- 13 Temmuz 2023
- 1.545
- 1.504
- 53
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #20.501
Vakit yaklaştıkça insan her şeyi düşünüyor. Ihtimal olabilir ama tehlikeli bir durum yaratmıyor sanırım yine de emin olmak da fayda var.Yok henüz yazmadım ya, ağrım sızım bir şeyim yok aslında miktar olarak da fazla değildi normal bir akıntı olabilir mi acaba bilemedim
Günaydın. Canım olabilir bence. Çünkü epey kasılma yaşamaya devam ediyorsun. Ama nişan olsa bile hemen doğum olacak anlamına gelmiyor azmis zaten. Belki de enfeksiyon vs de olabilir.Günaydın kızlar, çok az şeffaf jelimsi renksiz bir akıntı farkettim. Nişan olma ihtimali var mıdır ? Peçetede farkettim ama miktarı fazla değildi
Çok ağrı ve sürekli karın sertliği için bence druna danış mutlaka. Kasılma var mı peki?Kızlar çok ağrım var dün akşamdan beri ve karnım taş gibi sizin karnınızda bu kadar sert mi ?
Kansız da olabiliyormuş ama bilemiyorum yazdım doktoraForumlarda okuduklarıma göre nişanda hafif kan da görünüyormuş sanırım ama belki şeffaf olan da vardır doktoruna yaz bence.
Ben de bilmiyorum hiç kasılmam filan da yok umarım değildirVakit yaklaştıkça insan her şeyi düşünüyor. Ihtimal olabilir ama tehlikeli bir durum yaratmıyor sanırım yine de emin olmak da fayda var.
Nişanı gelip 2 hafta bekleyen varmış stres yapmaKansız da olabiliyormuş ama bilemiyorum yazdım doktora
Ben de bilmiyorum hiç kasılmam filan da yok umarım değildir
Açılma olmuştur belki de biraz takip edeyim tekrar gelecek miGünaydın. Canım olabilir bence. Çünkü epey kasılma yaşamaya devam ediyorsun. Ama nişan olsa bile hemen doğum olacak anlamına gelmiyor azmis zaten. Belki de enfeksiyon vs de olabilir.
Çok ağrı ve sürekli karın sertliği için bence druna danış mutlaka. Kasılma var mı peki?
Günaydın canım ilişki sonrası bende de oluyor o akıntı kanlı değilse nişan değildir muhtemelenGünaydın kızlar, çok az şeffaf jelimsi renksiz bir akıntı farkettim. Nişan olma ihtimali var mıdır ? Peçetede farkettim ama miktarı fazla değildi
Nişan olup olmadığını anlayamadım kiNişanı gelip 2 hafta bekleyen varmış stres yapma
Aynen canım panik yapma. Zaten sakin birisin ve süreci çok iyi idare ettin. Doğumun başlaması için sancı kasılma eşlik etmeli.Açılma olmuştur belki de biraz takip edeyim tekrar gelecek mi
ben uyurken kocam bir şey mi yaptı acaba çünkü dün öyle bir şey yaptığımızı hatırlamıyorumGünaydın canım ilişki sonrası bende de oluyor o akıntı kanlı değilse nişan değildir muhtemelen
Ben genel olarak rahatım çok evham yapmıyorum hatta hep son ana kadar bekliyorum fazla rahatımMayıs bebekleri hep erken doğma eğiliminde diyoruz ama bence bunca strese çok şükür bu kadar duruyorlar.
Bence ihmal etmeyin iciniz rahat etmediği anda da doktora gidin, cunku inanın her hamilelik bile gerçekten çok farklıymış. İlk gebeligimde sancı bile yaşamadım. Bunda çoğu arkadaşımız gibi progesteron ve magnezyum kullanıyorum. Açılmam yoktu ancak rahim boyu kısalmisti, kasılma neymiş anladım. O yüzden bence nişan da olabilir, içinize sinmedi mi hemen doktora gidin, stres yapmamış da olursunuz. Stres daha kötü.
Çok sağol canımAllah hayırlısıyla sağlıkla evinize dönmeyi nasip etsin inşallah. Asla susmayın, istemediğiniz hiçbir şeye de müsaade etmeyin. Bu halinizle bile yıpratiyorlardir eminim. Bir de yapıp yapıp siz çildirinca hsşt pşşt tamam tamam o lohusa tarzında sizin de duyabileceğiniz sekilde başkalarına demeleri yok mu ben artık inanın gülüyordum. Siz de gülüp geçmeye çalışın, çünkü asla bitmiyor
Korkma hiç, hemen doğum başlangıcı olmayabiliyormuş. Sağlıkla, guzelliklerle gelsin inşallahKansız da olabiliyormuş ama bilemiyorum yazdım doktora
Ben de bilmiyorum hiç kasılmam filan da yok umarım değildir
Canım dinlenip bol bol su iç çok çok geçmiş olsunKızlar ben dün yediğim bir şey dokunmuş sanırım afedersiniz ishal ve mide bulantısından mahvoldum süpürge filan yapmıştım yemek yaptım sonra gebelik kursuna gittik eşimle geldik direk uyumuşum vücudum halsiz düştü.
İnş canım 1 ay oldu evden çıkalı şu dikişim alınsa yine gitmek isterim yani sessizliği özledim dikiş beni burda tutuyorAz kaldi canim yakinda kendi evinde olucaksin cok sabrettin elbet mukafatini alicaksin
Ay ne güzel inşallah şimdi de bebeğin sakin olur keyifli geçer süreç senin için. Kolik değil edepsizdi benim kızBenim ikiz kızlarım olmasına rağmen sonrası daha keyifliydi. Yorucuydu elbette ama sakın bebişlerdi şükür. Yalnız minik kızım pek sakin bir bebeğe benzemiyor yaa. Umarım ablalarina benzer.
Senin kızın kolik miydi?
Kuzum sen şimdiden dişlerini bile gerektiği yerde ısırıp kopart hiç acıma kırılacak dökülecek diye lafını esirgeme Allah korusun hasta olursun sonrasında o zamanda ay deli gelin almışız diye laf ederler biz delirttik demezler çok sinir oluyorum böyle insanlara ve pasif eşlereYoktu yanımızda hoş olsa da mevzu büyümesin diye konuyu kapatırdı. Bizim aramıza girmeyi sevmiyor zaten, daha önce de atışmıştık kayınvalideciğimle yine ara bulmaya çalıştı.Ah tek çocuk olduğu için mi böyle değişik halleri var ailesinin anlamıyorum. O tekse ben de tekim, baska bir tane daha yok yani kimse kusura bakmasın.
Nisan grubunda öyle bir anne vardı şeffaf gelmiş nışanı doktoruna haber verseydin kuzumGünaydın kızlar, çok az şeffaf jelimsi renksiz bir akıntı farkettim. Nişan olma ihtimali var mıdır ? Peçetede farkettim ama miktarı fazla değildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?