Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    175
Geçen hafta söyledi bana başla diye 34+ 1 dim. Ben uzanamadım ya rahatsız hissettirdi bir de. Yarın tekrar deneyeceğim oturur pozisyonda
Eşin yapabilir oğlumda ebe öyle demişti ama ne ben yapmıştım ne de yaptırmıştım

Az önce denedim de ben uzanamıyorum nasıl yapcam bunu 😂 tekmeliyor Doğa da sağ olsun izin vermiyor

Ben yapamıyorum o masajı öff şimdiden korku sardı beni 😢
Eşiniz yapabilir kızlar benim eşim yapıyordu ara ara oturur pozisyonda da kendim yapıyordum güç bela ben faydasını gördüm kesi atılmadı kendiside yirtilmadi içeride oldu sadece oda anlamadım bile. Şimdi kişisel temizliği zor yapıyorum nasıl olacak hiç bilmem ayyy yapabilecek miyim acaba 🤭

Eşin yapabilir oğlumda ebe öyle demişti ama ne ben yapmıştım ne de yaptırmıştım

O zaman bende başlayabilirim
Of düşününce garip geliyor 😅
Doktorunuz da dediğine göre baya faydası oluyor o zaman
Faydası oluyormuş evet
Eşiniz yapabilir kızlar benim eşim yapıyordu ara ara oturur pozisyonda da kendim yapıyordum güç bela ben faydasını gördüm kesi atılmadı kendiside yirtilmadi içeride oldu sadece oda anlamadım bile. Şimdi kişisel temizliği zor yapıyorum nasıl olacak hiç bilmem ayyy yapabilecek miyim acaba 🤭
Ya biraz acıtıyor bu masaj sonrasında , şimdi hunharca yaparsa bir sakatlık çıkmasın 😂 kendim yavaş yavaş deniycem

Faydası oluyormuş evet

Ya biraz acıtıyor bu masaj sonrasında , şimdi hunharca yaparsa bir sakatlık çıkmasın 😂 kendim yavaş yavaş deniycem
Aslında nette baktimda Yusuf Olgaç illa şart değil hatta cinsel ilişkiye girmek yeterli demiş

Zaten zor uyumuştum düşünmekten oğluma da ne olduysa bugün durup dururken basbas bağırarak ağladı uykusunda kaç kere sağolsun o uyutmadı oraya buraya dönüyorum dalsamda geri çabuk uyanıyorum

Kızlar çişe kalkmıştım karnımın sağ tarafında böyle bölgesel ağrı böyle kramp gibi döndürmedi beni yataktan yani bi on saniye filan sürdü sancı sanırım böyle bişe yanıyor gibi çok değişik hissettin ilk çocuğumdan unutmuşum 😀😀😀 bugün doktor kontrolüm var 9.30 da sorarım doktoruma artık.

Aminn
Benimki diyor benim işim doğurtmak öyle istiyorsan öyle doğurturum ama sen kaldıramazsın. Benim psikolojimi iyice bozuyor takıntı haline getirttti
Çok yanlış bir tavır. Kaan hocayı dinlemiştim sezeryan konusunda Avrupa da ülkemiz 1. Sıradaymış, ben birazda doktorların kolaya kaçmasına bağlıyorum gibi bir yorumu vardı, normal doğumdaki riskleri almak istemiyormuş çoğu doktor, her iki doğumunda zorlukları var ama çoğu kadın normal doğumu öneriyor, hayırlısı neyse o olsun ama bende normal yapmak istiyorum bebek tehlikeye girmedikçe sezeryan düşünmüyorum

Eklentiler

• IMG_0689.webp
    IMG_0689.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar çişe kalkmıştım karnımın sağ tarafında böyle bölgesel ağrı böyle kramp gibi döndürmedi beni yataktan yani bi on saniye filan sürdü sancı sanırım böyle bişe yanıyor gibi çok değişik hissettin ilk çocuğumdan unutmuşum 😀😀😀 bugün doktor kontrolüm var 9.30 da sorarım doktoruma artık.
Canım çıktın mi kontrolden nasil gecti, bebis nasil ☺️

Back
X