- 23 Eylül 2024
- 873
- 1.746
- 28
- 33
- Konu Sahibi Mervenur277
- #21.841
Ay valla ne söylesem normal diyor doktor utanıyorum artık sormayaTamam canım normal o zaman Allah'ım artık herşey normal bu ne böyle turşu gibi oldu vucutlar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay valla ne söylesem normal diyor doktor utanıyorum artık sormayaTamam canım normal o zaman Allah'ım artık herşey normal bu ne böyle turşu gibi oldu vucutlar![]()
aa gerçekten ne kadar sivri, erkek sivri kız yuvarlak olur söylentileri gerçek mi acabaBu da benim sivri karnımfotoğrafta ne kadar büyüdüğünü fark ettim
![]()
Ehehe oğlumla doğru olduğunu kanıtladıkaa gerçekten ne kadar sivri, erkek sivri kız yuvarlak olur söylentileri gerçek mi acabaçok tatlı
![]()
ay bir de saçlı oluyorlarmışBugün göbek check günükısa zaman sonra göbek check’ten bebek check kısmına evrileceğiz
kivi kafaları görmek için sabırsızlanıyorum kızlar!
![]()
Genetik etkili mi bilmiyorum ama ben kel doğmuşum eşim de aynı şekilde benim pek umudum yokay bir de saçlı oluyorlarmış![]()
Yaaa benim kızım kesin saçlı olacak babası esmer kıvırcık saç ve doğduğunda saçları çokmuş, bende saçlı doğmuşumay bir de saçlı oluyorlarmış![]()
Benim de fotoğraflarım hep saçsız gibi ama annem saçın vardı sapsarıydı o yüzden belli olmuyor fotolarda diyor. Bir de altın saçlı bir kız olursa Allah'ım sana geliyorumGenetik etkili mi bilmiyorum ama ben kel doğmuşum eşim de aynı şekilde benim pek umudum yokkivi kafa gelir yani
![]()
Ümidini kaybetme eşimde bende çok gür sayılmayız ama bebeklerimizin biri kel biri kahtalı mıçı olduGenetik etkili mi bilmiyorum ama ben kel doğmuşum eşim de aynı şekilde benim pek umudum yokkivi kafa gelir yani
![]()
32+0 benimdeKizlar gobekleriniz ne durumda ne kadar aşağıda sudyen yok icimde benim bu şekilde 33+6 bugun
Ciktik askm evdeyiz dun cekmistim onu en guncel.o diye onu attmÇıkmadiniz mi beybi siz daha hastaneden
Hahah kahtalı mıçı ajshhdÜmidini kaybetme eşimde bende çok gür sayılmayız ama bebeklerimizin biri kel biri kahtalı mıçı oldubakalım bu nasıl olacak
![]()
Ay allahm masallah ne popo ne kol sadecw gobek ne guzel bende kim kardasian gbi popo buyutuyorum ahahah dinizor dogurcam herlade xokta kilo almadm ama hep basen problemim vardi ee hamilelikte nirvanaya ulastiGaliba benim göbeğim indi ya bastırdığım kısım bomboş![]()
Ben 53,5 ile hamile kaldım şuan 63,5 oldum ama minyonum zaten hep miniktim benAy allahm masallah ne popo ne kol sadecw gobek ne guzel bende kim kardasian gbi popo buyutuyorum ahahah dinizor dogurcam herlade xokta kilo almadm ama hep basen problemim vardi ee hamilelikte nirvanaya ulasti![]()
Canım ben şuan 34+0. Öyle bişey hissetmiyorum.34.haftadakiler bana bı cevap verebilir mi kasiklarimda çok fazla dolgunluk ve batma var hani gebeliğin ilk haftalarında öksürük hapşırık olunca nasıl canımız yanıyordu bıçak saplanir gibi aynı oyleyim bugün sizde de var mı normal mi bu acaba
Yaaa inmiş ciddenGaliba benim göbeğim indi ya bastırdığım kısım bomboş![]()
Benden bıktı Dr sanki ilk defa doğum yapıyorum benim başka rahatsızlıklarım da var olduğu için korku iyice sardı ama geceleri sanki doğum sancısı gibi geliyo açıklık eski doğumlardan kalma varmış o kadar sancıyla açılmaya başlamamış ben buna takıyorum şimdi yarın Dr gidince soyliycem sezeryan istiyorum diyeAy valla ne söylesem normal diyor doktor utanıyorum artık sormayasen yine endişe ettiğin yerde sor doktora az zamanımız kaldı belirtiler önemli olabilir
Bende regl ağrısı gibi oluyor ara ara. Bir de oturup ya da yatıp kalkarken dönerken sanki kasığım geriliyormuş gibi bir ağrı oluyor arada o daha çok canımı acıtıyor.34.haftadakiler bana bı cevap verebilir mi kasiklarimda çok fazla dolgunluk ve batma var hani gebeliğin ilk haftalarında öksürük hapşırık olunca nasıl canımız yanıyordu bıçak saplanir gibi aynı oyleyim bugün sizde de var mı normal mi bu acaba
Zamanın da az kalmış canım mutlaka konuş senin psikolojin rahat olman çok çok önemli, hiç korkma her şey istediğin gibi ilerleyecek inşallah bunu düşün hepBenden bıktı Dr sanki ilk defa doğum yapıyorum benim başka rahatsızlıklarım da var olduğu için korku iyice sardı ama geceleri sanki doğum sancısı gibi geliyo açıklık eski doğumlardan kalma varmış o kadar sancıyla açılmaya başlamamış ben buna takıyorum şimdi yarın Dr gidince soyliycem sezeryan istiyorum diye
Ya o hemoroid bende de oldu maalesef ağrı vs yapmıyor ama şişliği var yani doktoruma söyledim hemoroid için bir şey vermedi ama kabızlık için şurup verdi sanırım ağrı ve lekelenme yapmıyor diye ona bir krem vermedi zaten kabızlığım bittiğinden beri şişlik boyutunda küçülme olduİnşallah canımmmben de 33+1 olacağım cuma günü bugün sağlık ocağında idrar ve kan tahlili verdim gitmişken baksın enfeksiyon vs var mı diye.
Kızlar sanırım doğurana kadar sürecek bu enfeksiyon belkide hamilelikten
Doğurunca rahatlayacağız o konudada
Benim ufak bi hemoroidim çıktı galiba kızlar başına gelen var mı sürebileceğim krem vs bişey var mı cuma gidince doktora soracağım
Dolgunluk bendede var canim hatta bugun dedim heralde dogurucam resmen asagida hissettim ama simdi oyle degil34.haftadakiler bana bı cevap verebilir mi kasiklarimda çok fazla dolgunluk ve batma var hani gebeliğin ilk haftalarında öksürük hapşırık olunca nasıl canımız yanıyordu bıçak saplanir gibi aynı oyleyim bugün sizde de var mı normal mi bu acaba