- 20 Ocak 2020
- 3.852
- 1.683
- 133
- 31
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #20.721
Eşin yapabilir oğlumda ebe öyle demişti ama ne ben yapmıştım ne de yaptırmıştımGeçen hafta söyledi bana başla diye 34+ 1 dim. Ben uzanamadım ya rahatsız hissettirdi bir de. Yarın tekrar deneyeceğim oturur pozisyonda
O zaman bende başlayabilirimGeçen hafta söyledi bana başla diye 34+ 1 dim. Ben uzanamadım ya rahatsız hissettirdi bir de. Yarın tekrar deneyeceğim oturur pozisyonda
Az önce denedim de ben uzanamıyorum nasıl yapcam bunutekmeliyor Doğa da sağ olsun izin vermiyor
Eşiniz yapabilir kızlar benim eşim yapıyordu ara ara oturur pozisyonda da kendim yapıyordum güç bela ben faydasını gördüm kesi atılmadı kendiside yirtilmadi içeride oldu sadece oda anlamadım bile. Şimdi kişisel temizliği zor yapıyorum nasıl olacak hiç bilmem ayyy yapabilecek miyim acabaBen yapamıyorum o masajı öff şimdiden korku sardı beni
Eşin yapabilir oğlumda ebe öyle demişti ama ne ben yapmıştım ne de yaptırmıştım
Faydası oluyormuş evetO zaman bende başlayabilirim
Of düşününce garip geliyor
Doktorunuz da dediğine göre baya faydası oluyor o zaman
Ya biraz acıtıyor bu masaj sonrasında , şimdi hunharca yaparsa bir sakatlık çıkmasınEşiniz yapabilir kızlar benim eşim yapıyordu ara ara oturur pozisyonda da kendim yapıyordum güç bela ben faydasını gördüm kesi atılmadı kendiside yirtilmadi içeride oldu sadece oda anlamadım bile. Şimdi kişisel temizliği zor yapıyorum nasıl olacak hiç bilmem ayyy yapabilecek miyim acaba
Eşiniz yapabilir kızlar benim eşim yapıyordu ara ara oturur pozisyonda da kendim yapıyordum güç bela ben faydasını gördüm kesi atılmadı kendiside yirtilmadi içeride oldu sadece oda anlamadım bile. Şimdi kişisel temizliği zor yapıyorum nasıl olacak hiç bilmem ayyy yapabilecek miyim acaba
Aslında nette baktimda Yusuf Olgaç illa şart değil hatta cinsel ilişkiye girmek yeterli demişFaydası oluyormuş evet
Ya biraz acıtıyor bu masaj sonrasında , şimdi hunharca yaparsa bir sakatlık çıkmasınkendim yavaş yavaş deniycem
Bende yapamıyorum yaAz önce denedim de ben uzanamıyorum nasıl yapcam bunutekmeliyor Doğa da sağ olsun izin vermiyor
Doğumda yırtılma deformelerin olmaması için iyi geliyormuş zeytinyağı ile yap dedi ebeAslında nette baktimda Yusuf Olgaç illa şart değil hatta cinsel ilişkiye girmek yeterli demiş
Şart değil tabii ama epey faydası oluyormuşAslında nette baktimda Yusuf Olgaç illa şart değil hatta cinsel ilişkiye girmek yeterli demiş
Doğumda yırtılma deformelerin olmaması için iyi geliyormuş zeytinyağı ile yap dedi ebe
Evet evet faydası oluyormuşŞart değil tabii ama epey faydası oluyormuş
ben de başlarım yarın 36. Haftaya giriyorum 9 aylık oldukEvet evet faydası oluyormuş
Instagramda takipledigim zahide küçük doktor var
37den sonra tavsiye etmiş o da
Maşallahben de başlarım yarın 36. Haftaya giriyorum 9 aylık olduk
Evet her an gelebilir ama ben nedense 40 ı bekler diye hissediyorumMaşallahartık her an olabilir gibi geliyor ve bu çok heyecanlı
32 de bıraktırdı 34 den sonra kullanılamıyor dedi ama ben çok kısa bir süre kullandım 4 hafta gibiKacinci haftada biraktin?
Çok yanlış bir tavır. Kaan hocayı dinlemiştim sezeryan konusunda Avrupa da ülkemiz 1. Sıradaymış, ben birazda doktorların kolaya kaçmasına bağlıyorum gibi bir yorumu vardı, normal doğumdaki riskleri almak istemiyormuş çoğu doktor, her iki doğumunda zorlukları var ama çoğu kadın normal doğumu öneriyor, hayırlısı neyse o olsun ama bende normal yapmak istiyorum bebek tehlikeye girmedikçe sezeryan düşünmüyorumAminn
Benimki diyor benim işim doğurtmak öyle istiyorsan öyle doğurturum ama sen kaldıramazsın. Benim psikolojimi iyice bozuyor takıntı haline getirttti
Çook tatlı ben de şöyle bir şey gördüm almayı düşünüyorumKizkardesimle yaptik nasil olmua kızlar
Benimki de geçmedi canım ya dün 4 kere filan gittim yani özellikle yatmadan önce yarın doktora soracağım bakalım vücut da kendini toplayamıyor enerji alamıyorumCanım ben ne yesem çıkarıyorum bugün full WC’de geçti su içiyorum hemen tuvalet çay içiyorum direk WC
34.haftada başlamayı düşünüyorum benNormal doğum düşünen arkadaşlar perine masajı yapmaya başladınız mı
Canım çıktın mi kontrolden nasil gecti, bebis nasilKızlar çişe kalkmıştım karnımın sağ tarafında böyle bölgesel ağrı böyle kramp gibi döndürmedi beni yataktan yani bi on saniye filan sürdü sancı sanırım böyle bişe yanıyor gibi çok değişik hissettin ilk çocuğumdan unutmuşumbugün doktor kontrolüm var 9.30 da sorarım doktoruma artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?