- 14 Ağustos 2011
- 27.637
- 3.436
- 448
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #20.581
Riskli gebelik ise ve rahim ağzı kısalığı, hunileşme veya açılma varsa nst yapıyorlar canım.Benim ilk nst 22 haftalıkken yapılmıstı o günden sonraki her kontrolümde yapıyor yani cok erken degil mi sizcede? Acaba riskli gebelik oldugu icin mi öyle erken bakmıslar . İlk gebeliğim hiç sorgulamadımda suan yorumlarda okuyunca cok erken bakıldıgını farkettim
Yaa öyle mi, ama sanırım benimkinim artış oranını az buldu. 1 haftada 70 gram olduğu için. Senin nasıldı artışı33.haftada yani cumartesi kontrole gittigimde benimkininde kilosu okadar di canim doktor nomal dedi
İki türlü düşününce de insan tedirgin oluyor. Sag salim atlatalım inşallah bu süreci. Zamanında kolaylıkla gelsinlerCanim bende kullaniyorum gecen kontrolumde doktora sordum 36.haftada birakicaksin dedi hatta ben bile tedirginim ya erken dogum olursa diye cunku daha onceden birakmamiz lazim
10 gun ara ile gitmistim canim 200 gram falandi artisiYaa öyle mi, ama sanırım benimkinim artış oranını az buldu. 1 haftada 70 gram olduğu için. Senin nasıldı artışı
Ama kizlarin dedigi gibi bazen dogru olcemiyolar pozisyondan dolayiYaa öyle mi, ama sanırım benimkinim artış oranını az buldu. 1 haftada 70 gram olduğu için. Senin nasıldı artışı
Anladım canım 200 gram güzel bir artış benimde hep öyle artıyodu.10 gun ara ile gitmistim canim 200 gram falandi artisi
Evet evet inşallah ölçüm hatasıdır veya diğer gidişimde daha güzel artarAma kizlarin dedigi gibi bazen dogru olcemiyolar pozisyondan dolayi
Hic uzme kendini canim herseyin bir caresi var cok sukur tehlikeli zamanlari atlattikAnladım canım 200 gram güzel bir artış benimde hep öyle artıyodu.
Evet evet inşallah ölçüm hatasıdır veya diğer gidişimde daha güzel artar
Çok teşekkür ederim canım. Ben hep stresli bi hamilelik geçirdim. Yapısal olarak stresliyim ya, böyle olmak istemiyorum ama elimde değil. Antidepresan kullanıyodum ama gebeliği öğrenince bıraktım. Kullansam daha iyi devam edebilirdim neyse dediğim gibi yüzdük yüzdük sonuna geldik artıkHic uzme kendini canim herseyin bir caresi var cok sukur tehlikeli zamanlari atlattikunutmayalim ki biz stres oldukca onlarada zarar veriyoruz
Bende oyleyim canim herseye istemsizce stres yapiyorum ama elimden geldigi kadar sakin olmaya calisiyorumÇok teşekkür ederim canım. Ben hep stresli bi hamilelik geçirdim. Yapısal olarak stresliyim ya, böyle olmak istemiyorum ama elimde değil. Antidepresan kullanıyodum ama gebeliği öğrenince bıraktım. Kullansam daha iyi devam edebilirdim neyse dediğim gibi yüzdük yüzdük sonuna geldik artık
İnşallah bende öyle olmaya çalışıcamBende oyleyim canim herseye istemsizce stres yapiyorum ama elimden geldigi kadar sakin olmaya calisiyorum
Ben kiwi baby aldım canım kurmadik daha ama yorumlar çok iyiydi en çok satanlar da 1 numaraydi trendyoldaKızlar bebek kamerası ne aldınız ya da almayı düşünüyor musunuz
Alan arkadaşlar linkini atabilirse sevinirim canım ya ben de araştırıyorum ama karar veremedim
Geceleri benimde sertleşiyor sabah uyanınca yumuşamış oluyorKızlar çok ağrım var dün akşamdan beri ve karnım taş gibi sizin karnınızda bu kadar sert mi ?
At kestanesi kremi soğutucu etkili sürüp havlu koy anında cekiyo benim bel fıtıklarım var belim agirmsya başladığı gibi sürüyorum hemen geciyo yoksa ben yatalak kalırdım heralde hamilelik sürecindeKızlar sırt ağrısından uyuyamıyorum yastık mastik nafile yokmu bir çözümü gece kaç sefer uyanıyorum
Kızlar bu arada lohusa pijama alıp memnun kaldığınız varsa link falan atarmisiniz özellikle ceket gibi bağlamalı almak istiyorum birini ama gecelik değil pijama şekilde
Canım teşekkür ederim bu ikisini aldım indirim vardı bakmak isteyen LCW uygulamadan aldimMiss Dünya Lissa Pembe Çicek Desenli Lohusa Ve Hamile Pijama Takım - Fiyatı, Yorumları
Miss Dünya Lissa Pembe Çicek Desenli Lohusa Ve Hamile Pijama Takım yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl LİKAPA Likapa Penye Önden Düğmeli Hamile Lohusa Kısa Kol Pijama Takımı ,%100 Cotton - Fiyatı, Yorumları
LİKAPA Likapa Penye Önden Düğmeli Hamile Lohusa Kısa Kol Pijama Takımı ,%100 Cotton yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Ben bunları aldımMiss Dünya Lissa Yeşil Dantel Detaylı Hamile Ve Lohusa Gecelik Takımı - Fiyatı, Yorumları
Miss Dünya Lissa Yeşil Dantel Detaylı Hamile Ve Lohusa Gecelik Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Gulegule kullanCanım teşekkür ederim bu ikisini aldım indirim vardı bakmak isteyen LCW uygulamadan aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?