- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #20.521
Söyledim canım takip edip duruma göre gidicez miktarı çok az, zaten yapılabilecek her şey yapıldı gelirse de yapacak bir şey yok dediNisan grubunda öyle bir anne vardı şeffaf gelmiş nışanı doktoruna haber verseydin kuzum
Kusmada eşlik ediyorsa gıda zehirlenmesi olabilir dikkat et lütfenKızlar ben dün yediğim bir şey dokunmuş sanırım afedersiniz ishal ve mide bulantısından mahvoldum süpürge filan yapmıştım yemek yaptım sonra gebelik kursuna gittik eşimle geldik direk uyumuşum vücudum halsiz düştü.
Orası da doğru yinede ne kadar durursa o kadar iyiSöyledim canım takip edip duruma göre gidicez miktarı çok az, zaten yapılabilecek her şey yapıldı gelirse de yapacak bir şey yok dedi
Aynısı 18 haftalıkken bendede gelmişti hatta yazmıştım gruba benimki baya fazla köyü jelimsi bir akıntıydi doktora gitmiştim ağlayarak hiç bir sorun cikmamisti ilk kızım doğum yaptığımda Nisan gelmişti o kanliydi bu akıntı gibiydi tabi yinede riske atma haftamız az kaldıYok henüz yazmadım ya, ağrım sızım bir şeyim yok aslında miktar olarak da fazla değildi normal bir akıntı olabilir mi acaba bilemedim
Canım masaj yapsın eşin ılık bi duş al sonra masaj çok iyi geliyo benim de ağrıyor yaptırıyorum rahat yatıyorumKızlar sırt ağrısından uyuyamıyorum yastık mastik nafile yokmu bir çözümü gece kaç sefer uyanıyorum
Onu hak ediyorlar zaten, lohusalık hamilelik bahanesiyle açacağım ağzımı sus sus dert oluyor insana. Ben de, bazen eşimi de dövesim geliyorKuzum sen şimdiden dişlerini bile gerektiği yerde ısırıp kopart hiç acıma kırılacak dökülecek diye lafını esirgeme Allah korusun hasta olursun sonrasında o zamanda ay deli gelin almışız diye laf ederler biz delirttik demezler çok sinir oluyorum böyle insanlara ve pasif eşlere
Bizden çok onların çocukları sanki. Sinir oluyorum insanlara. Bırakın herkes kendi istediği gibi yaşasın. Sen çocuğunu yapmışsın büyütmüşsün çekil kenarı otur ama yok illaki müdahale edecekler bir şeylere. Onu alma, onu verme, o ismi koy, bu isim çok kötü tam çıldırmalıkHerkesin herşeye Bi mudahelesi var ya Allah dan benim çevremde öyle karışan insanlar yok son zamanlarda ilişkiye girilirse bebek pis doğar lafını bende duymuştum ama bana söylenmedi yasak olduğunu biliyorlar çünkü diğer oğlumda serklaj yapıldıktan sonra yasak demişti doktor annem bana sor yapabilir miymişsin erkek öyle durmaz falan diye darlamıştı sadece ona kızmıştım biz onun derdindemiyiz diye bunda da sadece geçen kaynanam ablasının yanına gitti orda çocuğa amcasının adını versinler demiş eşim evde olsa koyarım falan deme ihtimali vardı o duymadı bana söyledi ama cvp bile vermedim geri bana ne annesi var babası var ne koyarlarsa diyor ki ben ilk çocuğumu kaybettim ona bile kimsede olmayan ismi verdim istesem birinin ismini yazdırırdım alın bak koydum derdim daha önce uyarmıştım kimsede olmayacak benim çocuğumun ismi diye bazen kayınbabanın ismini babanın ismini koy önerisi geliyor ev alacaklarsa koyarım diyorum susuyorlar
Aynen valla zamanında hepsini kendiler koymuş isimlerin şimdi bizimkine karışıyorlar benim gözüm görmüyor sanki birinin ismini koyacak olsamBizden çok onların çocukları sanki. Sinir oluyorum insanlara. Bırakın herkes kendi istediği gibi yaşasın. Sen çocuğunu yapmışsın büyütmüşsün çekil kenarı otur ama yok illaki müdahale edecekler bir şeylere. Onu alma, onu verme, o ismi koy, bu isim çok kötü tam çıldırmalık
Kasılma gibi mi anlamıyorum gerçekten ama ağrı gibi ve akşamdan beri sürekli büyük tuvaletimi yapıyorumGünaydın. Canım olabilir bence. Çünkü epey kasılma yaşamaya devam ediyorsun. Ama nişan olsa bile hemen doğum olacak anlamına gelmiyor azmis zaten. Belki de enfeksiyon vs de olabilir.
Çok ağrı ve sürekli karın sertliği için bence druna danış mutlaka. Kasılma var mı peki?
Olmadı giderim bugünnDevam eden ağrılarda ve sertleşmelerde doktora bildirmen gerek diye biliyorum. Nst ye girmen gerekir muhtemelen. Kasılmalar düzenli mi diye kontrol ederler.
Canım aynı durumdayım sadece iğne kullaniom kansızlık var doktor bırak demişti ben tedbir amaçlı kullanıyorum iki düşük olduğu için iki igne kaldı bitince bırak dedi kaç gündür ne yapmalıyım diye düşünüyorum bide doğumda kanamam durmadı ilk kizimda kan sulandırıcı kullansam bı dert kullanmasam bı dertKızlar biz kontrole gittik bugün
Miniğim 2200 gr olmuş. Baş aşağı hala
Kansızlığım devam ediyor, kolesterolüm yüksek çıkmış
Kan sulandırıcıyı bırakmamı söyledi ama internette kan sulandırıcıyı bıraktıktan sonra bebegini kaybeden birisini gördüm icimi korku aldı. Ben damardaki centikten dolayı kullanıyordum sadece coraspin. Bir sorun olur mu acaba kendi kendimi mi korkutuyorum
Kaç haftalıktın şuan canım Bi doktora gitsen çünkü doğum yaklaştığında da tuvalete gitme isteği çok oluyorKasılma gibi mi anlamıyorum gerçekten ama ağrı gibi ve akşamdan beri sürekli büyük tuvaletimi yapıyorum
Eğer sana bırak dediyse hergun limon falan ye istersen bı tane oda kan sulandırır tabi ilaç kadar olmasadaKızlar biz kontrole gittik bugün
Kan sulandırıcıyı bırakmamı söyledi ama internette kan sulandırıcıyı bıraktıktan sonra bebegini kaybeden birisini gördüm icimi korku aldı. Ben damardaki centikten dolayı kullanıyordum sadece coraspin. Bir sorun olur mu acaba kendi kendimi mi korkutuyorum
Canım doktorun bırak dediyse devam etmek riskli. Güvenmiyorsan doktoruna başka bir doktordan görüş al. Bu seferde doğumda kan kaybı yaşarsın Allah korusun.Kızlar biz kontrole gittik bugün
Gönlünden geçeni koy, ben sormuyorum bile bu mu olsun diye. Sanki evet derlerse gözüme çirkin gelecek. O kadar soğudum kiAynen valla zamanında hepsini kendiler koymuş isimlerin şimdi bizimkine karışıyorlar benim gözüm görmüyor sanki birinin ismini koyacak olsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?