Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Kizlar gobekleriniz ne durumda ne kadar aşağıda sudyen yok icimde benim bu şekilde 33+6 bugun

Eklentiler

• 1000007264.webp
    1000007264.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 134
Grupta enfeksiyondan mantardan en çok çeken benimdir sanırım 😔 pijamaya ya da tayta geçecek kadar olmuyor ama iç çamaşırımı iki kere fln değiştiriyorum her gün. Çok etkili gyno lomexin fitilini kullanmama rağmen akıntı devam ediyor diyebilirim hala. Doktorum bir şey kullanmaya gerek yok diyor. Ortası beyaz akıntılardan ya da bazen direkt su gibi geliyor. Aylarca çektim, çekiyorum 🤯
Benim de doktorum kullandirmadi bir sey. Sanirim hmilelikte oluyo zararsiz diye dusunuyolar

34.haftadakiler bana bı cevap verebilir mi kasiklarimda çok fazla dolgunluk ve batma var hani gebeliğin ilk haftalarında öksürük hapşırık olunca nasıl canımız yanıyordu bıçak saplanir gibi aynı oyleyim bugün sizde de var mı normal mi bu acaba

34.haftadakiler bana bı cevap verebilir mi kasiklarimda çok fazla dolgunluk ve batma var hani gebeliğin ilk haftalarında öksürük hapşırık olunca nasıl canımız yanıyordu bıçak saplanir gibi aynı oyleyim bugün sizde de var mı normal mi bu acaba
Ben 34+2 yim canım dolgunluk, batma, kaskatı olma ve akşamüstü kaburga ağrısı bu hafta yaşadıklarım. Belden yayılan ağrı olmadıkça normal dedi doktorum, uzan karnını destekle dedi

Bugun kontrolum vardi. 34. Hafta.. 3,5 kilo olmus benim tosun masallh.. 3_4hafta ileri gelisimi dedi . Normal dogum gorunuyor bi sıkıntı olmZsa dedi. Bu cocuk bu kiloyla nasil normal dogum olcakki yaw
Canım bn benimkine kilolu diyordum asıl kilolu senin minnak 🤭 seninki kreşe yazılır

Ben 34+2 yim canım dolgunluk, batma, kaskatı olma ve akşamüstü kaburga ağrısı bu hafta yaşadıklarım. Belden yayılan ağrı olmadıkça normal dedi doktorum, uzan karnını destekle dedi
Tamam canım normal o zaman Allah'ım artık herşey normal bu ne böyle turşu gibi oldu vucutlar 🤣

Back
X