bıyıklarım çıkmaya başlıyor sanki. Genel olarak cildim çok hassas vücudum da aynı şekilde hassas. Ne yapacağız bilmiyorum 🥺
Ayni durumdayim yaa.. vallahi insallah sadece gecici bir süre icin yasiyoruzdur bunlari. Ben doktora gidince yüzüme lazer yaptirmak zarar verir mi diye sormayi düşünüyorum. Bakalim ne cevap alcam. Normalde yaptırıyorsum bir yildir falan ara vermistim. Etrafimdaki herkes yok yaptirma dese de bir doktor görüşü almak istiyorum bu konuda.

Naçizane var bi 6 yıllık tecrübemiz :) Benim sütüm maşallah çoktu zaten ikisinden de aynı anda sağıp vakit kaybetmemek adına ikili aldım. Hem çalıştığım için iş yerinde de sağdım, pratik oldu. Evdeyken de her boş vakitte sağıp buzluğa attım sütleri. Memeyi ne kadar çok boşaltırsan o kadar çok sütün oluyor bi de. Teklide de birinden sağarken diğerinden süt gelince ziyan oluyor haliyle.
Oy masallah 6 yillik anne 😊Bana da hep 2liler mantikli geliyor aslinda ama bir yandan da evdeyim calismiyorum. Bi gogsu bebis emse digerini sagsam tekli yeter mi diye düşünüyorum. Dogumdan sonra alsam da olur galiba bebisin emme sekline göre karar vererek. Her detay düşünülüyor hamileyken gercekten 🙃

Ben de bi gitmeyi düşünüyorum muhtemelen üç aydan sonra içeriği zararsız olan kremlerden kullanabiliriz çünkü kış geliyor şimdi rüzgarda iyice artar muhtemelen 😕
Sen normal zamanda ne kullaniyordun dermokozmetik olarak.
Kışın zaten soguktan rüzgardan ekstra her zaman artiyor benimde. Normalde zararli biliyorum ama fondotensiz malesef insan icine pek cikmiyorum. Çünkü insanlarimiz malum.. ah bir çözümü olsa da yaptirsak

Oy masallah 6 yillik anne 😊Bana da hep 2liler mantikli geliyor aslinda ama bir yandan da evdeyim calismiyorum. Bi gogsu bebis emse digerini sagsam tekli yeter mi diye düşünüyorum. Dogumdan sonra alsam da olur galiba bebisin emme sekline göre karar vererek. Her detay düşünülüyor hamileyken gercekten 🙃
Evet evet bence de alabilirsin doğumdan sonra :)

Calismiyorum canim. Ama zamandan tasarruf acisindan acaba ciftliler daha mi iyi olur diyorum bi yandan da
emerken tekli yetiyor oda ilk birkaç ay çok lazım oluyor. Bebek küçükken ikisini birden bitiremiyor sağmayınca azalıyor o yüzden kalan diğer göğüsü sağmak çok iyi oluyor onada tekli yetiyor. Ama olaki emmezse sagip vermek isteyen için ikili güzel.

emerken tekli yetiyor oda ilk birkaç ay çok lazım oluyor. Bebek küçükken ikisini birden bitiremiyor sağmayınca azalıyor o yüzden kalan diğer göğüsü sağmak çok iyi oluyor onada tekli yetiyor. Ama olaki emmezse sagip vermek isteyen için ikili güzel.
Güya alayim ilk aradan cikarayim diyordum galiba bu da sonraya kalacak😃 bebisin moduna bagli olarak alcaz galiba tekli veya ikili

Güya alayim ilk aradan cikarayim diyordum galiba bu da sonraya kalacak😃 bebisin moduna bagli olarak alcaz galiba tekli veya ikili
Aslında benim var ama bende heves ettim eller serbest almak istiyorum hepsiburadada teklisi 1100 gibi bir rakama geliyor. Belki dayanamayıp alırım🤭🤭🤭
Screenshot_20241103-161209_Chrome.jpg

Ölçü olarak dediler de gun olarak bisi demedi haftaya kontrolum var zaten sorarim
Düzene girerse bırak bence canım çünkü bu sefer de bağırsak ona alışıyor bırakınca yine kötü oluyor

Bunu bende gördüm ama kullanışlı olur mu bilemedim valla. Sendeki ne markaydi canim bu arada
yorumları iyiydi genel olarak. Bir denemek istiyorum döküntü kablo hiçbirşey yok. Benim mamajo vardı onun parcalarindan biri bozuldu bebek emmiyordu tamirle uğraşamayıp lansinoh aldım pek memnun kalmadim.

Kızlar bnm de sabahtir alt karnında ağrı var yürüyünce daha çok ağrıyor 12 haftaya girdim bugün:KK43:

yorumları iyiydi genel olarak. Bir denemek istiyorum döküntü kablo hiçbirşey yok. Benim mamajo vardı onun parcalarindan biri bozuldu bebek emmiyordu tamirle uğraşamayıp lansinoh aldım pek memnun kalmadim.
Lansinoh bende acittigini okumustum. Biraz uzak kaldim o nedenle aslinda. Bi arastirayim bende bunu bakalim 😊 besik olarak ne kullanmistin canim park yatak öneriyor musun

Kızlar bnm de sabahtir alt karnında ağrı var yürüyünce daha çok ağrıyor 12 haftaya girdim bugün:KK43:
Canim geçer insallah. Bende de var o dedigin yürüyünce daha sık oluyor. Gün içinde otururken de hatta su an yazarken bile var. Kasık agrisi yani bildigimiz. Insallah normaldir. Dr hep normal diyor surekli kesilmeden degil de arada agriyorsa.

Canim geçer insallah. Bende de var o dedigin yürüyünce daha sık oluyor. Gün içinde otururken de hatta su an yazarken bile var. Kasık agrisi yani bildigimiz. Insallah normaldir. Dr hep normal diyor surekli kesilmeden degil de arada agriyorsa.
İşte kesilmeden ağrıyor oturunca geçiyor ayaktayken ağrı değilde nasil diyim sızlıyor gibi bir sürü iş güç vardı kaldı hepsi yatıyorum sabahtir:/

İşte kesilmeden ağrıyor oturunca geçiyor ayaktayken ağrı değilde nasil diyim sızlıyor gibi bir sürü iş güç vardı kaldı hepsi yatıyorum sabahtir:/
Canim neden agriyor ki acaba o kadar kesilmeden. Ağır bir is mi yaptin bir yerlere mi uzandın ? Hastane yakınsa istersen bir acile gidebilirsin muayene ol aklinda kalmasin için rahat etsin.
Çünkü ben her gittigim dra sordum nerdeyse agrim oluyor diye, bana hep ayni cevabi verdiler. Arada agriyorsa sorun yok ama kesintisiz agri varsa doktora gelmen gerekir dediler.

X