Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    202
Kızlar doğum sonrası emzirenler doğum kontrol hapı kullanamıyor mu
Benim doktorum bir ilaç vermişti, siklusa uygun değil regl olana kadar her gün 1 tane alabilirsin demişti, aksi takdirde emzirme korur diye asla düşünmeyin demişti. İsmini maalesef hatırlamıyorum. Siz de doktorunuza danışabilirsiniz.

34.haftadakiler bana bı cevap verebilir mi kasiklarimda çok fazla dolgunluk ve batma var hani gebeliğin ilk haftalarında öksürük hapşırık olunca nasıl canımız yanıyordu bıçak saplanir gibi aynı oyleyim bugün sizde de var mı normal mi bu acaba
Bende yoktu böyle canım bilmiyom varsa da anlamadım mı o da olabilir kendime güvenmiyorum 🤣🤣🤣

Kizlar gobekleriniz ne durumda ne kadar aşağıda sudyen yok icimde benim bu şekilde 33+6 bugun
IMG_3009.webp

Bu da bendenn 32+1 de çekmiştimm ama şu an biraz daha aşağıda duruyor gibi göbüşüm

Benim karın devasa aldı başını gitti oğlanda böyle değildim bunda çok kilo almadım ama karnım fenaaaaa 🎈😀😀😀 gayet yakışmış seviyorum hamiş göbüşler 😀
Teşekkür ederiim 🥰 ay ben baya kilo aldım 58 ile gebe kaldım şu an 75 geliyorum 🤭 benim basen ve bacaklar şişiyor genelde çok fazla, kilo aldığım zaman 🥲

geçmeyen böbrek ağrısından dolayı gittim üroloji doktoruna iki böbreğim de şişmeye başlamış kendi doktorumla görüştüm pazar günü kilosuna boyuna bakalım ciğer geliştirici yapıp 37. haftada sezeryanla alalım dedi 🥺 çok korkuyorum

geçmeyen böbrek ağrısından dolayı gittim üroloji doktoruna iki böbreğim de şişmeye başlamış kendi doktorumla görüştüm pazar günü kilosuna boyuna bakalım ciğer geliştirici yapıp 37. haftada sezeryanla alalım dedi 🥺 çok korkuyorum
Korkma canım haftamız güzel artık kilosu da iyiyse küveze girmeden kavuşursun bile. Sağlıkla gelsin inşallah. En son gittiğinde kilosu nasıldı?

Neden sisermis canim? Hamilelik mi? Cok gecmis olsun

Korkma canım haftamız güzel artık kilosu da iyiyse küveze girmeden kavuşursun bile. Sağlıkla gelsin inşallah. En son gittiğinde kilosu nasıldı?
en son pazartesi farklı doktorda 2.700 dedi kendi doktoruma da cuma gitmiştim 2450ydi 3 günde 250 gram almış oluyor mümkün mü sizce

Neden sisermis canim? Hamilelik mi? Cok gecmis olsun
evet hamileliğimin 4. ayından beri sağ böbreğim de bğyüme vardı ama bi şişip bir iniyordu en son dğzelmişti şimdi ikisi birden şişmeye başlamış ikisinin şişmesi sıkıntı çıkartır dedi hem üroloji doktoru hem kadın doğum doktoru

en son pazartesi farklı doktorda 2.700 dedi kendi doktoruma da cuma gitmiştim 2450ydi 3 günde 250 gram almış oluyor mümkün mü sizce
Cihazdan cihaza fark edebiliyor. Genelde haftada alıyorlar diye biliyorum 200-250 gram arası. Burda daha küçük bebişlerimiz doğdu biliyosun hepsi de iyi maşallah içini ferah tut. 🙏🏼☺️

Cihazdan cihaza fark edebiliyor. Genelde haftada alıyorlar diye biliyorum 200-250 gram arası. Burda daha küçük bebişlerimiz doğdu biliyosun hepsi de iyi maşallah içini ferah tut. 🙏🏼☺️
evet öyle pazar günü net kilosunu söyler en azından kendi doktorumun ölçümüne göre hareket ederiz inşallahh rabbim hepimizin bebişlerini sağlıklı bir şekilde kucağımıza alıp evimize bebişimizle dönmeyi nasip etsin

Ya o hemoroid bende de oldu maalesef ağrı vs yapmıyor ama şişliği var yani doktoruma söyledim hemoroid için bir şey vermedi ama kabızlık için şurup verdi sanırım ağrı ve lekelenme yapmıyor diye ona bir krem vermedi zaten kabızlığım bittiğinden beri şişlik boyutunda küçülme oldu
Bende kabızlık yok çok şükür kuzum ama hemoroid çok afedersin tuvalete çıkınca rahatsız ediyor beni. Acıyor yanıyor çıkmak istemiyorum. Cuma günü gidince bi soracağım bakayım doktora bişey yapılabilir mi

Bende kabızlık yok çok şükür kuzum ama hemoroid çok afedersin tuvalete çıkınca rahatsız ediyor beni. Acıyor yanıyor çıkmak istemiyorum. Cuma günü gidince bi soracağım bakayım doktora bişey yapılabilir mi
O zaman benimki hemoroid değil canım yüksek ihtimal gidince ben de göstereyim öyle şişlik veya apse olabilir, sana da çok geçmiş olsun kuzum🙏🏻

Canım korkma hiç. Haftası çok iyi ve yüksek ihtimalle Kuveze girmez bile. Eğer korkun buysa için rahat olsun🙏🏻

Back
X