Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    175
Canım aynı durumdayım sadece iğne kullaniom kansızlık var doktor bırak demişti ben tedbir amaçlı kullanıyorum iki düşük olduğu için iki igne kaldı bitince bırak dedi kaç gündür ne yapmalıyım diye düşünüyorum bide doğumda kanamam durmadı ilk kizimda kan sulandırıcı kullansam bı dert kullanmasam bı dert
Senin kanama riskin olduğu için de birakmani istiyor olabilirler mi acaba, bahsetmiş miydin durumundan? Çünkü kullanmak da senin için tehlikeli bir durum. Genellikle 34 de bıraktırıyorlar galiba ben 33+2 oldum evdeki bitince kullanma dedi. Nereden gördüm o yazıyı zaten iyice strese sokacak hiçbir şey düşünmüyormuşuz gibi

Evet bırak dedi, öyle yapayım. Bir sey olmaz inşallah ya kendi kendimi dert sahibi yaptım dünden beri.
Canım ama şöyle biseyde var Aspirin iğneye göre daha kuvvetli 32 de bıraktırilir gen
Senin kanama riskin olduğu için de birakmani istiyor olabilirler mi acaba, bahsetmiş miydin durumundan? Çünkü kullanmak da senin için tehlikeli bir durum. Genellikle 34 de bıraktırıyorlar galiba ben 33+2 oldum evdeki bitince kullanma dedi. Nereden gördüm o yazıyı zaten iyice strese sokacak hiçbir şey düşünmüyormuşuz gibi
Evet kanama riskim yüksek o yüzden bırak dedi bana ama hergun limon sarımsak yemeyi düşünüyorum korkuyorum bendesag sağlım alalim inşallah kucaklarimiza gecem gündüzüm dua etmekle geçiyor

Gönlünden geçeni koy, ben sormuyorum bile bu mu olsun diye. Sanki evet derlerse gözüme çirkin gelecek. O kadar soğudum ki 😂
Bende sormam ki canım fikirlerine ihtiyacım yok kaynanam Kuran da olsun peygamber ismi olsun mecburiymiş falan diyor yok öyle bir şey anlamının güzel olması yeterli diyorum kendisinden çok benim bilgim var zaten din konusunda evet koysam güzel olur ama içime böyle siniyor böyle yapacağım

Canım doktorun bırak dediyse devam etmek riskli. Güvenmiyorsan doktoruna başka bir doktordan görüş al. Bu seferde doğumda kan kaybı yaşarsın Allah korusun.
Evet onu da düşünüyorum, muhtemelen o problem yaşanmasın diye bu haftalarda bırakılması isteniyor. Aklımda hiç böyle bir şey yoktu içimi korku aldı öyle okuyunca. Doktora da soramadım ki böyle böyle bir şey olur mu diye çok kibar birisi aslında ama işte bilmişlik olarak algılanır diye bir şey sorarken çekiniyorum bu tarz şeylerde

Canım ama şöyle biseyde var Aspirin iğneye göre daha kuvvetli 32 de bıraktırilir gen
Evet kanama riskim yüksek o yüzden bırak dedi bana ama hergun limon sarımsak yemeyi düşünüyorum korkuyorum bendesag sağlım alalim inşallah kucaklarimiza gecem gündüzüm dua etmekle geçiyor
İnşallah sağlıkla, kolaylıkla gelsinler.
Senin de en güzel, en kolay şekilde geçsin doğumun hiçbir sorun olmadan. Sonlara doğru geldik. Hareketlerini daha iyi takip edip dikkat edersek bir sorun yaşamayız Allah ın izniyle. Zaten sık sık kontrole gideceğiz 🥺

Bende sormam ki canım fikirlerine ihtiyacım yok kaynanam Kuran da olsun peygamber ismi olsun mecburiymiş falan diyor yok öyle bir şey anlamının güzel olması yeterli diyorum kendisinden çok benim bilgim var zaten din konusunda evet koysam güzel olur ama içime böyle siniyor böyle yapacağım
En güzeli içinden geldiği gibi yapmak. Zaten zor zamanlar geçiriyorsun hiçbir şeyi kendine dert etme güzel güzel dinlenmeye bak 🌸

Kızlar ben hala çalışıyorum 37 ye kadar da çalışırım gibi görünüyor. Doktora sordum sakıncası yok hareket halinde olmak senin için daha iyi olcaktır dedi gelip gidiyorum pek bişe yaptığım da söylenemez açıkçası 😀
Yarın da sabah 9.30 da randevu aldım geçen hafta karın çevresi geriden geliyo haftaya bakalım demişti ona gidicem endişeler devam ediyo hala yani beslenmeme baya dikkat ettim umarım faydası olmuştur her gün protein ağırlıklı yedim günde iki yumurta yemeye dikkat ettim filan gerisi takdiri ilahi 🤷‍♀️
Hastane çantamı da kendi ihtiyacım hariç bebişin ihtiyaçlarını koydum kendime de bugün yarın gider iki takım alırım onlarla çıkarım zaten yeterli geliyo bende durumlar bu şekil 😀

Ağrı var da adetteyim gibi kasıkta değil karın bölgemde, sancı nasıl bilmiyorum :)
Sancıyı bende tam tanımlayamam da sanki içinde Bi düğüm var da bırakmıyor gibi oluyor ağrı oluyor benim sancım adetliyken soğuk alırsın sızlama olur ya öyle oluyordu

Evet onu da düşünüyorum, muhtemelen o problem yaşanmasın diye bu haftalarda bırakılması isteniyor. Aklımda hiç böyle bir şey yoktu içimi korku aldı öyle okuyunca. Doktora da soramadım ki böyle böyle bir şey olur mu diye çok kibar birisi aslında ama işte bilmişlik olarak algılanır diye bir şey sorarken çekiniyorum bu tarz şeylerde
Riskli konular canım, sen yine sor böyle korkularım var tereddüt ediyorum filan diye. Doğumda kanaması durmayanlar oluyor çünkü gereksiz kan sulandırıcı kullanımı biraz sıkıntılı.

Kızlar bu arada lohusa pijama alıp memnun kaldığınız varsa link falan atarmisiniz özellikle ceket gibi bağlamalı almak istiyorum birini ama gecelik değil pijama şekilde

Kizlar yaa bu hipp in de iceriklerine baktim chatgpt yok demisti ama var palm yagi. Holle Organic Keci buldum onda yok, golden goatta da goremedim. Galiba keci olanlarda genel olarak kullanmasalar da oluyor. Ancak normal sutlu mamalarda alternatif bulmak zor oluyormus

Kızlar bugün 33. Haftalık olduk, geçen hafta 32. Haftasında 1877 çıkmıştı kilosu bu hafta 1944 çıktı 70 gram almış 3 gün sonra yeniden çağırdı doktor takip edelim dedi 😞ölçümde bazen hatalı olabiliyo dedi pozisyondan dolayı. Üzüldüm ya

Back
X