- 13 Temmuz 2023
- 1.533
- 1.487
- 53
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #20.541
Senin kanama riskin olduğu için de birakmani istiyor olabilirler mi acaba, bahsetmiş miydin durumundan? Çünkü kullanmak da senin için tehlikeli bir durum. Genellikle 34 de bıraktırıyorlar galiba ben 33+2 oldum evdeki bitince kullanma dedi. Nereden gördüm o yazıyı zaten iyice strese sokacak hiçbir şey düşünmüyormuşuz gibiCanım aynı durumdayım sadece iğne kullaniom kansızlık var doktor bırak demişti ben tedbir amaçlı kullanıyorum iki düşük olduğu için iki igne kaldı bitince bırak dedi kaç gündür ne yapmalıyım diye düşünüyorum bide doğumda kanamam durmadı ilk kizimda kan sulandırıcı kullansam bı dert kullanmasam bı dert
Evet bırak dedi, öyle yapayım. Bir sey olmaz inşallah ya kendi kendimi dert sahibi yaptım dünden beri.Eğer sana bırak dediyse hergun limon falan ye istersen bı tane oda kan sulandırır tabi ilaç kadar olmasada
Canım ama şöyle biseyde var Aspirin iğneye göre daha kuvvetli 32 de bıraktırilir geneldeEvet bırak dedi, öyle yapayım. Bir sey olmaz inşallah ya kendi kendimi dert sahibi yaptım dünden beri.
Canım ama şöyle biseyde var Aspirin iğneye göre daha kuvvetli 32 de bıraktırilir genEvet bırak dedi, öyle yapayım. Bir sey olmaz inşallah ya kendi kendimi dert sahibi yaptım dünden beri.
Evet kanama riskim yüksek o yüzden bırak dedi bana ama hergun limon sarımsak yemeyi düşünüyorum korkuyorum bendesag sağlım alalim inşallah kucaklarimiza gecem gündüzüm dua etmekle geçiyorSenin kanama riskin olduğu için de birakmani istiyor olabilirler mi acaba, bahsetmiş miydin durumundan? Çünkü kullanmak da senin için tehlikeli bir durum. Genellikle 34 de bıraktırıyorlar galiba ben 33+2 oldum evdeki bitince kullanma dedi. Nereden gördüm o yazıyı zaten iyice strese sokacak hiçbir şey düşünmüyormuşuz gibi
Bende sormam ki canım fikirlerine ihtiyacım yok kaynanam Kuran da olsun peygamber ismi olsun mecburiymiş falan diyor yok öyle bir şey anlamının güzel olması yeterli diyorum kendisinden çok benim bilgim var zaten din konusunda evet koysam güzel olur ama içime böyle siniyor böyle yapacağımGönlünden geçeni koy, ben sormuyorum bile bu mu olsun diye. Sanki evet derlerse gözüme çirkin gelecek. O kadar soğudum ki
Evet onu da düşünüyorum, muhtemelen o problem yaşanmasın diye bu haftalarda bırakılması isteniyor. Aklımda hiç böyle bir şey yoktu içimi korku aldı öyle okuyunca. Doktora da soramadım ki böyle böyle bir şey olur mu diye çok kibar birisi aslında ama işte bilmişlik olarak algılanır diye bir şey sorarken çekiniyorum bu tarz şeylerdeCanım doktorun bırak dediyse devam etmek riskli. Güvenmiyorsan doktoruna başka bir doktordan görüş al. Bu seferde doğumda kan kaybı yaşarsın Allah korusun.
İnşallah sağlıkla, kolaylıkla gelsinler.Canım ama şöyle biseyde var Aspirin iğneye göre daha kuvvetli 32 de bıraktırilir gen
Evet kanama riskim yüksek o yüzden bırak dedi bana ama hergun limon sarımsak yemeyi düşünüyorum korkuyorum bendesag sağlım alalim inşallah kucaklarimiza gecem gündüzüm dua etmekle geçiyor
32yim canım şuan. Yediğim birşeyden mi oldu bilmiyorum doğumu düşünmek istemiyorum bile henüzKaç haftalıktın şuan canım Bi doktora gitsen çünkü doğum yaklaştığında da tuvalete gitme isteği çok oluyor
En güzeli içinden geldiği gibi yapmak. Zaten zor zamanlar geçiriyorsun hiçbir şeyi kendine dert etme güzel güzel dinlenmeye bakBende sormam ki canım fikirlerine ihtiyacım yok kaynanam Kuran da olsun peygamber ismi olsun mecburiymiş falan diyor yok öyle bir şey anlamının güzel olması yeterli diyorum kendisinden çok benim bilgim var zaten din konusunda evet koysam güzel olur ama içime böyle siniyor böyle yapacağım
Daha erkenmiş canım evet yediğin bişey de dokunmuş olabilir ağrı sancın yoksa sıkıntı yok32yim canım şuan. Yediğim birşeyden mi oldu bilmiyorum doğumu düşünmek istemiyorum bile henüz
Ağrı var da adetteyim gibi kasıkta değil karın bölgemde, sancı nasıl bilmiyorum :)Daha erkenmiş canım evet yediğin bişey de dokunmuş olabilir ağrı sancın yoksa sıkıntı yok
Sancıyı bende tam tanımlayamam da sanki içinde Bi düğüm var da bırakmıyor gibi oluyor ağrı oluyor benim sancım adetliyken soğuk alırsın sızlama olur ya öyle oluyorduAğrı var da adetteyim gibi kasıkta değil karın bölgemde, sancı nasıl bilmiyorum :)
Ben de 32deyim benim de dün oldu baya halsiz düştüm yemekten muhtemelen daha doğum için erken canım32yim canım şuan. Yediğim birşeyden mi oldu bilmiyorum doğumu düşünmek istemiyorum bile henüz
Riskli konular canım, sen yine sor böyle korkularım var tereddüt ediyorum filan diye. Doğumda kanaması durmayanlar oluyor çünkü gereksiz kan sulandırıcı kullanımı biraz sıkıntılı.Evet onu da düşünüyorum, muhtemelen o problem yaşanmasın diye bu haftalarda bırakılması isteniyor. Aklımda hiç böyle bir şey yoktu içimi korku aldı öyle okuyunca. Doktora da soramadım ki böyle böyle bir şey olur mu diye çok kibar birisi aslında ama işte bilmişlik olarak algılanır diye bir şey sorarken çekiniyorum bu tarz şeylerde
Benim de cok fena agliyorum hep masaj yapinca daha cok aziyo bazen, sicak dus alip rahatlatmayi deniyorum ama cok kotu ciddenKızlar sırt ağrısından uyuyamıyorum yastık mastik nafile yokmu bir çözümü gece kaç sefer uyanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?