- 8 Eylül 2024
- 500
- 563
- 18
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
- #21.821
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde böyle canım 32+6Kizlar gobekleriniz ne durumda ne kadar aşağıda sudyen yok icimde benim bu şekilde 33+6 bugun
benim dr dün bana gülüyor göbeğin ne kadar büyük diyeee sinir oldumKizlar gobekleriniz ne durumda ne kadar aşağıda sudyen yok icimde benim bu şekilde 33+6 bugun
Ay allahm cok tatliiiiKizlar gobekleriniz ne durumda ne kadar aşağıda sudyen yok icimde benim bu şekilde 33+6 bugun
Kizlar gobekleriniz ne durumda ne kadar aşağıda sudyen yok icimde benim bu şekilde 33+6 bugun![]()
32+0 benimde bu sekildw gobusummm cok seviyorum gobusumuKizlar gobekleriniz ne durumda ne kadar aşağıda sudyen yok icimde benim bu şekilde 33+6 bugun
Benim de doktorum kullandirmadi bir sey. Sanirim hmilelikte oluyo zararsiz diye dusunuyolarGrupta enfeksiyondan mantardan en çok çeken benimdir sanırımpijamaya ya da tayta geçecek kadar olmuyor ama iç çamaşırımı iki kere fln değiştiriyorum her gün. Çok etkili gyno lomexin fitilini kullanmama rağmen akıntı devam ediyor diyebilirim hala. Doktorum bir şey kullanmaya gerek yok diyor. Ortası beyaz akıntılardan ya da bazen direkt su gibi geliyor. Aylarca çektim, çekiyorum
![]()
Çıkmadiniz mi beybi siz daha hastaneden32+0 benimde bu sekildw gobusummm cok seviyorum gobusumu
Benimde 3300 kilosuBugun kontrolum vardi. 34. Hafta.. 3,5 kilo olmus benim tosun masallh.. 3_4hafta ileri gelisimi dedi . Normal dogum gorunuyor bi sıkıntı olmZsa dedi. Bu cocuk bu kiloyla nasil normal dogum olcakki yaw
Ayyy benimde kocamannnKizlar gobekleriniz ne durumda ne kadar aşağıda sudyen yok icimde benim bu şekilde 33+6 bugun
Ama benim 37 içinde tabiki bana iri diyo Dr sizinki maşallah daha gelişatliBugun kontrolum vardi. 34. Hafta.. 3,5 kilo olmus benim tosun masallh.. 3_4hafta ileri gelisimi dedi . Normal dogum gorunuyor bi sıkıntı olmZsa dedi. Bu cocuk bu kiloyla nasil normal dogum olcakki yaw
Ben 34+2 yim canım dolgunluk, batma, kaskatı olma ve akşamüstü kaburga ağrısı bu hafta yaşadıklarım. Belden yayılan ağrı olmadıkça normal dedi doktorum, uzan karnını destekle dedi34.haftadakiler bana bı cevap verebilir mi kasiklarimda çok fazla dolgunluk ve batma var hani gebeliğin ilk haftalarında öksürük hapşırık olunca nasıl canımız yanıyordu bıçak saplanir gibi aynı oyleyim bugün sizde de var mı normal mi bu acaba
Canım bn benimkine kilolu diyordum asıl kilolu senin minnakBugun kontrolum vardi. 34. Hafta.. 3,5 kilo olmus benim tosun masallh.. 3_4hafta ileri gelisimi dedi . Normal dogum gorunuyor bi sıkıntı olmZsa dedi. Bu cocuk bu kiloyla nasil normal dogum olcakki yaw
Tamam canım normal o zaman Allah'ım artık herşey normal bu ne böyle turşu gibi oldu vucutlarBen 34+2 yim canım dolgunluk, batma, kaskatı olma ve akşamüstü kaburga ağrısı bu hafta yaşadıklarım. Belden yayılan ağrı olmadıkça normal dedi doktorum, uzan karnını destekle dedi
Sadece karnın şişmiş vücut kısmın zayıfGaliba benim göbeğim indi ya bastırdığım kısım bomboş![]()
Evet inmiş eski fotoğraflarında daha yukardaydı sankiGaliba benim göbeğim indi ya bastırdığım kısım bomboş![]()
Evet benim vücudumda kol bacak popo hiçbir şey yok. Sadece göbek var kocamanSadece karnın şişmiş vücut kısmın zayıf
Oturunca bacaklarıma geliyor ya önceden böyle değildiU
Evet inmiş eski fotoğraflarında daha yukardaydı sanki![]()